26 آوریل 2024 - 22:04

دستاورد هوایی سفر آخوندی از آلمان

17 آوریل 2016 - 14:00 dsfr.ir/w65fx

دستاورد هوایی سفر آخوندی از آلمان
wikiwall.ir
هواپیمای ایرباس A350

هفته گذشته عباس آخوندی به همراه قائم مقام وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران به آلمان سفر کردند تا با مسئولان آلمانی و صاحبان صنایع و روسای نهادهای مالی این کشور مذاکره کنند.

به گزارش تین نیوز، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در رابطه با تشریح دستاورد سفر وزیر راه و شهرسازی به آلمان عنوان کرده است، در این سفر با رئیس شرکت ایرباس جلسه ای صورت گرفت و موانع موجود برای تسریع در اجرای توافقات با ایرباس بررسی شد.
 
اصغر فخریه کاشان می گوید؛ پیش قرارداد ایران با ایرباس چیزی حدود 500 صفحه است، لذا این حجم از قرارداد باید با جزئیات مطالعه و نظرات طرفین منتقل شود.
 
فابریس بره گیه رئیس شرکت ایرباس در دیدار با وزیر راه و شهرسازی کشور، در جمع خبرنگاران ‏اعلام کرد به زودی اولین هواپیمای ایرباس به ایران تحویل داده شود اما تحویل این هواپیما در پی صدور مجوز صادراتی آمریکا انجام خواهد شد.
 
طبق گفته ی بره گیه؛ پیشرفت مذاکرات بین ایران و ‏ایرباس تاکنون بسیار خوب بوده و انتظار می رود که به زودی هواپیماهای ایرباس با لوگوی ایران ایر در آسمان های بین المللی پرواز کنند.‏
 
فخریه کاشان در واکنش به اظهاراتی مبنی بر انعقاد قرارداد نهایی و عدم مجوز آمریکا به ایرباس گفت: در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مجوزهای لازم صادر شده است ضمن اینکه مگر ممکن است به شرکت بوئینگ به عنوان یک شرکت آمریکایی مجوز مذاکره با ایران داده شود، اما ایرباس این مجوز را نداشته باشد. بنابراین مجوزهای لازم برای مذاکره ایرباس و بوئینگ با ایران داده شده است.
 
فخریه کاشان اظهار امیدواری کرده است که زمان نهایی شدن پیش قرارداد خرید 118 فروند هواپیما ایرباس طی یک ماه آینده عملیاتی گردد.
 
وی با تاکید بر اینکه از طرف ایران هیچ ضمانت بانکی و دولتی برای خرید این هواپیمایی داده نشده و نمی شود افزود: در سال جاری میلادی بین 5 تا 8 فروند از هواپیماهای خریداری شده به ایران تحویل می شود.

یکی از برنامه های سفر وزیر راه و شهرسازی برای سفر به آلمان برنامه کسب و کار لیزینگ هواپیمایی بود؛ کارشناس و تحلیلگران صنعت هوانوردی بر این باورند تاسیس یک شرکت تخصصی و سرمایه گذاری برای ارائه خدمات لیزینگ هواپیما به شرکت های هواپیمایی داخلی با هدف افزایش کارایی، رقابت پذیری و سودآفرینی این شرکت ها ضمن ارتقای استانداردهای ایمنی پرواز و رضایت مشتریان، رشد این صنعت را به همراه خواهد داشت.

1