چگونه وقت سفارت اوکراین بگیریم؟

20 خرداد 1396 - 10:00 dsfr.ir/mv3qz

چگونه وقت سفارت اوکراین بگیریم؟
ukranews.com
گذرنامه اکراین

چگونه وقت سفارت اوکراین بگیریم؟ برای دریافت ویزای اوکراین چه مدارکی لازم است؟ سفارت اوکراین کجاست؟

اوکراین از کشورهای اروپای شرقی است که از شرق با روسیه، از شمال با بلاروس، از غرب با لهستان، اسلواکی و مجارستان، از جنوب غربی با رومانی و مولداوی هم مرز است. در جنوب اوکراین هم دریای سیاه و دریای آروف قرار دارد. پایتخت اوکران شهر کی اف و زبان رسمی این کشور اوکراینی است. اوکراین در رتبه بندی سازمان جهانی گردشگری، از نظر تعداد گردشگران رتبه هشتم را دارد.

سفارت اوکراین کجاست؟

سفارت اوکراین در ایران در تهران، خیابان ولنجک، شماره 120 قرار دارد.

تلفن: 22722658
فکس: 22397292
ایمیل: emb_ir@mfa.gov.ua
آدرس سایت سفارت اوکراین: http://iran.mfa.gov.ua/fa

ساعات کاری سفارت اوکراین

از دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:00 الی 13:00 و از ساعت 14:00 الی 18:00
یکشنبه از ساعت 9:00 الی 13:00

پذیرش کنسولی اتباع ایرانی و خارجی در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه انجام می شود:

ساعت 9 الی 13 تحویل دادن مدارک
ساعت 16 الی 17 تحویل گرفتن مدارک

برای ارائه مدارک به بخش کنسولی سفارت اوکراین، لازم است در این سایت ثبت نام کرده و وقت بگیرید.

مدت زمان صدور روادید

نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی اوکراین طی 15 روز تقویمی از تاریخ دریافت درخواست صدور روادید، فرم درخواست روادید و مدارک لازم به منظور صدور روادید، تصمیم لازم در مورد صدور روادید را اتخاذ می کند. در صورت ضرورت بررسی بیشتر مدارک تعیین شده، مدت زمان بررسی درخواست صدور روادید می تواند تا 30 روز تقویمی به طول بینجامد.

مدارک ویزای توریستی اوکراین

1. فرم درخواست ویزای اوکراین، پر شده و به امضا رسیده به شکل صحیح
2. پاسپورت معتبر
3. دو قطعه عکس 3/5 در 4/5
4. مدرکی مبنی بر پرداخت تعرفه کنسولی، در صورتی که در قانون اساسی اوکراین و معاهدات بین المللی اوکراین طور دیگری لحاظ نشده باشد.

در صورت بررسی درخواست صدور روادید برای افراد نابالغ: مدرکی مبنی بر موافقت یکی از والدین یا نماینده قانونی وی و همچنین سایر مدارک لازم برای سفر تنهای افراد نابالغ به خارج کشور یا سفر ایشان به همراه یکی از والدین یا نماینده قانونی.

5. بیمه نامه درمانی معتبر به شرط امکان صدور آن در خاک کشوری که درخواست مربوطه در آن ارائه می شود.
6. مدرکی که نشان دهنده هدف فرد خارجی یا شخص فاقد تابعیت از سفر و اقامت در اوکراین باشد:

برای روادید تیپ С (روادید کوتاه مدت)

  • دعوت نامه رسمی شخص پذیرنده، صادره از سوی نهاد کشوری یا یکی از شعبات اداره دولتی مهاجرت.
  • دعوت نامه صادره از سوی وزارتخانه، سایر نهادهای مرکزی اجرایی دولتی، اداره های دولتی، شرکت های دولتی و سازمان های دولتی.
  • قرارداد نامه حمل و نقل محمولات و جابجایی مسافران از طریق زمینی و همچنین مجوز انجام حمل و نقل بین المللی.
  • گواهی اوکراینی خارجی یا درخواست نامه شخصی وی، که نتایج مصاحبه با دایره کنسولی اوکراین و مدارک یا گواهی هایی دال بر داشتن ریشه و نسب اوکراینی فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت ضمیمه ی آن خواهد شد. همسر فرد اوکراینی خارجی و فرزندانشان در صورت انجام سفر مشترک و اقامت در اوکراین ملزم به ارائه مدرکی دال بر داشتن نسبت خانوادگی و خویشاوندی هستند.
  • مدرکی که ماهیت توریستی سفر را طبق قانون اساسی اوکراین در خصوص توریسم ثابت کند.
  • دعوت نامه ازسوی اداره بهداشت و درمان اوکراین.
  • مدرکی دال بر این که فرد متقاضی حداقل 50 هزار دلار آمریکا در اقتصاد اوکراین سرمایه گزاری خارجی کرده است.
  • تاییدیه صادره از سوی کمیسیون امور کمک های بشر دوستانه ی کابینه ی وزیران اوکراین مبنی بر ورود فرد بیگانه یا شخص فاقد تابعیت به اوکراین به منظور انجام کمک های بشر دوستانه یا امور خیریه.
  • دعوت نامه سازمان دینی مذهبی، ضمن موافقت نهادی دولتی، که ثبت رسمی سازمان دینی مذکور را انجام داده است، برای اقامت کوتاه مدت با هدف انجام اعتقادات مذهبی، اجرای مناسک دینی یا سایر امور شرعی.
  • تقاضانامه رئیس موسسات اطلاع رسانی جمعی خارجی (خبرگزاری ها) در خصوص صدور روادید برای گزارشگران یا نمایندگان موسسات اطلاع رسانی جمعی، که با هدف انجام وظایف اداری خود برای مدت کوتاهی به اوکراین سفر می کنند.
  • تقاضانامه نهادهای اجرایی دولتی کشورهای خارجی یا سازمان های بین المللی.

اتباع کشورهای استرالیا، جمهوری آلبانی، جمهوری گواتمالا، مالزی، مکزیک، نیوزیلند، جمهوری پاناما، جمهوری سنگاپور و جمهوری ترکیه به منظور دریافت روادید کوتاه مدت اوکراین نیازی به ارائه دعوت نامه به نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی اوکراین ندارند.

« دنیای سفر » این نوشته را از « کجارو » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.

دیدگاه شما

CAPTCHA
این سوال برای تشخیص اسپم نبودن می باشد.
4 + 5 =
این سوال برای تشخیص اسپم نبودن می باشد.
1