رئیس انجمن علمی طبیعت گردی ایران گفت: با توجه به اینکه چین در صدر کشورهای جهانگردفرست دنیا قرار دارد و ما در گردشگری ورودی با چالش ها و مشکلات بین المللی مواجه هستیم حضور اینفلوئنسرهای چینی برای معرفی استان دارای اهمیت زیادی است.
به گزارش «دنیای سفر»، فرید جواهرزاده در گفت و گو با ایسنا در خصوص ارزیابی خود از معرفی خراسان رضوی به جهان توسط اینفلوئنسرهای چینی، اظهار کرد: با توجه به اینکه ما در گردشگری ورودی با چالش ها و مشکلات بین المللی مواجه هستیم، حضور اینفلوئنسرهای چینی برای معرفی استان دارای اهمیت زیادی است و از این جهت باید پیگیر بازارهای هدف باشیم و به نوعی بر روی بازارهای جدید کار کنیم.
وی افزود: با توجه به اینکه ایران از تنوع اقلیمی و ظرفیت های فرهنگی خوبی برخوردار است این امر باعث شده تا کشور ما همواره مورد توجه و اقبال گردشگران چینی نیز قرار گیرد. چین یکی از کشورهایی است که در صدر کشورهای جهانگرد فرست دنیا قرار دارد و از این جهت ظرفیت بسیار خوبی را برای گردشگری ورودی ما به وجود می آورد.
رئیس انجمن علمی طبیعت گردی ایران اضافه کرد: در واقع چینی ها علاقه مند به پیشینه های گردشگری و فرهنگی کشور ما هستند و از این جهت مبدا بسیار خوبی برای جذب گردشگران بین المللی ورودی به ایران نیز به شمار می رود. در حال حاضر غیر از گردشگران و یا زائران عرب زبان و مسلمان که بخش عمده ای از گردشگران ورودی به ایران را تشکیل می دهند؛ بیشترین حجم گردشگران ورودی به کشور توریست ها و گردشگران چینی هستند.
وی با بیان اینکه چین یکی از مهم ترین بازارهای هدف جذب گردشگران بین المللی برای ایران محسوب می شود، ادامه داد: یکی از راهکارهای تبلیغ و معرفی کشور نزد جوامع بین المللی به نوعی استفاده از ظرفیت های فضای مجازی پر مخاطب است که کشورهای مختلف دنیا به عنوان مرجع از شبکه های مجازی استفاده می کنند.
جواهرزاده با اشاره به اینکه مفهوم اینفلوئنسر در معادل فارسی به معنای تاثیرگذاری است، تصریح کرد: در واقع اینفلوئنسر، افراد و یا شخصیت هایی هستند که به نوعی قدرت تاثیرگذاری بر افکار عمومی دارند و در فضای مجازی تلاش می کنند. در چنین فضایی رفتن به سمت اینفلوئنسرهای چینی اقدام درستی است و می توانیم از طریق آن ها مزیت های گردشگری ایران را نزد جامعه چینی معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعدادی اینفلوئنسر چینی وارد خراسان رضوی شدند که افراد تاثیرگذار شبکه های اجتماعی کشور خودشان هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چین در رأس و بالاترین رتبه گردشگری برون مرزی دنیا قرار دارد، بیشترین گردشگر خارجی را به مرزهای خود اعزام می کند.
رئیس انجمن علمی طبیعت گردی ایران اضافه کرد: بنابراین می توان امیدوار بود که این گروه از اینفلوئنسرهای چینی با سفر در قالب یک تور آشناسازی بتوانند ظرفیت های گردشگری کشور به ویژه خراسان رضوی تنوع اقلیمی، زیست بوم استان، جاذبه های گردشگری، تاریخی، فرهنگی و حتی طبیعت گردی را به جهان معرفی کنند.
جواهرزاده اظهار کرد: اینفلوئنسرهای چینی می توانند با انتشار تولید محتواهای متناسب از طریق شبکه های اجتماعی خودشان بخشی از گردشگران بین المللی چینی را به سمت کشور ما جذب کنند و قطعا می توانیم امیدوار باشیم که در راستای تبلیغات و جذب تورهای بین المللی این اقدام می تواند مفید باشد.
گفتنی است؛ «اجرای تور آشناسازی ایران سلام» با هدف ترویج گردشگری و با حضور اینفلوئنسرهای چینی در سمنان هم اجرا شد.