لندن علاوه بر آنکه پربازدیدترین شهر جهان است، در صدر شهرهایی که بیشترین درآمد را از گردشگران ورودی داشته اند نیز قرار گرفته است.
میل به سفر از گذشته در انسان وجود داشته است اما اینکه کجا برای تفریح و گشت و گذار انتخاب شود از روز اول در کنار میل به سفر دغدغه ای بزرگ بوده است. جاذبه های گردشگری زیادی در سراسر جهان وجود دارد که هر کدام در دل یکی از کشورهای دنیا قرار دارد، اما سفر به هرکدام از این کشورها مستلزم پرداخت هزینه است. برخی کشورها به لحاظ هزینه های خورد و خوراک و اقامت گران هستند و بعضی دیگر هزینه زیادی برای گردشگران در پی ندارند.
از طرفی دیگر منافع اقتصادی حاصل از گردشگری آنچنان رو به افزایش است که علاوه بر مسئولان عالی گردشگری کشورها، شهرداری ها و مسئولان شهری نیز تمهیداتی را برای افزایش حضور گردشگران در شهرهای شان در نظر می گیرند. مثال این امر لندن و فرانسه است که علاوه بر رقابت دو کشور در این حوزه، مقامات شهرهای لندن و پاریس نیز تلاش می کنند سهم بیشتری از گردشگران را به خود اختصاص دهند و گوی سبقت را از دیگری بربایند.
این گزارش به معرفی 10 شهر که از پردرآمدترین شهرهای توریستی جهان هستند، پرداخته است که نام لندن، پایتخت انگلیس در صدر آن خودنمایی می کند. اطلاعات این گزارش براساس آمارهای رسمی یا برآوردها از نظرسنجی های صورت گرفته بین گردشگران به دست آمده است.
شهرهای توریستی زیادی در سراسر جهان وجود دارد که وسوسه سفر به آنها قلب گردشگران را به تپش وا می دارد. اما لندن، بانکوک، پاریس، دوبی، استانبول، نیویورک، سنگاپور، کوالالامپور، سئول و هنگ کنگ پربازدیدترین شهرهای توریستی در سال 2015 میلادی معرفی شده اند.
در همین حال لندن علاوه بر آنکه پربازدیدترین شهر جهان است، در صدر شهرهایی که بیشترین درآمد را از گردشگران ورودی داشته اند نیز قرار گرفته است. «مسترکارت» در گزارش خود علاوه بر معرفی 10 شهر برتر گردشگرپذیر دنیا در سال 2015، نگاهی به میزان هزینه کرد گردشگران در 132 شهر جهان نیز داشته است.
طبق این گزارش و براساس برآوردها، گردشگران بازدیدکننده از لندن در سال 2015، 20/23 میلیارد دلار هزینه کرده اند که در مقایسه با سال 2014 میلادی 2/3 درصد افزایش داشته است. نیویورک نیز با افزایشی نسبت به سال 2014 میلادی و با 17/37 میلیارد دلار به عنوان دومین شهری معرفی شده که گردشگران در آن بیشترین هزینه کرد را داشته اند. این شهر از پاریس پیشی گرفته است؛ جایی که براساس برآوردهای مستر کارت گردشگران 16/61 میلیارد دلار هزینه کرده اند. سئول (با 15/24 میلیارد دلار)، سنگاپور (با 14/65 میلیارد دلار) و بارسلونا (با 13/86 میلیارد دلار) در جایگاه های بعدی قرار گرفته اند.
اما براساس گزارش مسترکارت، بانکوک به عنوان هفتمین شهر در رده بندی شهرهایی که بیشترین درآمدها را از گردشگران خود داشته اند، 36/12 میلیارد دلار از گردشگران خود درآمد کسب کرده و عنوان سریع ترین شهر به لحاظ رشد در این زمینه را به خود اختصاص داده است چراکه طبق آمار موجود درآمدهای این شهر از راه گردشگری، 11/8 درصد رشد نسبت به سال 2014 را تجربه کرده است. توکیو، شهری که گردشگران بازدید کننده آن 6/8 درصد کمتر از سال 2014 در آن هزینه کرده اند، شاهد بزرگ ترین ریزش از این حیث بود و به این دلیل جایگاهش در این رده بندی نسبت به سال قبل از آن کاهش یافت.
پس از آن، سیدنی قرار دارد که این شهر نیز کاهش 4/8 درصدی را در هزینه کرد گردشگران ورودی اش تجربه کرده است. اما براساس تحلیل مجمع جهانی اقتصاد، سقوط هزینه کرد گردشگران طی سال 2015 که در برخی کشورهای جهان تجربه شده است، می تواند نتیجه کاهش ارزش پول آنها در برابر دلار آمریکا باشد که به منظور برآورد هزینه ها استفاده می شود. ارزش پول تایلند، مالزی و ترکیه در برابر دلار آمریکا کاهش داشته است، با وجود این، هزینه کرد گردشگران در این کشورها افزایش داشته که این کاهش ارزش پول را جبران می کند.