تبدیل مناطق جنوبی کشور به قطب گردشگری دریایی

15 می 2016 - 12:00 dsfr.ir/fk4b8

تبدیل مناطق جنوبی کشور به قطب گردشگری دریایی
portpress.ir
یازدهمین همایش ملی علمی - فرهنگی و نخستین همایش بین المللی خلیج فارس

مدیریت سازمان تلاش دارد مناطق جنوبی کشور را به عنوان یکی از مسیرها و مناطق ویژه به قطب گردشگری دریایی تبدیل کند.

"معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری"

به گزارش خبرگزاری ایرنا، مرتضی رحمانی موحد روز شنبه در آیین افتتاح یازدهمین همایش ملی علمی - فرهنگی و نخستین همایش بین المللی خلیج فارس افزود: انجام این مهم برای کشورهای بازار هدف پرجمعیت و دارای اقیلم سرد همچون روسیه و چین مدنظر است.

وی با بیان اینکه خلیج فارس یکی از مناطق مهم و حیاتی کشور است، اظهار کرد: این منطقه از جنبه های گوناگون دارای اهمیت است و بر تمامی ابعاد فرهنگی، سیاسی و غیره منطقه و جهان اثرگذار است.

وی خلیج فارس را متعلق به دنیای گذشته و دریچه ای به جهان آینده دانست و گفت: این منطقه همواره کانون توجه جهانیان بوده و هر روز بر اهمیت آن افزوده می شود.

وی گردشگری را یک فرآیند تقاضا محور عنوان کرد و افزود: شواهد نشان می دهد گردشگر امروز آگاه تر، منطقی تر و به شیوه عقلانی، مقصد گردشگری خود را انتخاب می کند از این رو مناطقی که دارای عوامل کششی بیشتر باشد در جذب گردشگر موفق تر خواهد بود.

رحمانی موحد گفت: قرار گرفتن ایران در جایگاه پنجم 10 مقصد گردشگری برتر در سال 2016 برای سفر، نشان می دهد که جاذبه های خاص ایران در زمینه اقلیمی و فرهنگی و دید جدید گردشگران به مقوله سفر و گذراندن اوقات فراغت به عنوان عامل اصلی کششی برای یک مقصد عمل کرده و برای گردشگران مطلوبیت ایجاد می کند.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: آنچه سواحل خلیج فارس را از سایر مناطق کشور متمایز کرده، سواحل طولانی آن است که یک ظرفیت بالقوه به حساب می آید؛ این ظرفیت ها به عنوان مزیت های برتر منطقه در رونق اقتصادی نقش بی بدیلی دارد.

وی گفت: ایجاد دهکده های گردشگری در نوار ساحلی منطقه، معرفی و تقویت برند گردشگری حلال در منطقه از دیگر برنامه های سازمان است.

وی ابراز امیدواری کرد که این فعالیت ها بتواند در توسعه گردشگری استان های همجوار منطقه خلیج فارس نقش آفرینی کند و سهم بخش گردشگری در اقتصاد این منطقه را به جایگاه مطلوبی برساند.

رحمانی موحد خلیج فارس را گنجی سرشار از ظرفیت ایجاد اشتغال و درآمدزایی در حوزه گردشگری دانست و گفت: این ظرفیت می تواند به واقع صنعت طلای سیاه را تحت تاثیر خود قرار دهد تا نه تحریم شدنی باشد و نه نگران کاهش قیمت محصولات.

وی گفت: سواحل سیراف، بندرعباس، مناطق بکر و طبیعی بوشهر و جزایر کیش و قشم مکان های خوبی برای سرمایه گذاری و توسعه گردشگری هستند.

رحمانی موحد اظهارداشت: جاذبه های منحصر بفرد تاریخی، فرهنگی، معماری و طبیعی مناطق مختلف همچون جنگل های حرا در قشم، شهرباستانی حریره و شهر زیر زمینی کاریز در کیش، مسجد جامع قدیمی بستک از جاذبه های منحصر بفرد این مناطق برای آشنایی با تمدن کهن گذشتگان است.

وی تصریح کرد: این جاذبه های منحصر بفرد هر کدام به تنهایی برابر است با جاذبه های کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و در حدود هشت ماه از سال قابلیت فراوانی برای تبدیل شدن به قطب گردشگری را داراست.

رحمانی موحد اضافه کرد: بازدید سه و نیم میلیون نفر از جاذبه های گردشگری حوزه خلیج فارس و استان های حاشیه ای خلیج فارس در اواخر سال گذشته و نوروز نشان از جایگاه ویژه خلیج فارس دارد.

یازدهمین همایش ملی و نخستین همایش بین المللی خلیج فارس که صبح روز شنبه افتتاح شد بعد از ظهر امروز نیز با برگزاری نشست های تخصصی ادامه دارد.

1