شالبافیان مطرح کرد؛

گردشگری هنر، حلقه اتصال صنایع دستی و گردشگری

23 اوت 2023 - 21:00 dsfr.ir/w1939

گردشگری هنر، حلقه اتصال صنایع دستی و گردشگری
دریافتی
گردشگری هنر، حلقه اتصال صنایع دستی و گردشگری

معاون گردشگری کشور گفت: در حال حاضر ۴۰ میز تخصصی در حوزه گردشگری داریم و میز گردشگری هنر می تواند حلقه اتصال گردشگری و صنایع دستی باشد.

به گزارش «دنیای سفر» از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، نشست مشترک معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور و معاون گردشگری کشور با محوریت استفاده از ظرفیت های بین بخشی با حضور مدیران کل هر دو حوزه در محل معاونت گردشگری برگزار شد.

در این نشست علی اصغر شالبافیان گفت: برای هم افزایی میان دو مجموعه نیازمند شناسایی زمینه های مشترک همکاری هستیم.

معاون گردشگری کشور افزود: در حال حاضر ۴۰ میز تخصصی در حوزه گردشگری داریم و میز گردشگری هنر می تواند حلقه اتصال گردشگری و صنایع دستی باشد.

شالبافیان ضمن تاکید بر هم افزایی و ارزش آفرینی بین بخشی تصریح کرد: مراکز اطلاع رسانی در فرودگاه ها محل مناسبی برای عرضه و فروش صنایع دستی بوده و به طور متقابل مراکز تولید و فروش صنایع دستی جزو اماکن گردشگری محسوب می شود.

معاون گردشگری کشور با بیان اینکه رویکرد مجتمع های گردشگری معرفی صنایع دستی است، اظهار کرد: استفاده از نمادهای صنایع دستی در طراحی و ساخت هتل ها و بوم گردی ها جزو نمادهای امتیازآور و ارزش آفرین خواهد بود.

او ادامه داد: بخش مهم محتواهای تولید شده در حوزه گردشگری مربوط به صنایع دستی است و حضور صنایع دستی در رویدادهای گردشگری باعث جذب گردشگر می شود.

شالبافیان تصریح کرد: همکاری دو حوزه در بخش آموزش با توجه به ظرفیت های فرهنگی و تاریخی در کشور حائز اهمیت است و در این راستا نیازمند توسعه و نظام مند شدن رویدادهای زمان محور هستیم.

معاون گردشگری کشور با تاکید بر حائز اهمیت بودن برگزاری رویدادهای مشترک گفت: حضور صنایع دستی در رویدادهای مشترک باعث جذب گردشگر می شود و یکی از بخش های مهم در طرح ملی شناخت روستاهای ملی و جهانی گردشگری، حوزه صنایع دستی است.

گردشگری هنر، حلقه اتصال صنایع دستی و گردشگری

در ادامه مریم جلالی ضمن بیان اینکه گردشگری و صنایع دستی دو رکن اصلی اقتصاد هویت بنیان هستند، تصریح کرد: صنایع دستی و هنرهای سنتی بهانه های خوبی برای روایتگری بوده و گردشگران علاقه مند به شنیدن این قصه ها هستند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور ادامه داد: کوتاه مدت بودن مهارت یادگیری صنایع دستی میزان ماندگاری گردشگر را در منطقه مقصد بالا برده و به زنجیره ارزش صنایع دستی و گردشگری کمک می کند.

او با تاکید بر هم افزایی میان شهرهای جهانی صنایع دستی و شهرهای پایتخت گردشگری گفت: کارگاه ها و بازارچه های صنایع دستی جزو مقاصد مهم گردشگری بوده و بازارچه های صنایع دستی بدون امکانات گردشگری محیطی خشک خواهد بود. شهرهای جهانی صنایع دستی فرصتی مناسب برای ایجاد بوم گردی و مجتمع های گردشگری است.

جلالی افزود: صنایع دستی بهترین یادگار برای زنده نگه داشتن خاطرات سفر گردشگران به ایران بوده و کارگاه های صنایع دستی برای گردشگران خارجی دارای جذابیت است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور اظهار کرد: برخی رشته های صنایع دستی وابسته به معماری است که می تواند در طراحی و ساخت هتل ها و بوم گردی ها لحاظ شود و مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: شهرها و روستاهای جهانی صنایع دستی ظرفیت برگزاری رویداد مشترک را دارند و این مهم با نزدیک شدن فعالان غیردولتی در دو حوزه امکان پذیر خواهد بود.

1