رئیس فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس با تاکید بر اینکه افزایش تعرفه موزه ها یا اماکن گردشگری دیگر در نیمه دوم سال هیچ وجاهت قانونی ندارد، بیان کرد: توجیه پرداخت پول بیشتر برای ارائه خدمات بیشتر در گردشگری معنا ندارد.
به گزارش خانه ملت، جبار کوچکی نژاد به افزایش 50 درصدی ورودی برخی موزه ها نسبت به آخرین دوره اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه صنعت گردشگری در دنیا یکی از صنایع مهم محسوب می شود و عموم کشورها به دنبال افزایش جاذبه های گردشگری خود برای افزیش توریسم هستند، اما ایران نتوانسته به دلیل داشتن برنامه مشخص و استفاده از کارشناسان خبره در این حوزه موفقیت قابل ملاحظه ای کسب کند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید از فرصت حضور بیشتر گردشگر که پس از برجام ایجاد شده، استفاده برد، افزود: افزایش تعرفه های ورودی به موزه ها باعث کاهش گردشگر خواهد شد بنابراین هر افزایش قیمتی باید کارشناسانه و با تامل باشد.
وی ادامه داد: افزایش تعرفه موزه ها یا اماکن گردشگری دیگر در نیمه دوم سال هیچ وجاهت قانونی ندارد و فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس این موضوع را به جد پیگیری می کند.
کوچکی نژاد با بیان اینکه توجیه پرداخت پول بیشتر برای ارائه خدمات بیشتر در گردشگری معنا ندارد، اضافه کرد: افزایش قیمت ها نیاز به کار کارشناسی و بررسی احتمال ریزش یا افزایش گردشگران داخلی و خارجی دارد.
وی با اشاره به این نکته که برای نخستین بار دو بند از سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه ششم به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اختصاص دارد، توضیح داد: تاکید مقام معظم رهبری به این نکته وظایف مسئولان را دو چندان می کند و باید شرایط تحقق آنچه رهبری در برنامه ششم در حوزه گردشگری به آن تاکید کردند فراهم شود.
رئیس فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری باید برنامه های خود را به صورت شفاف تشریح کند، البته صنعت پردرآمد گردشگری برای رونق نیاز به همراهی تمام دستگاه ها دارند که به یقین با اصلاح زیرساخت ها و ایجاد شرایط مناسب می توان از طریق گردشگری به سمت اشتغال زایی و ثروت آفرینی رفت.
به استناد مصوبه شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تعرفه ورودیه جدید مجموعه های تحت پوشش سازمان اعلام شد که این نرخ با 50 درصد افزایش از اول آذرماه قابل اجرا است.