باستان شناسان مصری مومیایی در مقبره متعلق به عصر فرعون ها کشف کرده اند که ممکن است قدیمی ترین و کامل ترین مومیایی این کشور باشد.
به گزارش «دنیای سفر» به نقل از الجزیره، باستان شناسان مصری از کشف مقبره ای باستانی در نزدیکی قاهره خبر دادند که مومیایی داخل آن احتمالا قدیمی ترین و کامل ترین مومیایی است که تاکنون در این کشور کشف شده است.
این مومیایی ۴,۳۰۰ساله درحالی کشف شد که در بخش انتهایی یک دالان ۱۵ متری قرار داشت. «زاهی حواس» سرپرست گروه باستان شناسان به خبرنگاران اعلام کرد که این دالان بخشی از مجموعه مقبره های باستانی است که قدمت آن ها به دودمان پنجم تا ششم «پادشاهی کهن» مصر می رسد و اخیرا در نزدیکی هرم پلکانی سقاره کشف شدند.
این مومیایی مردی به نام «هکاشپس» (Hekashepes) است که با ورقه ای از طلا پوشانده شده بود و در تابوت دان سنگ آهکی قرار داشت.
«زاهی حواس» بیان کرد: «سرم را به تابوت دان نزدیک کردم تا درون آن را ببینم؛ مومیایی زیبای مردی که کاملا با لایه های طلا پوشانده شده بود در آن قرار داشت. ممکن است این مومیایی قدیمی ترین و کامل ترین مومیایی باشد که تاکنون در مصر کشف شده است.»
در سایر مقبره هایی که اخیرا کشف شده است، مقبره ای متعلق به فردی به نام «Khnumdjedef» کشف شد. این فرد در دوران حکومت «اوناس»، آخرین فرعون دودمان پنجم، مسوول نظارت بر اشراف زادگان و مقامات بود. مقبره او منقش به تصاویر زندگی روزمره است.
مقبره دیگری نیز کشف شد که به فردی به نام «مِری» تعلق دارد. او رازدار و فرمانده ارشد کاخ بود. در مقبره دیگری مجمومه ای از مجسمه های بسیار بزرگ کشف شد. این مقبره به فردی به نام «فِتِک» تعلق دارد. او قاضی و نویسنده بوده است.
در این مقبره ها چندین مجسمه از جمله مجسمه مردی به همراه همسرش و چند خدمتکار کشف شد.