29 مارس 2024 - 11:56
معاون رییس جمهور:

ذهن گردشگران را باید از ایران هراسی خالی کنیم

15 فوریه 2017 - 10:00 dsfr.ir/wr2td

ذهن گردشگران را باید از ایران هراسی خالی کنیم
ایسنا
زهرا احمدی پور رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

گردشگری از جمله بخش هایی است که بیشترین تأثیر را از تکان های #سیاسی دنیا می پذیرد که باید مدیریت شود.

"رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری"

به گزارش ایسنا، «زهرا احمدی پور» در نشست هم اندیشی "گردشگری پایدار برای توسعه" که روز سه شنبه (26 بهمن ماه) با حضور جمعی از تشکل ها، سمن ها و فعالان گردشگری و رییس دفتر منطقه ای یونسکو در تهران برگزار شد، اظهار کرد: ادبیات توسعه پایدار بر مبنای پاسخ گویی به نیازهای فعلی انسان، بدون خدشه وارد کردن به توانایی و منابع موردنیاز نسل آینده، پایه ریزی شده و ما برای صیانت از توانایی نسل آینده ملزم به رعایت ملاحظاتی در عرصه های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی هستیم.

او با اعتقاد بر اینکه جایگاه جامعه میزبان در گردشگری باید روشن شود، افزود: با تنظیم رابطه جامعه میزبان و میهمان می توانیم ثروت تولید کنیم. باید به این نکته توجه کنیم که آیا جامعه میزبان آمادگی لازم را برای میزبانی از گردشگر و درعین حال توانایی مقاومت کردن و نیز محافظت از پهنه هویتی خود را دارد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: باید تغییرات جامعه میزبان را به ازای وارد شدن ثروت و درآمد بررسی کرد. این بررسی ها نشان می دهند که ما واقعا در مسیر توسعه گردشگری پایدار حرکت می کنیم یا خیر. اگر جامعه میزبان انعطاف پذیری لازم را در مواجهه با حضور گردشگران داشته باشد، آن گاه می توان مطمئن بود که پایداری گردشگری در مسیر درستی حرکت می کند.

وی همچنین بیان کرد: نام گذاری سال 2017 به نام سال توسعه پایدار گردشگری اتفاق مهم و سرمایه خوبی است، اما چگونگی استفاده از این فرصت موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

احمدی پور گفت: گردشگری از جمله بخش هایی است که بیشترین تأثیر را از تکان های سیاسی دنیا می پذیرد و می توان گفت حساس ترین موضوع در مناسبات بین المللی گردشگری است. مدیریت این موضوع و کاهش تنش هایی که بر اثر این تکان های جهانی ایجاد می شود، موضوع مهمی است که باید در دستور کار قرار دهیم.

وی بیان کرد: ما می خواهیم در این منطقه ناامن از ثبات و امنیت کشورمان صحبت کنیم و به گردشگران بگوییم که می توانیم مقصد گردشگری مناسبی باشیم. باید تلاش کنیم که ذهن گردشگران را از ایران هراسی و اسلام‎هراسی خالی کنیم و تصویر جدید و مثبتی از کشورمان در اذهان گردشگران ایجاد کنیم. اگر این اتفاق بیفتد، می توانیم بگوییم یک گام مثبت در راستای دستیابی به توسعه پایدار گردشگری برداشته ایم.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سپس از تشکل های حاضر در این نشست درخواست کرد دیدگاه ها و نظرات شان را درباره چگونگی حل این چالش ها ارائه دهند تا گردشگری با همراهی آنها در مسیر توسعه پایدار قرار گیرد.

1