29 مارس 2024 - 03:57

ضعف در تبلیغ ظرفیت های گردشگری ایران

1 فوریه 2017 - 10:00 dsfr.ir/qc7xy

ضعف در تبلیغ ظرفیت های گردشگری ایران
میثم رودکی / دنیای سفر
اختتامیه کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری در هتل هما تهران

میزبانی #ایران از #راهنمایان #گردشگری جهان، این امیدواری را به وجود آورده است که ضعف در تبلیغ ظرفیت های گردشگری تا حدی برطرف شود.

"عضو هیأت رییسه فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس"

ولی الله نانواکناری با اشاره به اینکه کشورمان رتبه دهم جاذبه های تاریخی و رتبه پنجم جاذبه های طبیعی دنیا را دارد، گفت: بنابراین برگزاری کنوانسیون 2017 راهنمایان گردشگری جهان در کشورمان می تواند زمینه ورود گردشگران بیشتری را به سرزمین کهن مان ایجاد کند.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راهنمایان گردشگری جهان از 45 کشور که برای شرکت در کنوانسیون به ایران آمده اند میتوانند پیام صلح و دوستی مردم ایران را به دنیا اعلام کنند، اظهار کرد: باید طی چند روز برگزاری این رویداد جهانی، راهنمایان گردشگری را با ظرفیت های خاص و چشمگیر کشورمان آشنا کرد.

وی با انتقاد از اینکه علی رغم بهره مندی از جاذبه های طبیعی و تاریخ ولی وضعیت زیرساخت های گردشگری در کشور نامناسب است، ادامه داد: برای توسعه زیرساخت ها باید اعتبارات مناسبی در نظر گرفته شود زیرا زمانی که تورگردانان خارجی در ایران حاضر می شوند حتما امکانات و خدمات رفاهی را بررسی می کنند و این مهم می تواند تاثیر منفی در جلب نظرشان بگذارد.

نانواکناری با بیان اینکه متاسفانه هم اکنون خدمات رفاهی بین راهی محدودی برای گردشگران ارائه می شود، افزود: متاسفانه در برخی از نقاط پر جاذبه کشورمان مانند مازندران هنوز یک هتل 5 ستاره با استانداردهای بین المللی وجود ندارد که ضعف صنعت گردشگری محسوب می شود؛ باید با ارائه تسهیلات و روان سازی اجرای قوانین، از ظرفیت بخش خصوصی در این عرصه بهره برد.

این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: متاسفانه در حوزه تبلیغ ظرفیت های گردشگری عملکرد مناسبی نداشته و ضعیف بوده ایم لذا با میزبانی کنوانسیون 2017 راهنمایان گردشگری جهان می توان این ضعف را کمی برطرف کرد.

عضو هیأت رییسه فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید برنامه ریزی مستمری در صنعت گردشگری صورت گیرد تا بتوان به اهداف در نظر گرفته شده در چشم انداز بیست ساله 1404 دست یابیم.

1