28 مارس 2024 - 19:09

متروی فرودگاه امام خمینی در ایستگاه نهایی

30 ژانویه 2017 - 15:30 dsfr.ir/jk1wp

متروی فرودگاه امام خمینی در ایستگاه نهایی
محمد حسینی
حمل و نقل ریلی

مهم ترین خط متروی اقماری #تهران با هدف اتصال پایتخت به بزرگ ترین #فرودگاه بین المللی کشور در آخرین ایستگاه ساخت قرار دارد.

خط متروی فرودگاه امام خمینی تاکنون 91 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در سال 96 نخستین مسافران را به پایتخت می رساند. متروهای اقماری می توانند ترافیک معابر پایتخت را به نحو چشمگیری کاهش دهند و مانع از تردد وسایل نقلیه از شهرهای اطراف شوند.

هابیل درویشی، مدیرعامل شرکت متروی تهران در گفت و گو با همشهری تصریح کرد: این پروژه 52 کیلومتر طول دارد و در 3 فاز تعریف شده است؛ فاز اول از ایستگاه شاهد تا شهر آفتاب سال گذشته به بهره برداری رسیده بود. فاز دوم از شهر آفتاب تا فرودگاه امام هم اکنون در حال اجراست و همکاران من به صورت شبانه روزی در 2 شیفت مشغول کار در این خط هستند و امیدواریم با همت شبانه روزی کارگران و مهندسان ایرانی، در ماه های پیش رو و در سال 96 فاز دوم آن را به بهره برداری برسانیم.

در فاز سوم نیز توسعه این خط تا شهر اقماری پرند ادامه می یابد که تاکنون 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. بدین ترتیب در این خط 5 ایستگاه درنظر گرفته شده که شامل ایستگاه شهرآفتاب، ایستگاه واوان، ایستگاه شماره یک و 2 فرودگاه حضرت امام خمینی و نهایتا ایستگاه شهر پرند است.

به گفته درویشی، اهمیت این پروژه آنجاست که فرودگاه امام در واقع ویترین فرودگاه های کشور است و همه تلاش ها انجام می شود که مترو به عنوان حمل ونقل با کیفیت به این فرودگاه برسد. ایستگاه فرودگاه امام خمینی به گفته مسئولان، از زیباترین ایستگاه های متروی پایتخت خواهد بود. همچنین پیش بینی شده که ایستگاه شماره 2 فرودگاه همزمان با توسعه فرودگاه و ساخت شهر فرودگاهی امام خمینی احداث شود و به بهره برداری برسد.

متروی تهران - اسلامشهر در انتظار بودجه

با تصویب بودجه از سوی مجلس و حمایت دولت، شهرداری تهران عملیات احداث خط متروی تهران - اسلامشهر را آغاز خواهد کرد. مازیار حسینی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این باره گفت: متروی اسلامشهر، خطی مجزا مانند خط متروی تهران - کرج خواهد بود و تنها با احداث یک ایستگاه تبادلی به خط 3 متروی تهران متصل می شود.

وی با بیان اینکه مصوبات ساخت متروی اسلامشهر را در شورای عالی ترافیک مطرح و دنبال کرده ایم، تصریح کرد: مطالعات اجرایی این خط آغاز شده و با همکاری شهرداری و شورای اسلامی اسلامشهر جانمایی ایستگاه ها نیز صورت گرفته است و از نظر شهرداری تهران احداث خط متروی تهران - اسلامشهر بلامانع است.

معاون شهردار تهران تأکید کرد: شهرداری تهران در صورت تأمین منابع مالی خط متروی تهران - اسلامشهر از سوی مجلس و حمایت دولت، عملیات احداث این خط را آغاز خواهد کرد. حسینی تصریح کرد: یکی از مهم ترین معضلات و مشکلات شهرستان اسلامشهر، بحث حمل ونقل است.

با توجه به اینکه محور آیت الله سعیدی نقطه اتصال شهرستان های اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم به شهر تهران است، روزانه بالغ بر 150 هزار دستگاه خودروی سبک و سنگین از این محور تردد کرده و با ایجاد خط مترو کاهش محسوسی در بار ترافیکی منطقه شاهد خواهیم بود. به گفته وی با احداث این خط به طور حتم شاهد کاهش حجم ترافیک و در عین حال کاهش تولید آلاینده های ناشی از تردد خودروها خواهیم بود.

مشخصات حرکت خط جدید

بنابر پیش بینی ها سرفاصله زمانی قطارها در خط فرودگاه امام خمینی در آینده به حدود 6دقیقه در اوج پیک می رسد. به این ترتیب این خط قادر خواهد بود روزانه با 12 ساعت کار، حدود 320 هزار نفر را جا به جا کند. سرعت قطارها در این خط نیز در حدود 120 کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

به گفته درویشی، متروی فرودگاه امام درصورت تأمین بودجه و اعتبارات لازم از سوی دولت به زودی به مرحله بهره برداری می رسد و دولت باید اعتبارات کامل این خط را تأمین کند. به گفته درویشی 400 میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه نیاز است و باید در بودجه سالانه 96 تأمین شود تا مترو از تهران به شهر پرند برسد. شهرداری تهران به رغم عدم وظیفه و صراحت قانونی تاکنون 50 درصد هزینه این طرح را تأمین کرده که باید دولت آن را به تهران باز گرداند.

دیدگاه ها

  • حسین 16 فوریه 2017 - 09:42

    اگع تا اخر امسالل تکمیل بشع که عالیه وگرنه اگه مثل طرح هتی دیگه باشه که تموم شدن ولی هنو افتتاح نشدن به هیچ دردی نمیخوره

  • سامان 8 مارس 2017 - 00:46

    شما نوشتن فارسى را كجا ياد گرفته ايد؟

  • سلام 24 فوریه 2017 - 23:40

    سال ۹۶ فکر نمیکنم

  • حسن 4 مارس 2017 - 10:47

    خط از شاهد تا فرودگاه آخراشه و تا پایان 95 تکمیله

  • مسعود 25 ژوئیه 2017 - 19:08

    استادشما باید بهمراه کسی که بهتون اخبار کذب میده و شما هم ندونسته اون رو انتشار میدید بیشتر فکر کنید تا گفته هاتون اشتباه از آب در نیاد
    بعد هم اینجا ایرانه عزیز یه قول میدن که فلان جا فلان زمان افتتاح میشه و در 99درصد مواقع درست از آب در نمی آید
    مثال بارز همین مترو یا نه آزاد راه تهران شمال که قرار بوده 13 سال پیش تموم بشه و هنوز قطعه 3 اون دست نخورده و وقتی اون رو شروع کنند عمر قانونی قطعه 4 که سال 92 افتتاح شد به احتمال قوی تموم شده و الی ماشاا...

  • مسعود 25 ژوئیه 2017 - 18:59

    مهم : مطالب ذیل بر اساس واقعیت حال حاضر ( سال 95 - 96 ) بوده و اسناد آنها نیز موجود می باشد و هیچ ارتباطی به نگارنده متن دو خط بالایی ندارد و بعلت اینکه مکان مد نظر مطالب ذیل با مکان موضوع فوق یکی هستند با عرض پوزش از صاحب متن فوق در ادامه آمده است .
    اطلاعات و حاشیه های مهم از احداث ایستگاه متروی فرودگاه امام خمینی
    مقدمه : این پروژه یکی از ده ها پروژه پر اهمیت شهری از لحاظ جابجایی مسافران بشمار می آید و در نتیجه به لحاظ دیدگاه سیاسی علاوه بر ارتقاع سطح کمی و کیفی خدمات شهری و نزدیک شدن هرچه بیشتر به استانداردهای جهانی ، از لحاظ زیبایی نیز به فاخر شدن محدوده فرودگاه نیز کمک شاییانی می نماید.
    معرفی مختصر :
    این پروژه توسط یکی از شرکتهای پیمانکاری قدرتمند در امور اجرایی درون و برون کشوری ( جهت طراحی و اجرا ) بمورد اجرا درآمده است که شامل احداث دو ایستگاه وسیع بنام های ایستگاه شاهد و ایستگاه فرودگاه امام خمینی و طول مسیر و دپارتمانهای جانبی مورد نیاز و همچنین کلیه تأسیسات مربوطه می باشد.
    خلاصه سر خط حاشیه ها :
    همانطور که همگان بخصوص اهل فن اطلاع دارند ؛ بعد از اجرای مناقصه و انتخاب یک پیمانکار شایسته و انجام مراحل واگذاری پیمان ، پیمانکار جهت پیشبرد اهداف پروژه و به سرانجام رساندن آن از افراد یا شرکتهای کوچکتر با عنوان پیمانکار جز برای امور اجرایی استفاده می نماید.
    از آنجا که گردش کار برای شرکتهای بزرگ مستلزم صرف هزینه ، زمان و نیروی انسانی متخصص و انرژی مضاعف می باشد، در این مورد نیز جهت تحقق اهداف پروژه بخشهای مختلفی از جمله موارد اجرایی و فنی به پیمانکاران جز واگذار گردیده است و در نتیجه قلب یک کارگاه یعنی واحد فنی کارگاه نیز نسبت به پیمانکار اصلی به پیمانکار دست دوم واگذار گردیده است و علی رقم تلاشهای عوامل کلیدی کارگاه و شرکت پیمانکار اصلی طی دوره احداث پروژه، معارض و مشکلات بسیاری با دلایل متعدد در تمامی موارد اجرا و فنی بوجود آمده و منشاء تمامی آنها نیز بهره گیری از نیروی انسانی با درجه تخصص سطح پایین در تیم فنی کارگاه در پستهای سرپرست واحد و کارشناسان فنی می باشد که به پیمانکار دست دوم واگذار گردیده است.
    اشاره به تعداد اندکی از موانع و معضلات بوجود آمده بر اثر استفاده نیروی انسانی کم تخصص در واحد فنی پیمانکار اصلی مربوط به این پروژه :
    1- عدم تأمین محاسبات و متره های کارکرد واقعی و در نتیجه اعمال فشار جهت بدست آوردن آنها به پیمانکاران جز توسط واحد فنی
    2- عدم تأمین نقشه های اجرایی جهت اجرا و همچنین عدم توانایی جهت ارائه نقشه های جدید قبل از اجرای آنها توسط واحد فنی
    3- عدم تأمین برآوردهای صحیح احجام کارکرد به زیر سقف 50درصد تغییرات احجام توسط واحد فنی
    4- عدم امکان عقد قرادادهای پیمانکاران جز قبل از پایان کارکرد اجرایی به دلیل نداشتن برآورد احجام توسط واحد فنی
    5- عدم رسیدگی برای صورت وضعیت کارکردهای صورت گرفته توسط پیمانکاران جز به حداکثر 5 برابر وقت قانونی 14روزه توسط واحد فنی
    6- نداشتن نیروی متخصص برای تأمین نقشه های ازبیلت ( چون ساخت ) توسط واحد فنی باعث اعمال فشار به پیمانکاران جز سنگ کار یا پلاستر کار ( سیمان کار دیوارها ) یا گچ کار بر خلاف قرارداد فی مابین آنها و عرف کلیه کارگاه ها جهت بدست آوردن نقشه ها می باشد، آن هم فقط به صرف اینکه در کلیه پیمانها طبق عرف و قانون جمله ( این پیمان تابع شرایط عمومی پیمان می باشد ) نگارش می شود و برداشت اشتباه از این جمله توسط سرپرست واحد فنی این کارگاه بدین منظور که تهیه نقشه های چون ساخت بعهده پیمانکار جز می باشد و در حقیقت با این نوع برداشت از جمله مذکور در پیمان پیمانکاران جز توسط آن سرپرست محترم برخلاف عرف، تمایل بیش از حد ایشان جهت پوشش ضعف آشکار نداشتن نیروی متخصص برای تهیه نقشه های چون ساخت و همچنین توجیه بی اثر زمانهای از دست رفته برای عدم رسیدگی به صورت وضعیت پیمانکاران جز و عدم کارکرد به وقت تیم واحد فنی را خاطر نشان می سازد.
    توضیح : برای روشن شدن اذعان عموم از جزئیات درج شده مربوط به تهیه نقشه های ازبیلت ( چون ساخت ) در شرایط عمومی پیمان به موارد ذیل اشاره می گردد ؛
    1-6- طبق ماده 22 بند د و هـ شرایط عمومی پیمان ، پیمانکار موظف است نسبت به تهیه نقشه های چون ساخت اقدام نموده و آنها را در اختیار مهندسین مشاور ( همان دستگاه نظارت که طبق بند 6 موافقتنامه فی مابین شرکت مهندسین مشاور .... معرفی شده است ) قرار دهد .
    2-6- طبق ماده 11 شرایط عمومی پیمان ، پیمانکار جزء شخصی حقیقی یا حقوقی است که تخصص در انجام کارهای اجرایی را دارد و پیمانکار اصلی برای اجرای بخشی از عملیات موضوع پیمان با او قرارداد منعقد می نماید .
    3-6- حالیه آنکه ارتباط با دستگاه نظارت طبق شرایط عمومی پیمان ، جهت ارسال هرگونه دیتای مرتبط با پیمان اصلی برای پیمانکاران جز میسر نبوده و طبق عرف کارگاه ها نیز نوعی تخلف محسوب می گردد و اینکه در موافقتنامه فی مابین نیز هیچ بندی برای ملزم نمودن پیمانکار جز جهت ارائه نقشه های ازبیلت وجود ندارد و همچنین با توجه به عناوین پیمانکار و پیمانکار جزء که هر کدام تعاریف خاص خود را دارند ، مجدداً برگرفته از شرایط عمومی پیمان یادآور می گردد پیمانکار ( نه پیمانکار جزء ) موظف است نسبت به تهیه و ارائه نقشه های چون ساخت به کارفرما اقدام نماید .
    علی رقم تحویل نامه ای به کارفرما ( همان پیمانکار اصلی ) که هر سه زیر مجموعه بند 6 به صراحت درآن ذکر شده و در ادامه برای بهتر روشن شدن وضعیت برای شما عزیزان آمده است، جوابیه ای باز هم بی منطق از سوی کارفرما ارسال شده است بدین متن که بر تکلیف بودن ارائه ازبیلتها توسط پیمانکار اسرار ورزیده است و حتی تهدید به بلوکه نمودن مطالبات گذشته و اعمال جرائم نقدی سنگین در صورت عدم ارائه و انجام خواسته های ناحق نیز گشته است و متأسفانه از آنجا که سرپرست کل کارگاه نیز به هر دلیلی ( اعتماد؟! یا احتیاج؟! یا وجود پیمان بین پیمانکار واحد فنی با پیمانکار اصلی؟ یا عدم برداشت صحیح از قوانین؟! و یا ... ) هر نامه ای از سوی واحد فنی به جهت ارسال به پیمانکاران جز ارائه می گردد ( به احتمال قوی بدون خواندن آنها ) به امضای ریاست رسیده و از سیستم کارفرما بدون توجه به پیامد های بحق یا ناحق آنها خارج می شود و به عنوان دستور به پیمانکاران جز تحویل می گردد.
    کوچکترین نگاهی به پیامد دستورات بی ملاحظه و کاهنه کاری عوامل کلیدی در کارگاه های عمرانی :
    1- عدم امکان پرداخت بدهی های بوجود آمده اقلام و ابزار تهیه شده جهت اجرای کار در طول دوره احداث توسط پیمانکاران جز
    2- عدم امکان پرداخت حقوق یا دستمزد پرسنلی که تماماً از قشر ضعیف بنا و اوستا و کارگر هستند در طول دوره احداث و حتی بعضاً مدتها پس از پایان عملیات اجرایی توسط پیمانکاران جز
    با بروز این گونه برخوردها از سوی کارفرمایان محترم، خانواده های تمام افرادی که به هر طریقی زیر مجموعه پیمان پیمانکار جز بوده اند تحت الشعاع قرار گرفته و موجبات آسیبهای جدی و غیر قابل جبرانی ( از جمله عدم امکان تأمین هزینه های درمانی ، تحصیلی ، رفاهی ، پوشاک ، خورد و خوراک ، ایاب و ذهاب و یا حتی از هم پاشیدگی بعلت روابط تیره بر اثر فشار مالی تحمیل شده به خانواده ... ) را برای آنان فراهم می سازد و برای اینکه بعنوان آخرین اهرم با دیدگاه خواهش و محترمانه به هر نحو مقتضی بتوان از ادامه این روند ناشایست جلوگیری نمود این معضلاتی که به مراتب کوچکتر بیان شده را بازگو نموده ایم و امید آن است که با یاری خداوند متعال تأثیری مثبت در نحوه تفکر و عملکرد دوستان داشته باشد.
    متن خلاصه شده نامه ارائه شده از سوی پیمانکار جز به کارفرما ؛
    سپرست محترم کارگاه شرکت ....
    جناب آقای مهندس ....
    موضوع : بازگشت به نامه های تهیه ازبیلت
    باسلام
    احتراماً ؛ بازگشت به نامه شماره : .... مورخ : ..... و نامه شماره : .... مورخ : ..... در خصوص تهیه ازبیلت از سوی پیمانکار ، ضمن ارائه مجدد لوح فشرده شامل ازبیلتهای ذکر شده به پیوست این نامه ، موارد ذیل را از باب تعیین تکلیف نکات اصلی قرارداد فی مابین و شفاف سازی اذعان مبارک به جهت رفع مشکلات و موانع بوجود آمده به استحضار می رساند .
    1.     طبق موافقتنامه فی مابین ، کل مفاد قرارداد حاضر بخشی از پیمان اصلی بشمار آمده که بر اساس آن مشخصاً مقررات و قوانین شرایط عمومی پیمان بر آن حاکم می باشد و مضافاً طبق ماده 1 این موافقتنامه و تمامی قراردادهای دیگر ، شرکت .... بعنوان پیمانکار اصلی معرفی گردیده و این پیمانکار بعنوان پیمانکار شرکت .... ، ( یعنی پیمانکار جزء یا همان دست دوم ) معرفی گردیده است .
    2.     طبق ماده 22 بند د و هـ شرایط عمومی پیمان ، پیمانکار موظف است نسبت به تهیه نقشه های چون ساخت اقدام نموده و آنها را در اختیار مهندسین مشاور ( همان دستگاه نظارت که طبق بند 6 موافقتنامه فی مابین شرکت مهندسین مشاور .... معرفی شده است ) قرار دهد .
    3.    طبق ماده 11 شرایط عمومی پیمان ، پیمانکار جزء شخصی حقیقی یا حقوقی است که تخصص در انجام کارهای اجرایی  را دارد و پیمانکار اصلی برای اجرای بخشی از عملیات موضوع پیمان با او قرارداد منعقد می نماید .
    4.    حالیه آنکه ارتباط با دستگاه نظارت طبق شرایط عمومی پیمان ، جهت ارسال هرگونه دیتای مرتبط با پیمان اصلی برای این پیمانکار میسر نبوده و طبق عرف کارگاه ها نیز نوعی تخلف محسوب می گردد و اینکه در موافقتنامه فی مابین نیز هیچ بندی برای ملزم نمودن پیمانکار جهت ارائه نقشه های ازبیلت وجود ندارد و همچنین با توجه به عناوین پیمانکار و پیمانکار جزء که هر کدام تعاریف خاص خود را دارند ، مجدداً برگرفته از شرایط عمومی پیمان یادآور می گردد پیمانکار ( نه پیمانکار جزء ) موظف است نسبت به تهیه و ارائه نقشه های چون ساخت به کارفرما اقدام نماید .
    5.    برخلاف کلیه موارد مندرج در ردیفهای فوق که همگی طبق توضیحات قانونی مشروحه و عرف تمامی کارگاه ها و همچنین قرارداد فی مابین دال بر گواهی این امر می باشد که دیده نشده که پیمانکار جزء عملیات اجرایی ، برای اجرای پلاستر یا سنگ کاری و غیره اقدام به تهیه ازبیلت نماید ، لیکن این پیمانکار به جهت بهینه سازی و سرعت بخشیدن در پیشبرد روند دریافتهای خود اقدامات ذیل را با ذکر نتایج حاصله به سرانجام رسانده است :
    1-1-5.  اقدام : تهیه صورتجلسات تمام احجام عملیات اجرایی دپارتمانهای مختلف تحت قرارداد و ارائه آنها قبل از نگارش صورت وضعیت جهت درج نتیجه احجام رسیدگی شده طبق قرارداد فی مابین در صورت وضعیت ها .
    2-1-5. نتیجه : عودت کلیه صورتجلسات بدون رسیدگی بصورت یکجا از سوی واحد فنی کارفرما با دلیل ذیق وقت در رسیدگی از سوی عوامل واحد مذکور پس از گذشت بیش از یک ماه از زمان ارائه .
    1-2-5. اقدام : نگارش و ارائه صورت وضعیتهای موقت در هر ماه طبق قرارداد فی مابین برای دپارتمان ایستگاه فرودگاه به تفکیک طبقات .
    2-2-5. نتیجه : عودت صورت وضعیت های طبقه همکف ارائه شده بعد از آبانماه و طبقه اول بعد از آذر ماه بدون رسیدگی در دی ماه با عنوان این مطلب ؛ کل ایستگاه شامل طبقه همکف و اول و دوم بصورت تجمعی رسیدگی خواهد شد که در این صورت ارائه صورت وضعیت های موقت از این دید کاملاً بی معنی جلوه می نماید . ( اگر قوانینی برای ارائه و رسیدگی صورت کارکرد موقت وضع گردیده است از نظر ایشان کاملاً اشتباه می باشد )
    1-3-5. اقدام : در زمان نگارش تمامی صورت وضعیتها از ابتدای کار ، این پیمانکار جز ادعاهای خود را برای آیتمهای جدید و هم به لحاظ قیمت های آن آیتمها که در قرارداد موجود نبوده عنوان نموده است .
    2-3-5. نتیجه : با عودت کلیه صورت وضعیتهای موقت و عدم رسیدگی به آنها اختلاف ها کان لم یکان تا کنون باقیمانده است درصورتیکه این امکان وجود داشته تا اگر ادعاهای مطرح شده در زمان مناسب خود بررسی می گردید ، اکنون که کار کارگاه پیمانکار به 95% رسیده است بعلت عدم نقدینگی، پیمانکار جز از این حیث وارد حاشیه نمی گردید                                                                                                                        
    1-4-5. اقدام : ترسیم و ارائه فایل نقشه های ازبیلت دپارتمان ایستگاه فرودگاه به تفکیک طبقات بر خلاف قرارارداد فی مابین و عرف و قانون، همزمان با ارائه صورت وضعیتهای موقت براساس آیتمهای مندرج در قرارداد فی مابین صرفاً به جهت تسریع در روند رسیدگی طولانی مدت در صورت وضعیتهای ارائه شده .
    2-4-5. نتیجه : دریافت 2 فقره نامه از سوی آن کارفرمای محترم به شماره و تاریخ های ذکر شده در ابتدای این نامه با مضمون اخطار به عدم بررسی صورت کارکردهای پیمانکار جزء ( که در حالت عادی نیز بررسی نشده و صورت وضعیت آخر هم با احجام و بهای واحد ، بصورت علی الحساب بدون بررسی حتی یک برگ از احجام کارکرد ارائه گردیده رد شده است ) توسط کارفرما تا زمان ارائه نقشه های ازبیلت و نادیده گرفتن ازبیلت تمام طبقاتهای ارائه شده برای اعمال تفکیک رنگ در سنگ کف می باشد . توضیح اینکه آیتم کلیه سنگهای مترمربعی کف برای این پیمانکار با هر نوع رنگی تفاوت قیمت ندارد و از این حیث تفکیک رنگ انجام نگردیده است . فارق از اینکه برداشتهای مختلفی برای علل عدم امکان تهیه ازبیلت توسط خود عوامل محترم کارفرما و اجبار بوجود آمده برای این پیمانکار جزء وجود دارد .
    1-5-5. اقدام : پیگیریهای مکرر حضوری در واحد امور قراردادها و فنی و درخواست رسیدگی به ادعاهای این پیمانکار برای مشخص شدن آیتمها جدید و بهای واحد آیتمهای جدید اجرا و تکمیل شده توسط این پیمانکار .
    2-5-5. نتیجه : عدم حصول نتیجه برای مشخص شدن وضعیت آیتمهای جدید تا کنون و اتخاذ تصمیم به دریافت استعلام در حال حاضر که پیشرفت کلیه عملیات اجرایی بیش از 95% می باشد .
    1-6-5. اقدام : نگارش و تسلیم 2 فقره نامه به آن مقام محترم و درخواست جلسه جهت رسیدگی به مشکلات پیمانکار در آذرماه و دی ماه.
    2-6-5. نتیجه : هیچگونه مساعدت و جلسه ای تا زمان اعمال کمک و پیگیری کارفرمای اصلی پروژه ، برای برگزاری جلسه و رسیدگی به موارد در جهت رفع مشکلات این پیمانکار محقق نگردید . ( آن هم باز همچنان بدون نتیجه تا کنون مانده است )
    لهذالامر با عنایت به توضیحات صدرالتوسیف جمع بندی و معروض می گردد ، این پیمانکار بیش از حد توان خویش متحمل ناحقی گردیده است ، بصورتی که ؛
    1-    علیرغم ارائه صورتجلسات و صورت وضعیتهای موقت برای تقویت بنیه مالی خود ، همگی عودت گردیده و رسیدگی نگردیده است .
    2-   عدم حصول هرگونه نتیجه ای برخلاف پیگیریهای مکرر به جهت مشخص شدن آیتمهای جدید و بهای واحد آنها و سر ریز قراردادها که تا کنون سقف تمام قراردادها بیش از 40 تا 50درصد افزایش داشته است .
    3-   تهیه و ارائه فایل نقشه های چون ساخت فارق از بحث وظیفه و هزینه گزاف آن و سرآمد 2 فقره نامه اخطاریه از سوی کارفرما .
    4-   حصول نتیجه دلخوری و نارضایتی عوامل محترم کارفرما بعلت پیگیریهای بیش از حد پیمانکار برای رفع مشکلات خویش .
    بناءاً علیهذا و با عنایت به مواد مستندالیه و لزوم ایصال حق الی المستحق ، درخواست صدور دستورات مقتضی بر اساس عدل و حقیقت به شرح ستون خواسته و مندرج در متن نامه ، قویاً تحت استدعا است .
    پیشاپیش از بذل محبت آن مقام محترم کمال امتنان را دارم /.
    حال شما قضاوت کنید ؟!!!
    اگر در ارتباط با این مطالب انتقاد و یا پیشنهادی دارید لطفاً از طریق آدرس ایمیل ذیل با ما درمیان بگذارید ؛
    masoud11014@gmail.com

  • مسعود 25 ژوئیه 2017 - 23:33

    آقای مسئول شرکت پیمانکار پروژه متروی ایستگاه شاهد تا فرودگاه امام ، بهتر نیست که یکم کلاهتو بزاری بالاتر؟
    با این تیم کارگاهی که شما گیرت اومده و بکارگیری فرمودید، عملاً کلاهتونو برداشتن و دیگه کلاهی نداری که بزاری بالاتر تا جبران قول ها و وعده های پوچی که اعلام میکنید بشه.
    از سپاسد بعید بود که یه همچین تیم ضعیفی رو در کارگاهش جمع کرده باشه
    البته احتمالا رنج حقوقی ها اینقدر پایین بوده که ناچار بودند از نیروهای مدرک دار فاقد تخصص استفاده کنند

1