26 آوریل 2024 - 02:20
معاون رئیس جمهوری در نشست با مدیران تاسیسات گردشگری استان مرکزی:

سازمان میراث فرهنگی از تأمین زیرساخت های گردشگری حمایت می کند

20 ژانویه 2017 - 17:20 dsfr.ir/re2hz

سازمان میراث فرهنگی از تأمین زیرساخت های گردشگری حمایت می کند
میراث آریا
نشست دکتر زهرا احمدی پور با مدیران تاسیسات گردشگری استان مرکزی

دولت یازدهم برای موضوع گرشگری اهمیت ویژه ای قائل است و عزم دولت تولید ثروت از طریق توسعه گردشگری است.

"رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری"

به گزارش میراث آریا، دکتر زهرا احمدی پور شب گذشته در سفر یک روزه خود به استان مرکزی با بیان این مطلب در نشست با مدیران تاسیسات گردشگری استان مرکزی گفت: تامین زیرساخت های گردشگری نقش مهمی در امنیت روانی گردشگران دارد که این موضوع یکی از مهم ترین وظایف و مسئولیت های مدیران تاسیسات گردشگری در هر استان است.

در این دیدار که استاندار مرکزی و تعدادی از مدیران استانی نیز حضور داشتند، احمدی پور افزود: فعالیت شما مدیران تاسیسات گردشگری برای تامین زیرساخت ها نیاز به حمایت دارد که این حمایت از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وجود دارد ضمن این که عزم دولت نیز به توسعه گردشگری است تا از این طریق به تولید ثروت برسیم.

توسعه گردشگری سوال مشترک رئیس جمهوری از استانداران

وی در ادامه به حمایت های دولت و نگاه دکتر روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به موضوع گردشگری اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اکنون فرصت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری به وجود آمده و نگاه دولت در این خصوص نگاه جدی به توسعه گردشگری است و سوال مشترک دکتر روحانی در دیدار با هر کدام از استانداران موضوع گردشگری و ظرفیت های گردشگری در آن استان است.

وی ادامه داد: اگر گردشگری فعال شود بازدید از آثار فرهنگی - تاریخی افزایش می یابد ضمن اینکه فروش صنایع دستی سوغات و هنرهای سنتی ما نیز با افزایش رو به رو خواهد شد.

معاون رئیس جمهوری گفت: در این میان نیازمند هماهنگی بین صنوف و فعالان این صنعت هستیم و من در سازمان میراث فرهنگی با فعالان و صنوف این حوزه نشست هایی را برگزار می کنم و مطالبی را که صنوف گردشگری مطرح می کنند استخراج و دسته بندی می کنم و با توجه به مرجعیت شورای عالی میراث فرهنگی در صورت نیاز می توان این موضوعات را در این شورا مطرح و به عنوان مصوبه تعیین کرد.

چاره ای جز توسعه گردشگری نداریم

احمدی پور افزود: ما چاره ای جز تقویت و توسعه گردشگری نداریم چراکه گردشگری سرمایه ایران است و خوشبختانه انواع گردشگری را در ایران به صورت تجمعی داریم و باید پاسدار این ثروت و سرمایه خدادادی باشیم و از آن در جهت ایجاد اشتغال بهره ببریم. وی در ادامه با بیان اینکه معرفی، تبلیغات و تصویر سازی نقش مهمی در توسعه گردشگری خصوصا گردشگری خارجی و جذب گردشگران خارجی دارد ادامه داد: فعالان صنعت گردشگری به تصویرسازی مناسب کمک کنند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه با بیان این که گردشگری داخلی را از طریق مسیرهای مداوم گردشگری باید تقویت کنیم افزود: بخشی از مسیرهای گردشگری در کشور که دارای ظرفیت های بالایی نیز هستند معبر به حساب می آیند نه مسیر که همه باید تلاش کنیم که این معابر به مسیر گردشکر تبدیل شود.

دکتر احمدی پور خطاب به مدیران تاسیسات گردشگری در این جلسه گفت: دولت و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کنار شما است چراکه شما را پیشگام گردشگری می داند.

وی در ادامه با اشاره به سال 2017 به عنوان سال گردشگری پایدار افزود: وقتی صحبت از گردشگری پایدار می شود نقش تاسیسات گردشگری را نمی توان نادیده گرفت چراکه ورود گردشگران خارجی علاوه بر اینکه می تواند به ایجاد اشتغال و تولید درآمد کمک کند در تعامل بین المللی با کشورهای مختلف نیز تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه دولت به طور جدی پیگیر موضوع گردشگری است افزود: اگر دستگاه ها وظایف خود را بدانند گردشگری نیز توسعه می یابد. وی خاطرنشان کرد: برای جذب گردشگر در سال 2017 میلادی با توجه به اینکه سال گردشگری پایدار نامگذاری شده است برنامه ریزی کرده ایم، اما امیدوارم گردشگری ایران به رشد و توسعه خود ادامه دهد تا نه تنها برای سال 2017 بلکه برای تمام سال ها بتوانیم برای جذب هرچه بیشتر گردشگر برنامه های مناسبی داشته باشیم.

در این نشست هم چنین سید هادی قره سید رومیانی معاون حقوقی مجلس و امور استان های سازمان میراث فرهنگی نیز در سخنانی با اشاره به ارزش و اهمیت سرمایه گذاری و درآمدزایی گفت: سرمایه گذاری می تواند موجبات اشتغال افراد بسیاری را در صنعت گردشگری فراهم کند.

وی با بیان اینکه تاسیسات گردشگری اکنون به عنوان یک صنف معتبر شناخته می شوند افزود: موضوع صنف شدن تاسیسات گردشگری در زمان ریاست مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در مجلس مطرح شد و با حمایت های آن مرحوم مورد موافقت قرار گرفت. مجلس شورای اسلامی با تعامل نمایندگان توانست فعالان عرصه گردشگری را به عنوان صنفی مستقل برشمرد که خود یک اقدام مناسب و خوب به شمار می رود و امیدواریم با برنامه ریزی و تلاش روزافزون بتوانیم گام های موثر و بلندی در جهت توسعه و پیشرفت بخش گردشگری در کشور که از جمله زمینه های توسعه ای کشور است، برداریم.

در این نشست هم چنین تعدادی از مدیران تاسیسات گردشگری استان مرکزی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

1