28 مارس 2024 - 18:32
در پنل تخصصی کارگاه معرفی فرصت های بازار چین مطرح شد:

شناخت الگوهای مسافرتی راهکار جذب گردشگران چینی

14 دسامبر 2016 - 08:00 dsfr.ir/um2lz

شناخت الگوهای مسافرتی راهکار جذب گردشگران چینی
میراث آریا
کارگاه تخصصی "آشنایی با ویژگی ها و فرصت های بازار گردشگری چین"

الگوهای مسافرتی بخشهای مختلف بازار #گردشگران چینی، فرصتها و موانع موجود، راهکاری جهت بهره مندی از این فرصت برای #گردشگری ایران است.

"مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث فرهنگی"

به گزارش میراث آریا، علی باقر نعمتی زرگران در کارگاه تخصصی معرفی ویژگی ها و فرصت های بازار گردشگری چین که صبح دیروز در محل سالن سبز سازمان توسعه و تجارت ایران برگزار شد؛ گفت: دستیابی به همفکری و تعامل دو بخش خصوصی و دولتی در راستای شناخت الگوهای مسافرتی، ابعاد فرهنگی، بومی، ویژگی ها و فرصت های موجود در بازار گردشگری چین و نیز برنامه ریزی دقیق و هدفمند به منظور بهره مندی از این فرصت، از اصلی ترین راهکارهای جذب گردشگران چینی به شمار می آید.

وی افزود: پیش بینی های سازمان جهانی جهانگردی حاکی از آن است که تعداد گردشگران بین المللی تا سال 2030 به 1.8 میلیارد نفر برسد. این پیش بینی ها همچنین نشان می دهند که 5 اقتصاد نوظهور بزرگ جهان شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی کماکان در زمینه اعزام گردشگر به مقاصد مختلف دنیا به رشد خود ادامه می دهند.

نعمتی خاطرنشان کرد: آمار و ارقام جهانی گردشگری نشان می دهد که تعداد زیادی از مسافرت های بین المللی گردشگران چینی به صورت درون منطقه ای اتفاق می افتد؛ با این وجود در سال های اخیر به واسطه رشد و رونق اقتصادی و به تبع آن افزایش سطح رفاه و توان مالی مردم چین، شاهد روند فزاینده سفر گردشگران این کشور به سایر نقاط جهانی بوده ایم.

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری تصریح کرد: بر همین اساس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ضمن لحاظ کشور چین در زمره بازارهای هدف اولویت دار گردشگری، برنامه ریزی دقیق و گسترده ای را جهت جذب سهم حداکثری از این بازار رو به رشد در دستور کار خود قرار داده است.

وی ادامه داد: از این رو به عنوان گام اول تلاش شده است تا با بررسی منابع آماری و تحلیلی موجود در خصوص بازار گردشگری چین، شمای کلی از این بازار در قالب کارگاه آموزشی با فعالین این حوزه در میان گذاشته شود.

همچنین در این پنل تخصصی، محسن رنجبر مدیر کل دفتر آموزش و مطالعات گردشگری نیز گفت: با توجه به اهمیت و دارا بودن نگاه علمی و سیستماتیک صنعت گردشگری؛ می توان با تکیه بر فعالیت های متوالی این صنعت در بازاری هدفمند همانند چین حضوری فعال داشت و همچین قادر خواهیم بود با فعال کردن همه بخش های تشکیل دهنده، بیشترین بهره وری را به همراه داشته باشیم.

وی افزود: بر این اساس با توجه به تمرکز بر بازار چین به عنوان فرصتی ویژه برای صنعت گردشگری کشور تا کنون اقداماتی به منظور شکوفا شدن بخش های تاثیرگذار این حوزه همانند راهنمایان، غذاها و نیز شناخت فرهنگ وتمایلات گردشگران چینی صورت پذیرفته است.

رنجبر آموزش راهنمایان چینی زبان، فعال شدن رستوران های چینی با مواد اولیه از کشور چین و به طور کل پاسخ دهی مناسب به نیاز این نوع گردشگران را یکی از مهم ترین اقدامات صورت گرفته مطرح کرد.

همچنین سعید بادامچی شبستری، رییس اداره دوم شرق آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه نیز به نکاتی از جمله مهم ترین راهکار جذب گردشگران چینی با فراهم آورن بستر مناسب برای معرفی ایران، اشاره کرد.

وی شناخت فرهنگ، تاریخ، طبیعت و به طور کل داشته های ایران را عامل مهم تمایل گردشگران چینی به سوی ایران معرفی کرد که نیاز است این اقدام همزمان با ابعاد مختلف آگاهی از بازار گردشگری این کشور تحقق یابد.

در پایان این نشست، آزاده باقری، کارشناس ارشد مطالعات تطبیقی ایران و چین نیز به تشریح عمیق فرهنگ، تمایلات مذهبی، آداب و رسوم و نیز عادات روزمره مردم چین پرداخت و به طور کل شناخت هر یک از جزیئات مطرح شده و ارائه راهکار برای پاسخ دهی به آنها را برای موفقیت در جذب بازار گردشگری این کشور الزامی دانست.

1