28 مارس 2024 - 14:29
یک نماینده مجلس تاکید کرد

تامین نیاز حمل و نقل هوایی مسافران ایرانی با ناوگان داخلی

16 نوامبر 2016 - 11:00 dsfr.ir/522tl

تامین نیاز حمل و نقل هوایی مسافران ایرانی با ناوگان داخلی
حبیب نوعی اسکویی
بوئینگ 727 ایران ایر

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: «مهم ترین فایده نوسازی ناوگان هوایی، صرفه اقتصادی است که برای کشور دارد.»

قاسم میرزایی نیکو افزود: «روزانه حدود 45 نفر براثر حوادث جاده ای کشته و 850 نفر زخمی می شوند. این درحالی است که اگر بخش حمل و نقل هوایی در کشورمان راه بیفتد این مساله تاحد زیادی حل می شود.»

وی که سابقه 9 ساله عضویت در هیات مدیره هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران را دارد، ادامه داد: «عمده تصادفات در مسافت های طولانی و نه کوتاه رخ می دهد و این مسافت ها به دلیل نبودن پروازهای داخلی کافی و اصولا عدم اطمینان مردم به ایمنی ناوگان هوایی، به صورت جاده ای انجام می شود و ساماندهی این مساله با ورود هواپیماهای نو خودبه خود اتفاق می افتد.»

به گفته وی، یکی از بااهمیت ترین کارها در راستای حل این مساله، خرید هواپیما است و اگر این خرید را نداشته باشیم طبیعی است که حوادث حادثه خیز جاده ای در حجم وسیع ادامه پیدا می کند. نیکو اضافه کرد: «صنعت هوایی در هر کشوری عامل رشد اقتصادی و سیاسی آن کشور است. یعنی کشورها با این وسیله درآمد کسب می کنند و ما هم نباید از این مهم غافل بمانیم. ضمن اینکه در بین جمعیت میلیاردی جهان هزاران ایرانی وجود دارند که در حال سفر هستند و در سال چند بار سفر می کنند.

آنها پیش تر با ایرلاین های خارجی می آمدند و هنوز هم ایرلاین خارجی را ترجیح می دهند؛ چرا که نمی خواهند سوار هواپیمایی که 17 سال از عمر آن می گذرد و دوبار اورهال شده است، شوند.»

نماینده مردم دماوند با اشاره به اینکه در دوره پسابرجام هستیم و این اولین بار است که توانسته ایم برای خرید هواپیما در این حجم گفت وگو داشته باشیم، اظهار کرد: «این هایی که می گویند به جای هواپیما اتوبوس بخریم، آیا می دانند در سال حدود 12 هزار نفر ایرانی به عراق می روند؟ آیا نمی دانند این پول بهتر است به جای اینکه به جیب ایرلاین خارجی برود به جیب خودمان برود؟ در حال حاضر عراق در حال نوسازی ناوگان هوایی خود است و در عین حال سفر ایرانی ها به کشورهای حوزه خلیج فارس درحال افزایش است. ترکیه و دبی مقصد سفر ایرانی ها شده است؛ اما نه با ایرلاین ایرانی، بلکه با ایرلاین خارجی و برای همین است که می گوییم باید به داد صنعت هوایی کشور رسید.»

« دنیای سفر » این نوشته را از « روزنامه دنیای اقتصاد » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1