12 دسامبر 2024 - 18:00

احیاء بناهای تاریخی و پیامدهای مثبت آن برای گردشگری

14 نوامبر 2016 - 12:00 dsfr.ir/2s9sj

احیاء بناهای تاریخی و پیامدهای مثبت آن برای گردشگری
ویسگون
آسبادهای نشتیفان

اگر بناهای تاریخی زیادی که در شهرهای مختلف ایران داریم در قالب یک طرح جامع گردشگری به صورت هدفمند احیاء شوند، می توان امیدوار بود که پیامدهای مثبت صنعت گردشگری به دورترین مناطق حاشیه ای کشور هم برسد.

"نماینده خواف در مجلس"

محمود نگهبان سلامی گفت: صنعت گردشگری مثل خیلی از موقعیت های اقتصادی و فرهنگی در کشور به بخش های حاشیه ای منتقل نشده و این دست مناطق از مزیت های آن سودی نمی برند.

وی افزود: حتی در خراسان که به دلیل وجود حرم مطهر حضرت رضا (ع)، مرکز آن یعنی مشهد اصلی ترین مقصد گردشگری ایران محسوب می شود تمهیدی اندیشیده نشده تا گردشگران با جاذبه های خارج از مشهد و شهرستان های اطراف آشنا شوند و تمایلی برای بازدید از آنها پیدا کنند.

این نماینده مجلس ادامه داد: اگر بناهای تاریخی زیادی که در شهرهای مختلف ایران داریم در قالب یک طرح جامع گردشگری به صورت هدفمند احیاء شوند، می توان امیدوار بود که پیامدهای مثبت صنعت گردشگری به دورترین مناطق حاشیه ای کشور هم برسد.

نگهبان سلامی تاکید کرد: ما در مناطق مختلف کشور جاذبه های بسیاری از قبیل آئین ها، طبیعت های بکر، فرهنگ های بومی جذاب و مناطق تاریخی ارزشمند داریم که فقط نیاز به تبلیغ و برجسته سازی در چشم گردشگران دارند تا به زمینه فعالیت های گردشگری تبدیل شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) نگهبان سلامی گفت: احیاء بناهای تاریخی یکی از راه های برجسته سازی همین جاذبه ها است که می تواند صنعت گردشگری را به تمام نقاطق کشور تسری بدهد.

« دنیای سفر » این نوشته را از « خبرگزاری خانه ملت » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1