28 مارس 2024 - 22:27

اعلام قیمت بلیط پروازهای عتبات در ایام اربعین

5 نوامبر 2016 - 10:30 dsfr.ir/8h56y

اعلام قیمت بلیط پروازهای عتبات در ایام اربعین
arbaeen.net
فرودگاه نجف

قیمت بلیط پروازهای عتبات در ایام اربعین ساماندهی و اعلام شده است و دریافت مبلغ بیش از میزان تعیین شده تخلف محسوب می شود.

"مدیرکل نظارت بر خدمات سازمان حمایت"

مدیرکل نظارت بر خدمات سازمان حمایت درباره پروازهای عتبات در ایام اربعین امسال با اشاره به تعیین قیمت‌های توافقی برای پروازهای عتبات عالیات افزود: به منظور ایجاد وحدت رویه و ساماندهی وضعیت ارائه خدمات بهتر به زائرین و جلوگیری از اجحاف به مسافرین، سازمان هواپیمایی کشوری با شرکت های هواپیمایی هماهنگی لازم را انجام و اقدام به تعیین نرخ توافقی برای بازه زمانی 23 آبان تا پنجم آذر ماه به مقاصد پروازی تهران - نجف (بغداد) - تهران و مشهد - نجف (بغداد) - مشهد تعیین کرده است.

وی گفت: این قیمت ها برای مسیر تهران - نجف (بغداد) - تهران یک میلیون و 100 هزار تومان و مسیر مشهد - نجف (بغداد) - مشهد مبلغ یک میلیون و 350 هزار تومان ریال است.

احمدی تصریح کرد: نرخ گذاری بر اساس قیمت‌های پیشنهادی شرکت های هواپیمایی، با توجه به هزینه های تمام شده آنها و تائیدیه انجمن صنفی شرکت های هواپیمایی و سازمان هواپیمایی کشوری بوده است.

مدیرکل نظارت بر خدمات، درباره احتمال چارتر شدن پروازهای عتبات در ایام اربعین حسینی گفت: نرخ بلیط در پروازهای برنامه ای و چارتری یکسان بوده و دفاتر فروش بلیط حق دریافت وجه اضافه به بهانه چارتر بودن پرواز را ندارند.

احمدی گفت: برای مسیرهای یک طرفه نیز مقرر گردیده نرخ بلیط 60 درصد نرخ بلیط رفت و برگشت محاسبه و اخذ شود.

وی با بیان اینکه شرکت‌های هواپیمایی موظف به نظارت بر نرخ‌ها هستند گفت: کارگروهی متشکل از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان هواپیمایی کشوری و انجمن صنفی شرکت های هواپیمایی نظارت کامل بر نحوه فروش بلیت عتبات عالیات دارند و در صورت احراز هرگونه تخلف با متخلفان برخورد می شود.

هموطنان در صورت مواجهه با واسطه‌گران و یا پیشنهاد بلیت با نرخ‌های بالاتر می توانند مراتب را برای رسیدگی از طریق سامانه 124 سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استان ها، انجمن صنفی شرکت های هواپیمایی و یا سازمان هواپیمایی کشوری مطرح و پیگیری نمایند.

« دنیای سفر » این نوشته را از « شاتا » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1