مراسم رونمایی از توریستکارتملی فرودگاه امام خمینی(ره) برگزار شد. در این مراسم، اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران، معاون تسهیلات فرودگاه امام(ره)، معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و تنی چند از مسئولان حضور داشتند.
در ابتدای این مراسم، عضو هیأت مدیره بانک ملی اظهار داشت: جذب توریست به توسعه صادرات و رشد اقتصادی کمک میکند و در این راستا لازم است شرایطی فراهم شود تا خدمات مالی و بانکی توریستی تسهیل شود. پناهی ادامه داد: با وجود محدودیتها، بانک ملی تلاش کرد در تحریمها، ارائه خدمات ارزی را به جدیت دنبال کند.
وی با اشاره به راهاندازی سیستم توریستکارتملی بیان کرد: تلاش کردیم با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در راستای رشد و توسعه صنعت گردشگری گامی برداشته و توریستکارتملی را افتتاح کنیم.
عضو هیأت مدیره بانک ملی با بیان اینکه این توریستکارت براساس مجوز و طی تفاهم بانک ملی و صرافی ملی راهاندازی شده است، بیان کرد: گردشگرهای خارجی میتوانند تا سقف 5 هزار دلار، ریال را در قالب توریستکارت دریافت کنند و برای خریدهای خود در داخل کشور از توریستکارت استفاده کنند.
پناهی ادامه داد: اگر پس از پایان خرید توریست و هنگام برگشت آنها به کشورشان مبلغی از این کارت باقی ماند، گردشگران میتوانند آن را در قالب ارز بازپس گیرند.
در ادامه این مراسم، معاون سازمان میراث فرهنگی گردشگری بیان کرد: خدمات بانکی مطلوب، یک گردشگر را از نظر مالی و فعل و انفعالات بانکی راضی نگه میدارد.
مرتضی رحمانی موحد افزود: از سالهای گذشته در بحث خدمات بانکی، کمبودی در بخش توریستکارت وجود داشت که بانک ملی پیشگام شد و نسبت به راهاندازی این سیستم اقدام کرد.
وی ادامه داد: خرید صنایع دستی، سوغات، اقامت و از این قبیل همه نیازمند بستری در چارچوب مقررات بانکی کشور بود که با صدور توریستکارت، این مشکل حل شد.
معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: در ماههای آینده حوزه صدور و عرضه توریستکارت ملی گستردهتر خواهد شد.
توریستکارت، کارتی ریالی است که در قبال ارز ورودی گردشگران با اعتبار زمانی مشخص صادر میشود و قابلیت استفاده در شبکه بانکی را دارد.
امکان استفاده در تمام پایانههای فروش شبکه بانکی کشور، امکان دریافت وجه نقد از خودپردازهای بانک ملی و امکان تبدیل وجه باقیمانده کارت به ارز و پرداخت آن به گردشگر به نرخ روز از ویژگیهای توریستکارت است
« دنیای سفر » این نوشته را از « خبرگزاری فارس » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.