معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس معتقد است که در سال های فعالیت دولت تدبیر و امید، تاسیسات گردشگری در این استان 112 درصد رشد داشته است.
شاپور رستمی در جلسه کمیته گردشگری، فرهنگی و تاریخی استان فارس، با اشاره به اینکه پیش از شروع بکار دولت تدبیر و امید طرح های گردشگری 43 مرکز بوده است، افزود: با آغاز بکار دولت تدبیر و امید تاکنون 48 پروژه در قالب تاسیسات گردشگری در حال ساخت است که نشان دهنده رشد 112 درصدی ایجاد تاسیسات گردشگری است.
وی از مجموعه معاونت سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دلیل سرعت در انجام فرآیندهای اداری سرمایه گذاری قدردانی و اضافه کرد: اقدامات انجام شده از سوی این اداره کل بسیار مطلوب و مثبت بوده به طوری که سه بسته سرمایه گذاری آماده ارائه به سرمایه گذاران و سه پروژه بوم گردی در هفته دولت آماده افتتاح است.
معاون گردشگری و امور زائران استانداری فارس افزود: حدود 920 میلیارد تومان در بخش های مختلف به متقاضان مجوز داده شده است.
رستمی ادامه داد: معاونت سرمایه گذاری گردشگری نباید تنها به دادن مجوز اکتفا کند بلکه باید نظامی حقوقی جهت پیگیری و نظارت بر تاسیسات و موسسات گردشگری ایجاد شود.
رستمی بر دسته بندی مناسب قوانین و مقررات سرمایه گذاری اشاره و خاطرنشان کرد: باید بر اساس میزان و نوع سرمایه گذاری، قوانین و مقررات تدوین شود تا سرمایه گذاران با میل و رغبت بیشتری وارد این عرصه شوند.
وی تصریح کرد: نباید به سرمایه گذار به عنوان سرمایه دار نگاه کرد بلکه ایجادکننده اشتغال باید محسوب شود و منافع یک سرمایه گذار در گرو منافع شهر است و مسئولان باید بادید بازتری به این مسئله بنگرند و منافع شهر و شهروندان را در نظر بگیرند و اگر از سرمایه گذار حمایت شود، همه سود خواهند برد.
معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس همچنین با اشاره به اینکه ایجاد اقامتگاه های بوم گردی فرصت مناسبی برای توسعه پایدار گردشگری است، تاکید کرد: این دسته از اقامتگاه ها از نظر اقتصادی بنگاه های کوچکی هستند که خیلی زود به بازدهی می رسند از این رو ظرفیت بزرگ اقتصادی را در خود جای داده اند و اشتغال بیش تری را به دنبال دارد و در جهت تحقق شعار سال؛ اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است.
رستمی ادامه داد: از آنجایی که این اقامتگاه ها را در بافت های تاریخی نیز می توان احداث کرد، فرصت بسیار مناسبی ایجاد می کند که تحرک و زندگی در این بافت ها رونق پیدا کند، ساکنان اصیل بافت ها به این مناطق بیایند و در این راستا به صورت طبیعی امنیت و زندگی اجتماعی در بافت ایجاد می شود.
« دنیای سفر » این نوشته را از « خبرگزاری ايسنا » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.