24 آوریل 2024 - 10:20
معاون سازمان میراث فرهنگی:

بوم گردی عامل مهمی در توسعه صنعت گردشگری محسوب می شود

22 ژوئیه 2016 - 02:00 dsfr.ir/8q7vv

بوم گردی عامل مهمی در توسعه صنعت گردشگری محسوب می شود
راوی نیوز
همایش هم اندیشی ساماندهی آثار تاریخی و توسعه گردشگری روستایی

بومی گردی و بهره گیری از ظرفیت های گردشگری مناطق روستایی عامل مهمی در توسعه صنعت گردشگری محسوب می شود.

"معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی"

به گزارش خبرگزاری ایرنا، سعید شیرکوند روز پنجشنبه در همایش هم اندیشی ساماندهی آثار تاریخی و توسعه گردشگری روستایی که در فرهنگسرای رازی ورامین برگزار شد اظهار داشت: دشت ورامین با تمامی سابقه تاریخی درخشان، به واسطه تقسیمات کشوری سال های گذشته، به چهار شهرستان ورامین، قرچک، پیشوا و پاکدشت تقسیم شده است ولی نمی توان پیوستگی تاریخی این مناطق را ناددیده گرفت.

وی افزود: دشت ورامین به واسطه برخورداری از آثار و ابنیه تاریخی منحصر به فرد، از قابلیت های بی شماری در حوزه گردشگری به ویژه در حوزه بومی گردی برخوردار است که بهره گیری از این ظرفیت می تواند به توسعه صنعت گردشگری منطقه کمک شایانی کند.

وی اظهار داشت: این که بخشی از آثار تاریخی استان تهران به واسطه تقسیمات کشوری به استان دیگر منتقل شده نباید دلیلی بر عدم توسعه گردشگری در منطقه ای مانند ورامین شود، حقیقت این است که گردشگران برای بازدید از اثری تاریخی مانند قصر بهرام و یا دیرگچین باید از ورامین عبور کرده و امکانات مورد نیاز خود را از این شهرستان تهیه کنند.

شیرکوند اظهار داشت: با هماهنگی های لازم، آن دسته از گردشگرانی که قصد بازدید از آثار تاریخی استان های مجاور تهران را دارند می توانند از دفتر میراث فرهنگی شهرستان ورامین مجوز خود را دریافت کنند.

وی گفت: با هماهنگی های به عمل آمده با استان مقصد، مجوز صادر شده در آن مناطق قابل پذیرش است. هم اکنون شهرستان ورامین از سه هتل مناسب برای استقرار گردشگران برخوردار است که باید تلاش کرد که ضریب اشغال این اماکن اقامتی را افزایش داده و شرایط را برای ادامه فعالیت آن ها فراهم کرد.

معاون سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد: شهرستان ورامین از شاخصه های بسیار مهمی همچون آثار تاریخی، روستاهای تاریخی، صنایع دستی با کیفیت و کویر بکر برخوردار است که هر یک از این ظرفیت ها می تواند در توسعه همه جانبه این منطقه نقش مهمی را ایفا کنند.

شیرکوند اظهار داشت: با هماهنگی های به عمل آمده زمینی در مجاورت مسجد جامع شهرستان ورامین جهت احداث اداره میراث فرهنگی و نمایشگاه دائمی صنایع دستی شهرستان در نظر گرفته شده که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

1