17 آوریل 2024 - 09:24
مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان:

سرمایه گذاری در گردشگری با حرف و شعار محقق نمی شود

11 ژوئیه 2016 - 16:00 dsfr.ir/zn0pc

نشست خبری کنفرانس بین المللی کیفیت خدمات در مهمان نوازی و گردشگری

سرمایه گذاری در صنعت گردشگری با حرف و شعار محقق نمی شود بلکه برای دست یابی به این هدف باید برنامه داشت و تقاضا ایجاد کرد.

"مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان"

به گزارش خبرگزاری ایرنا، فریدون الهیاری یکشنبه شب در نشست خبری کنفرانس کیفیت خدمات در گردشگری و مهمان نوازی در اتاق بازرگانی اصفهان، افزود: برای ایجاد سرمایه گذاری در صنعت گردشگری باید گردشگری داخلی را ساماندهی کرد و به سمت بازارهای بین المللی رفت.

وی با اشاره به توافق هسته ای و اجرایی شدن برجام، گفت: پس از توافق هسته ای، صنعت گردشگری کشور در وضعیت خوبی قرار گرفته و ورود گردشگران خارجی به کشور چند برابر شده است. بر اساس برنامه ششم توسعه استان، ظرفیت تخت های اقامتی استان از 16 هزار و 500 تخت باید به 80 هزار تخت افزایش یابد.

وی با بیان اینکه هتل سازی در اصفهان مورد استقبال قرار گرفته است، افزود: برای توسعه امکانات گردشگری و افزایش تخت های اقامتی استان درحال نزدیک شدن به هدف هستیم. الهیاری با اشاره به اینکه استان اصفهان در زمینه گردشگری از کارشناسان باتجربه و مدیریت خوبی در بخش های دولتی و خصوصی برخوردار است، تصریح کرد: باید زمینه توسعه امکانات گردشگری اصفهان را فراهم کنیم و کیفیت خدمات گردشگری در این استان را ارتقا دهیم.

وی افزود: برای توسعه و ارتقای سطح کیفی خدمات گردشگری، همکاری خوبی بین دستگاههای اجرایی استان از جمله استانداری، شهرداری، اداره کل میراث فرهنگی با فعالان بخش خصوصی از جمله اتاق بازرگانی، مجمع گردشگری استان و انجمن هتلداران استان وجود دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در این نشست خبری، سرمایه گذاری و احیای بناهای تاریخی را فرصتی برای توسعه و تقویت صنعت گردشگری دانست و گفت: شش بنای تاریخی اصفهان در مزایده واگذاری به بخش خصوصی قرار گرفته که پنج مورد آن مراحل نهایی خود را طی می کنند. 23 بنای تاریخی اصفهان نیز متقاضی واگذاری دارد که این درخواست ها در حال بررسی است. در حال تدوین سند واگذاری بناهای تاریخی بین راهی به بخش خصوصی هستیم که با اجرایی شدن آن تمام بناهای تاریخی در همه راههای استان برای ارائه خدمات رفاهی و گردشگری در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت.

الهیاری در این نشست همچنین از درخواست بخش خصوصی برای سرمایه گذاری چند میلیون دلاری در یکی از مجموعه های تاریخی اصفهان خبر داد اما به جزئیات آن اشاره ای نکرد. وی با اشاره اینکه در حوزه گردشگری رویکرد خوبی در سطوح مختلف مدیریت کشور بوجود آمده است، گفت: در استان اصفهان نیز برای توسعه گردشگری اجماع خوبی وجود دارد و امیدواریم بتوانیم با هم افزایی صنعت گردشگری استان را تقویت و توسعه دهیم.

اولین کنفرانس کیفیت خدمات در گردشگری و مهمان نوازی روزهای 26 و 27 ماه جاری با حضور فعالان و کارشناسان داخلی و خارجی صنعت گردشگری در اصفهان برگزار می شود.

استان اصفهان با بیش از 22 هزار بنا و اثر تاریخی که یک هزار و 850 مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نام های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

صنعت گردشگری اصفهان از سال 92 رشد قابل توجهی داشته است و براساس آمارهای ارائه شده از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان در سال 92 رشد گردشگران خارجی اصفهان از 110 به 180 هزار نفر، در سال 93 به 250 هزار نفر و در سال گذشته به بیش از 300 هزار نفر افزایش یافت.

اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، شمار گردشگران خارجی که در دو ماهه ابتدایی (فروردین و اردیبهشت) سال جاری از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و طبیعی این استان دیدن کرده اند را بیش از یکصد هزار گردشگر اعلام کرد.

استان اصفهان دارای 90 هتل و 65 مهمانپذیر است که از این تعداد 57 هتل و 30 مهمانپذیر در شهر اصفهان قرار دارد. اصفهان یکی از نامزدهای پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2017 است.

1