26 آوریل 2024 - 00:58

دو سوم گردشگران سلامت از کشورهای افغانستان و پاکستان هستند

22 ژوئن 2016 - 11:30 dsfr.ir/nc0fe

دو سوم گردشگران سلامت از کشورهای افغانستان و پاکستان هستند
razavihospital.com
بیمارستان رضوی مشهد

مدیرعامل بیمارستان رضوی با بیان اینکه دو سوم گردشگران سلامت، از کشورهای افغانستان و پاکستان هستند، گفت: قیمت و ارائه تسهیلات مناسب، موتور محرک گردشگری سلامت است.

دکتر سعید هاشم زاده، مدیرعامل بیمارستان رضوی با بیان اینکه گردشگری سلامت در دنیا، چهارمین صنعت پول ساز است، اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل گشایش های سیاسی که در ایران انجام شده، توریسم درمانی (گردشگری سلامت) پررنگ تر شده است.

وی با اشاره به جذابیت صنعت سلامت ایران، خاطر نشان کرد: ارائه خدمات پزشکی در ایران نسبت به سایر کشورهای همسایه از قیمت ارزان تری برخوردار است، همچنین برای بهره مندی از خدمات پزشکی نیاز به ماندن در لیست نوبت دهی وجود ندارد که این امور گردشگران زیادی را برای استفاده از خدمات پزشکی به ایان می کشاند.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تأکید بر اینکه موتور محرک گردشگری سلامت، دو مسئله قیمت و ارائه تسهیلات مناسب است، تصریح کرد: از این رو برخی کشورهای موفق در حوزه توریسم درمانی، علاوه بر ارائه خدمات پزشکی، تورهای تفریحی نیز برگزار می کنند.

وی ادامه داد: ایران دارای جاذبه های گردشگری فروان است که جاذبه مذهبی بارگاه منور امام رضا (ع) در مشهد مقدس کاملا منحصر به فرد است، از این رو بیماران بسیاری علاوه بر بهره مندی از خدمات پزشکی، برای زیارت نیز در این شهر حضور می یابند.

هاشم زاده بیان کرد: مشهد نزدیک به دو کشور افغانستان و پاکستان است که این امر موجب شده است حدود دو سوم از بیماران و گردشگران سلامت از این دو کشور تشکیل شده اند.

وی با اشاره به استقبال مسلمانان حوزه خلیج فارس از گردشگری سلامت در ایران، عنوان کرد: این استقبال به دلیل پیاده سازی احکام و قوانین اسلامی، نظیر غذای حلال و انطباق امور پزشکی با مبانی اسلام که حاکم در ایران است، صورت می گیرد.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با اشاره به محدودیت های توریسم درمانی، ادامه داد: ورود اتباع بیگانه از لحاظ امنیتی و فرهنگی تنها محدودیت های این حوزه است، با این وجود موانع فرهنگی نظیر محدودیت های زبانی قابل سازگاری است.

وی با بیان اینکه در دوران تحریم، داروها جزو محصولات تحریم شده نبوده است، افزود: از این رو شرکت هایی که دارو را نیز تحریم کرده بودند، تخلف کرده اند با این وجود ایران در دوران تحریم، از نظر دارویی پیشرفت خوبی داشته است به گونه ای که 95 درصد از داروها، تولید داخلی ایران است.

هاشم زاده تصریح کرد: سرمایه گذاری خارجی ها در حوزه ساخت و توسعه سلامت ایران، موجب اشتغال زایی شده و ارزآوری می کند با این وجود برای انعقاد قرارداد با سایر کشورها باید توجه داشت که اقتصاد مقاومتی و منافع کشور به خطر نیافتد. ممکن است برخی کشورها بکوشند تا فرم های اقتصادی خود را به ما دیکته کنند لذا  متولیان حوزه سلامت باید تأمین منافع کشور را در اولیویت های خود قرار دهند.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با اشاره به عملیاتی شدن گردشگری سلامت در این بیمارستان، اظهار کرد: بیمارستان رضوی در ماه حدود 350 تا 400 بیمار را از سایر کشورها معاینه و درمان می کند.

« دنیای سفر » این نوشته را از « نبض شهر » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1