28 مارس 2024 - 18:37
با حضور در دو نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنعت طلا، جواهر صورت گرفت؛

ایجاد زمینه ارتباط موثر بین فعالان گردشگری و صنایع دستی

20 فوریه 2016 - 14:20 dsfr.ir/1795j

ایجاد زمینه ارتباط موثر بین فعالان گردشگری و صنایع دستی
talaexpo.ir
نمایشگاه بین المللی صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی و ماشین آلات وابسته

حضور هنرمندان صنایع دستی کشور در دو رویداد مهم، نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی زمینه را برای ایجاد ارتباط میان فعالان دو حوزه فراهم می سازد.

حضور هنرمندان صنایع دستی کشور در دو رویداد مهم بین المللی، نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته و نیز هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی و ماشین آلات وابسته زمینه را برای معرفی هر چه بیشتر صنایع دستی ایران  و ایجاد ارتباط میان فعالان دو حوزه فراهم می سازد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ معرفی هرچه بیشتر و موثرتر صنایع دستی و تولیدات سنتی هنرمندان داخل کشور در تمامی عرصه ها امری مهم و غیر قابل انکار است در این راستا در نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته امسال یک سالن مجزا (A 38) به صنایع دستی اختصاص یافت و هنرمندان و صنعتگران این حوزه در این رویداد فرهنگی اقتصادی کشور حضوری فعال داشتند.

از پاییز امسال مذاکرات جدی برای حضور صنایع دستی در این نمایشگاه آغاز شد و خوشبختانه با همکاری های به عمل آمده یک سالن کامل به تولیدکنندگان صنایع دستی اختصاص یافت تا آثار و محصولات خود را ارائه کنند.

همچنین، از آنجا که این نمایشگاه مهم ترین رویداد صنعت گردشگری ایران محسوب می شود، با حضور صنایع دستی در آن می توان زمینه ارتباط موثر بین فعالان گردشگری و صنایع دستی را فراهم آورد. از آن جا که مخاطبین این نمایشگاه جامعه تورگردانان، هتل داران و فعالان عرصه گردشگری هستند، این نمایشگاه فرصتی ارزنده برای آشنایی آن ها با ظرفیت های صنایع دستی امروز ایران است.

صنایع دستی متنوع ایرانی یکی از محورهای موثر در جذب گردشگر است که با این تعامل ها و ارتباط های بین دو حوزه ونیز استفاده کردن از صنایع دستی در تزیینات هتل ها و هدایای گردشگری زمینه ای مهیا شود تا از حیث اقتصادی صنعت گردشگری و صنایع دستی رونق چشم گیری پیدا کنند.

گفتنی است، همزمان با برگزاری نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته، هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی و ماشین آلات وابسته نیز از 27 تا 30 بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزاری شد.

بر اساس رایزنی هایی که از ابتدای پاییز امسال صورت گرفت، مقرر شد که در هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی و ماشین آلات وابسته نیز بخشی ویژه هنرمندان و تولیدکنندگان زیوآلات سنتی در نظر گرفته شود.

یادآور می شود، هزینه این فضای اختصاصی توسط معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور پرداخت و غرفه ها به صورت رایگان در اختیار هنرمندان قرار گرفته است. هنرمندانی از استان های البرز، خراسان رضوی، تهران و زنجان در آن حضور خواهند داشت.

هدف از این حضور معرفی ظرفیت های اقتصادی زیورآلات سنتی ایران و قرار دادن زیورآلات سنتی و ساخته دست هنرمندان کشورمان در کنار زیوآلات صنعتی و ماشین ساز بود تا ظرافت های زیبایی شناسانه آنها به خوبی نشان داده شود.

لازم به ذکر است، معاونت صنایع دستی در تلاش است تا با حضور در این دست نمایشگاه ها فرصتی برای فعالان این حوزه ایجاد کند تا در برابر مخاطبان بین المللی قرار گرفته و از قابلیت های زیورآلات دست ساز ایران برای حضور در بازارهای جهانی استفاده شود، همچنین با این اقدامات فرصت لازم برای ایجاد ارتباط و حضور در عرصه های بین المللی نیز در اختیار هنرمندان و صنعتگران قرار می گیرد.

بر این اساس از اهداف و برنامه های کلان معاونت صنایع دستی در این حوزه می توان به منسجم کردن تجارت سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی و تلاش برای تشکیل شورای عالی گوهر ایران اشاره کرد. همچنین شناخت بازارهای جهانی و کسب سهم بیشتری از گردش مالی این حوزه برای هنرمندان و فعالان صنایع دستی ایران از دیگر برنامه های و اهداف معاونت صنایع دستی کشور است.

گفتنی است، نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی و ماشین آلات وابسته از 27 تا 30 بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به ترتیب در سالن (A 38) و سالن های 8 و 9 برگزار شد.

1