زمینه افزایش همکاری های جدی، گسترده و بلندمدت بین دو کشور ایران و یونان در حوزه گردشگری وجود دارد.
"رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری"به گزارش میراث آریا؛ مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عصر روز 27 بهمن ماه، در دیدار با النا کنتورا، قائم مقام وزیر دارایی، توسعه و گردشگری یونان که به منظور شرکت در نهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران در راس هیاتی به ایران سفر کرده است، گفت: امیدوارم با سفر اخیر نخست وزیر یونان به ایران، توسعه روابط دو کشور را شاهد باشیم و همکاری های ایران و یونان در تمامی ابعاد گسترش یابد.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: پس از توافق ایران و 1+5، اجرای برجام و لغو تحریم ها، کشور ما وارد فصل جدیدی از فعالیت های اقتصادی و سیاسی شده است، در همین راستا، استفاده از تمامی ظرفیتهای داخلی برای توسعه کشور و همچنین تعامل گسترده با سایر کشورها در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه، یونان به عنوان کشوری با سابقه تاریخی، می تواند جایگاه ویژه ای در توسعه روابط ایران با کشورهای اروپایی داشته باشد، یادآور شد: با توجه به تجربیات خوبی که یونان در حوزه گردشگری دارد و برنامه ریزی های جدیدی که ایران در این بخش داشته است، دو کشور می توانند همکاری های قابل توجهی در حوزه گردشگری داشته باشند.
سلطانی فر تصریح کرد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، گردشگران ورودی به ایران باید 4 برابر، تعداد فعلی افزایش پیدا کنند که در این رابطه توسعه زیرساخت ها، گسترش ارتباطات و تسهیلات صدور ویزا به عنوان مهمترین محورها در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه، ایران از نظر جغرافیایی موقعیت ویژه ای دارد و پل ارتباطی بین اروپا، آسیا و آفریقا است، تاکید کرد: کشور ما دارای جاذبه های فرهنگی، تاریخی، طبیعی و گردشگری سلامت است و همچنین اماکن مذهبی و زیارتی ایران مورد توجه مسلمان جهان قرار دارد.
معاون رئیس جمهور افزود: ارتقاء سطح کیفیت خدمات با آموزش نیروی انسانی فعال در صنعت گردشگری و همچنین نوسازی و ارتقاء ناوگان حمل و نقل هوایی از دیگر مواردی است که به طور ویژه پیگیری می شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین به حمایت از بخش خصوصی فعال در صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: فعالان بخش خصوصی صنعت گردشگری در ایران از حمایت هایی نظیر، دریافت تسهیلات بانکی ارزان قیمت و برخورداری از معافیت های مالیاتی 5 تا 10 ساله بهره مند می شوند.
وی گفت: توسعه حمل و نقل هوایی بین ایران و یونان و همچنین ارائه تسهیلات صدور ویزا به اتباع ایرانی و یونانی، موجب افزایش تردد گردشگر بین دو کشور می شود.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه مانعی برای سرمایه گذاران یونانی که قصد سرمایه گذاری در صنعت گردشگری ایران داشته باشند وجود ندارد، یادآور شد: معرفی جاذبه های گردشگری یونان و ایران توسط رسانه های دو کشور می تواند نقش موثری در افزایش گردشگران داشته باشد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تاکید بر اینکه جاذبه های خوبی در ایران و یونان برای گردشگران وجود دارد، اضافه کرد: با رویکرد مثبت ایران و تجربیاتی که یونان دارد، زمینه افزایش همکاری های جدی، گسترده و بلند مدت بین دو کشور در حوزه گردشگری وجود دارد.