14 دسامبر 2024 - 20:02

شرکت های هواپیمایی پول اضافی از مردم نمی گیرند

16 فوریه 2016 - 09:10 dsfr.ir/va4ts

اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی (یاتا)

شرکت های هوایی بین المللی برخی اتهامات مبنی بر کسب سود از کاهش قیمت نفت را رد کردند.

پس از انتقادات مجدد مبنی بر اینکه شرکت های هواپیمایی قیمت خدمات خود را متناسب با کاهش قیمت سوخت پایین نیاورده اند، شرکت های هوایی بین المللی برخی اتهامات مبنی بر کسب سود از کاهش قیمت نفت را رد کردند.

به گزارش خبرگزاری ايسنا؛ رئیس اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی (یاتا) در جمع روسای خطوط هوایی و سازمان های تنظیم مقررات هوایی در سنگاپور گفت که به رغم پیش بینی سود بی سابقه 36 میلیارد دلاری برای صنعت هواپیمایی در سال 2016، سوددهی این صنعت هنوز شکننده و ناپایدار است.

تونی تایلر مدیرکل یاتا در آستانه برگزاری نمایشگاه هوایی سنگاپور گفت: مطمئنا قیمت پایین نفت به شرکت های هوایی کمک کرده اما این تاثیرگذاری به تاخیر افتاده و در بسیاری از نقاط جهان به دلیل نرخ بیمه های ریسک بالاتر از نرخ بازار و افزایش ارزش دلار برابر دیگر ارزها کم شده است.

سیاستمداران و گروه های مصرف کننده در آمریکا و اروپا از شرکت های هوایی خواسته اند تا قیمت خدمات خود را کاهش دهند زیرا قیمت نفت برنت از 114 دلار در اواسط 2014 به حدود 30 دلار سقوط کرده است.

جورج اوسبورنت وزیر دارای انگلیس سال گذشته زمانیکه قیمت نفت برنت حدود 53 دلار بود در توئیتر خود گفت: هزینه های بنزین، صورتحساب آب و برق و گاز و بلیط هواپیما برای خانواده ها حیاتی است.

گراهام استرینگر عضو کمیسیون حمل و نقل پارلمان انگلیس به روزنامه ساندی تلگراف گفت: شرکتهای هوایی با پایین نیاوردن قیمت خدمات خود متناسب با کاهش قیمت سوخت، در حال بهره برداری از مسافران هستند.

تیلور درباره این گزارش به رویترز گفت: این داستان بی معنی است ... اینطور نیست که صرفا شرکت ها در حال کسب سود باشند. در حالیکه سوخت هنوز یک عنصر مهم هزینه های شرکت های هوایی است، بخش مهمی وجود دارد که هنوز تحت تاثیر قرار نگرفته است، بنابراین اینکه انتظار داشته باشیم قیمت بلیط ها به دلیل اینکه قیمت سوخت پایین بیاید کاملا غیرواقع بینانه است.

تیلور افزود: به بازار انگلیس و تعداد شرکت های هوایی که همگی در حال رقابت هستند نگاه کنید. هرگاه هزینه ها پایین بیاید آنگاه قیمت بلیط هم پایین می آید و مردم اکنون از یک معامله بسیار خوب برخوردار هستند.

خطوط هوایی معتقدند به دلیل هزینه های بالای سرمایه گذاری، محدودیت های مقرراتی و رقابت شدید، صرفا در حال کسب سود پایدار برای سرمایه گذاران خود هستند.

اما این صنعت با فشار روز افزون مصرف کنندگان و مقامات سیاسی روبرو شده زیرا برخی شرکت ها در حذف هزینه سوخت از صورت حساب ها کند عمل می کنند.

1