25 آوریل 2024 - 10:57
سفیر مکزیک در ایران اعلام کرد

تبادل و گسترش تجربیات مکزیک با ایران در بخش توریسم

14 ژوئن 2015 - 11:50 dsfr.ir/l437l

تبادل و گسترش تجربیات مکزیک با ایران در بخش توریسم
عکس: سید محمد اکبرموسوی - ایرنا

سفیر مکزیک در ایران با اشاره به تمدن کهن مکزیک و ایران ملت دو کشور را خونگرم و متمدن توصیف کرد و خواستار افزایش همکاری های دو کشور در همه زمینه ها از جمله همکاری های اقتصادی و فرهنگی شد.

اولیسس کانچولا گوتییرز در نشست مشترک با اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران در هتل ملک چالوس گفت: با حضور 16 ماهه خود در ایران و شناخت بیشتر فرهنگ و مردم این سرزمین شباهت های زیادی را بین دو ملت مشاهده کردم و دریافتم ظرفیت های بسیاری در مکزیک و ایران وجود دارد از این رو باید تلاش کنیم مبادلات فرهنگی و اقتصادی دو کشور را بیش از پیش افزایش دهیم.

گوتییرز به ظرفیت بالای توریست پذیری کشور مکزیک اشاره کرد و بیان داشت: مازندران در حوزه توریسم از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است و مناطق گردشگری زیادی شبیه مکزیک دارد و این فرصت بسیار خوبی برای این منطقه در حوزه توریستم است. ایران با توجه به قابلیت های منحصر بفرد به ویژه مازندران که از دریا، جنگل و کوهستان های زیبا برخورار است می تواند به قطب گردشگری جهان مبدل شود.

سفیر مکزیک با اشاره به اینکه کشورش در بخش توریسم بسیار قوی است، گفت: سال گذشته 26 میلیون گردشگر از مناطق مختلف گردشگری این کشور بازدید کردند و بنابراین با توجه به ظرفیت های بسیار خوب گردشگری در ایران، می توان در این زمینه نیز به تبادل تجربه پرداخت و با یکدیگر سهیم شد.

نایب رییس اتاق بازرگانی مازندران نیز با برشمردن ظرفیت های منحصر به فرد این استان در نشست مشترک با سفیر مکزیک در ایران گفت: مازندران ظرفیت های مناسبی برای گسترش مبادلات تجاری و فرهنگی تا 500 میلیون دلار را با مکزیک دارد.

امیر میران افزود: مازندران به لحاظ شرایط مناسب آب و هوایی و اقلیمی و سرزمینی از مزیت خدادادی ظرفیت های کشاورزی و گردشگری مناسبی برخوردار است که می توان با اتخاذ تدابیر ویژه و فراهم کردن شرایط مطلوب، مناسبات تجاری و ارتباط تجار و بازرگانان مکزیک و مازندران را تقویت کرد.

بر اساس گزارش ها مبادلات تجاری دو کشور ایران و مکزیک سالانه حدود 100 میلیون دلار برآورد می شود.

« دنیای سفر » این نوشته را از « ایرنا » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1