28 مارس 2024 - 18:24
برای نخستین بار

گردشگری دریایی به شورای عالی صنایع دریایی رفت

13 ژانویه 2016 - 16:40 dsfr.ir/r87pd

گردشگری دریایی به شورای عالی صنایع دریایی رفت
مصطفی غلام نژاد
قایق های گردشگری در آب های جنوب کشور

برای نخستین بار با حضور نماینده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جلسه شورای عالی صنایع دریایی موضوع گردشگری دریایی در این جلسه مطرح شد.

به گزارش مانا؛ مدیرکل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: در جلسه اخیر شورای عالی صنایع دریایی که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، برای نخستین بار موضوع توسعه گردشگری دریایی در این جلسه از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان یکی از مدعوین مطرح شد.

سیدکاظم خلدی نسب، ادامه داد: در این جلسه در خصوص تهیه سند توسعه گردشگری دریایی توسط شورای راهبری توریسم دریایی، به نمایندگان ارگان های دریایی توضیحاتی ارائه شد. به گفته این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شورای راهبری گردشگری دریایی درجهت هماهنگی برنامه ریزی، ساماندهی، هدایت، نظارت و پیگیری های مرتبط با امور گردشگری دریایی فعالیت می کند.

وی یادآور شد: شورای راهبری برای نهایی کردن برنامه ریزی گردشگری دریایی به منظور تهیه و تدوین برنامه های عملی و رسیدگی به موضوعات متنوع گردشگری را متشکل از نمایندگان ارگان های مرتبط با امور دریایی دانست. وی طرح موضوع گردشگری دریایی در شورای عالی صنایع دریایی را بسیار حائز اهمیت ذکر کرد و گفت: شرکت در جلسات این شورا می تواند در تسریع روند اقدامات در حال انجام از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای توسعه گردشگری دریایی بسیار موثر باشد.

وی در ادامه گفته های خود بیان کرد: با ارائه توضیحات لازم در خصوص سند توسعه گردشگری دریایی، مقرر شد سایر ارگان های دریایی نیز نهایت همکاری خود را در خصوص توسعه گردشگری دریایی به عنوان یکی از مهم ترین راه های توسعه دریامحور کشور انجام دهند.

مدیرکل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، خاطرنشان ساخت: در نهایت اکثریت اعضا با موضوع حمایت از توسعه گردشگری دریایی موافقت کرده و مقرر شد در جلسات بعدی نیز در این خصوص مطالبی ارائه شود.

به گفته خلدی نسب، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز قصد دارد از این پس با شرکت در جلسات شورای عالی صنایع دریایی، برنامه های خود را در راستای توسعه گردشگری دریایی در قالب گزارش های توجیهی مطرح کند. وی در ادامه اظهار امیدواری کرد: بتوانیم با حمایت شورای عالی صنایع دریایی بیش از پیش در راستای ایجاد فضای مناسب برای زیرساختهای گردشگری دریایی در سواحل و دریاهای شمالی و جنوبی کشور اقدامات لازم را انجام دهیم.

به گفته این مقام مسئول، با ایجاد زیرساخت های لازم، زمینه های جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی نیز برای ساخت و بهره برداری از امکانات و تاسیسات مرتبط با گردشگری ساحلی و دریایی افزایش خواهد یافت. وی اذعان داشت: با وجود پتانسیل های موجود در نوار ساحلی جنوبی و شمالی کشور و نیز وجود جزایر متعدد و بکر در خلیج فارس می توانیم به رونق گردشگری دریایی کشورمان در آینده ای نه چندان دور امیدوار باشیم.

خلدی نسب اظهار داشت: حضور گردشگران خارجی نیز در کنار گردشگران داخلی می تواند این رونق را چندین برابر کند که در تلاش هستیم با انجام تبلیغات در سطح بین المللی این شرایط را فراهم کنیم. گردشگری دریایی به عنوان یکی از مهم ترین شاخه های صنعت توریسم می تواند موضوعات مختلفی را شامل شود که در راستای توسعه این بخش ارگان های دریایی نیز به شدت دخیل خواهند بود.

1