18 آوریل 2024 - 12:50

سبک زندگی ایرانی مقبول واقع نشد

10 ژانویه 2016 - 14:30 dsfr.ir/r11xm

سبک زندگی ایرانی مقبول واقع نشد
دنیای سفر
نمایشگاه و جشنواره تعاملی صنایع دستی، محصولات و سبک زندگی ایرانی

گشتی در سالن اجرایی که کالاهای دستی بدون چیدمان مناسب و حتی محل تولید در کنار هم قرار گرفته بودند حکایت از آن داشت برگزارکنندگان زمان اندکی را برای برنامه ریزی و ارائه مناسب در نظر گرفته اند.

اولین نمایشگاه و جشنواره تعاملی صنایع دستی، محصولات و سبک زندگی ایرانی که هم اکنون در مصلی جنوبی تهران در حال برگزاری است با وجود اسم پرطمطراق خود نه چندان پر مراجعه کننده است و نه سبکی از زندگی ایرانی را به نمایش می گذارد. دلیل این امر چیست؟ آیا می توان سرمای هوا را دلیل غرفه های خالی از بازدیدکننده دانست و یا اطلاع رسانی مناسبی از این رویداد صورت نگرفته است.

اسلامی هنرمند اصفهانی در گفت و گو با «دنیای سفر» ضمن ابراز نارضایتی از نمایشگاه گفت: هزینه غرفه بسیار بالا بود در حالی که مراجعه کننده کمی داشتیم و همان میزان اندک نیز دریافتی از هنر نداشتند.

وی با بیان اینکه انواع هنرها را در غرفه خود ارائه کرده است، اظهار کرد: سوزن دوزی های سنتی، تابلوی نمد، نقاشی و... از جمله مواردی است که ما برای ارائه به این نمایشگاه آوردیم این در حالی است که بسیاری از بازدیدکنندگان تفاوتی میان پوستر و نقاشی قائل نمی شوند.

اسلامی درباره دلایل تعداد مراجعه اندک به این نمایشگاه تصریح کرد: سرمای هوا در کنار اطلاع رسانی اندک موجب شده است ما بازدیدکنندگان کمی را برای نمایشگاه و جشنواره تعاملی صنایع دستی، محصولات و سبک زندگی ایرانی داشته باشیم.

مشهدی نیز در گفت و گو با دنیای سفر یکی از مشکلات این نمایشگاه را تفاوت سطح کارهای ارائه شده عنوان کرد و گفت: در اینجا ما اساتیدی را داریم که در سطح بالایی هستند اما در کنار آن ها اجناسی با کیفیت نامطلوب عرضه می شود.

وی یکی دیگر از مشکلات نمایشگاه و جشنواره تعاملی صنایع دستی، محصولات و سبک زندگی ایرانی را به بحث خرید مرتبط دانست و اظهار کرد: عمده کسانی که برای بازدید مراجعه می کنند با فرض خرید کالاهای ارزان آمده اند لذا خرید مواد خوراکی  و ادویه جات را در اولویت قرار می دهند به این ترتیب کالاهای گران قیمت مانند فرش و گلیم و تابلو به فروش نمی رسد.

غرفه دار دیگر نمایشگاه و جشنواره تعاملی صنایع دستی، محصولات و سبک زندگی ایرانی نیز ساعت بازدید را نامناسب ارزیابی و خاطرنشان کرد: اگر نمایشگاه تنها بعد از ظهر برپا بود می توانستیم به فروش و بازدید امید بیشتری داشته باشیم اما ساعت 7 نمایشگاه خاتمه پیدا می کند و کسانی که پس از ساعت کاری قصد مراجعه دارند نمی توانند زمان بندی خود را با ساعت نمایشگاه تنظیم کنند.

وی ضمن ابراز نارضایتی از قیمت بالای غرفه ها گفت: اگر اطلاع رسانی خوبی صورت می گرفت و ما شاهد حضور گسترده شرکت کنندگان بودیم مبلغ پرداختی قابل جبران بود اما در حال حاضر تنها خستگی بر تن شرکت کننده باقی مانده است.

نگاهی به گفته های شرکت کنندگان نمایشگاه و جشنواره تعاملی صنایع دستی، محصولات و سبک زندگی ایرانی نشان دهنده برنامه ریزی نامناسب به لحاظ زمانی چه از نظر تاریخ و ساعت برگزاری است. همچنین اطلاع رسانی صورت گرفته نتوانسته بود علاقه مندان به هنرهای دستی را از وجود چنین نمایشگاهی مطلع کند. در کنار آن گشتی در سالن اجرایی که کالاهای دستی بدون چیدمان مناسب و حتی محل تولید در کنار هم قرار گرفته بودند حکایت از آن داشت برگزارکنندگان زمان اندکی را برای برنامه ریزی و ارائه مناسب در نظر گرفته اند و تنها با رفع تکلیف به نمایشگاهی با عنوان درشت و سالن های خالی از  شرکت کننده و بازدیدکننده بسنده کرده اند.

1