معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز از باز بودن درب 24 مسجد برای ارائه خدمات بیشتر به شهروندان، مهمانان و گردشگران، از اذان صبح تا ساعت 23 شب، خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار، حجت الاسلام احمد حمیدی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته مراکز اقامه نماز جماعت در مجموعه شهرداری تبریز از 33 مرکز، به 49 مرکز افزایش یافته است، افزود: شهرداری تبریز جهت ایجاد دسترسی آسان برای اقامه نماز و فراهم نمودن رفاه و آسایش شهروندان و مسافران، 248 نمازخانه در سطح پارک های مناطق شهری احداث و راه اندازی کرده است.
وی اظهار کرد: مدیریت شهری، خود را در قبال مساجد شهر تبریز به عنوان یک مدیریت کارآمد دینی موظف می داند؛ همچنین نیاز شهروندان، مهمانان و گردشگران در شهر به امکانات رفاهی اولیه و اقامه نماز بر کسی پوشیده نیست و شهرداری تبریز با همکاری مناطق، سازمان ها و مدیریت های تابعه به دنبال خدمات رسانی حداکثری به شهروندان، گردشگران و میهمانان ورودی به این شهر در تمام ایام سال است.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز ادامه داد: مسجدالصادق (ع) در ولی عصر، مسجد پل سنگی در چایکنار، مسجد امام علی (ع) در بیلانکوه، مسجد قبا در دروازه تهران، مسجد نور در شهرک شهید یاغچیان، مسجد نبی اکرم در میرداماد، مسجد امام علی (ع) در شهرک باغمیشه، مسجد النبی (ع) در ورودی تبریز، مسجد المهدی (ع) در شنب غازان، مسجد امام سجاد در شهرک امام، مسجد حجت ابن الحسن در رضوانشهر، مسجد حضرت ابوالفضل (ع) در آخماقیه، مسجد شعبان در تربیت، مسجد امیر المومنین (ع) در پل قاری، مسجد شهیدی در اول خاقانی، مسجد شهید مطهری در دیزل آباد کوی لاله، مسجد شهید حاج نوری در چهارراه حقیقت، مسجد سید حمزه در خیابان ثقه الاسلام، مسجد امام حسن (ع) در خیابان رسالت، مسجد سادات در بهار آذربایجان، مسجد علی اصغر (ع) در جنب اتوبان لاله و مسجد شهید قاضی در چهارراه باغشمال، 24 مسجد دایر در مناطق 12 گانه شهرداری تبریز به شمار می روند.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز ادامه داد: اطلاعات مکانی و چگونگی مسیر دسترسی به مساجد، بوستان ها و نمازخانه های فوق در ورودی ها و سطح شهر نصب شده اند.
وی ابراز امیدواری کرد با تلاش بیشتر و گسترش فعالیت ها در جهت کالبدی و کار محتوایی و فرهنگی در طول سال، با داشتن مساجد نظیف و مجهز بتوانیم از دعای خیل نمازگزاران مخلص برخوردار شویم.