18 آوریل 2024 - 05:46
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد:

قصد سرمایه گذاری مستقیم در گردشگری دریایی را نداریم؛ اما حمایت می کنیم

17 نوامبر 2015 - 16:30 dsfr.ir/nx4z3

قصد سرمایه گذاری مستقیم در گردشگری دریایی را نداریم؛ اما حمایت می کنیم
سازمان بنادر و دریانوردی
بندر امیرآباد

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در حاشیه هفتمین اجلاس مشترک مدیران بنادر کشورهای ساحلی دریای خزر گفت: در بخش حمل و نقل مسافری هر گونه حمایت لازم از سوی ما انجام می شود اما قصد نداریم به طور مستقیم وارد سرمایه گذاری شویم. در بخش حمل و نقل مسافری هر گونه حمایت لازم از سوی ما انجام می شود اما قصد نداریم به طور مستقیم وارد سرمایه گذاری شویم.

به گزارش تین نیوز؛ در حاشیه هفتمین اجلاس مشترک مدیران بنادر کشورهای ساحلی دریای خزر مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی در نشستی خبری با بیان اینکه بنادر دریای خزر، همواره جزء بنادری هستند که جزء حمایت سازمان بنادر و دولت قرار داشتند؛ به طوری که تقریبا در تمامی بنادر طرح های توسعه ای در حال انجام است، گفت: سالانه حدود 100 میلیارد تومان در بنادر شمالی سرمایه گذاری می شود و امسال هم پیش بینی می کنیم همین مقدار سرمایه گذاری در بنادر کشور انجام شود و با توجه به شرایط جدید رفع تحریم ها ازیک سو و شرایط تحریمی کشور روسیه از سوی دیگر پیش بینی می کنیم تقاضا در این منطقه افزایش یابد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا برنامه ای برای احداث مارین به منظور توسعه گردشگری دریایی در شمال کشور دارید، گفت: در بخش حمل و نقل مسافری هرگونه حمایت لازم از سوی ما انجام می شود اما قصد نداریم به طور مستقیم وارد سرمایه گذاری شویم. یکی از طرح های حمایتی برای کسانی که در بخش مسافربری دریای خزر قصد سرمایه گذاری دارند کلیه هزینه های مالی تامین می شود. همچنین برای هزینه های بندری تخفیفی کامل در نظر داریم.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید برلزوم خریداری شناورهای مسافربری از سوی بخش خصوص گفت: در این زمینه تقاضاهای به ما رسیده و در حال بررسی آن ها هستیم. با این طرح های حمایتی امیدواریم تعداد بیشتری از هموطنان مان از مزایای دریای خزر بهره مند شوند اما راه انداختن فعالیت مسافربری در دریای خزر کار ساده ای نیست.

وی با بیان اینکه در بندر امیرآباد حوضچه شماره یک در حال بهره برداری است، گفت: ما در سال های گذشته تا چهار میلیون تن در این بندر عملکرد داشته ایم. حوضچه شماره دو در دست ساخت، تکمیل و بهره برداری است. همچنین چهار سکوی جدید به این بندر افزوده خواهد شد که با بهره برداری از آنها ظرفیت بندر در مجموع سه میلیون تن افزایش می یابد و پیش بینی می کنیم اواخر امسال این سکوها به طور کامل به بهره برداری برسد. معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بندر نوشهر گفت: در این بندر، طرح های توسعه ای در زمینه اسکله های جدید، توسعه انبار سیلوها و مخازن جدید در حال انجام است به طوری که با این تاسیسات بندر نوشهر به یک بندر جدید تبدیل می شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص بندر فریدونکنار گفت: این بندر توسط بخش خصوصی احداث شده که اولین تجربه بندر خصوصی در ایران است. این بندر در حال حاضر حدود 500 هزار تن ظرفیت دارد که باید این ظرفیت ارتقا یابد تا سهم بندر فریدونکنار از مجموع بنادر شمالی کشور افزایش یابد.

وی با اشاره به بندر انزلی گفت: این بندر از قدیمی ترین بنادر دریای خزر است که حوضچه جدید آن در هفته دولت به بهره برداری رسید و اسکله های جدید در دست احداث است.

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: با بهره برداری از این اسکله ها و حوضچه جدید حدود سه میلیون تن به ظرفیت بندر افزوده می شود.

سعیدنژاد با اشاره به بندر آستارا گفت: این بندر هم توسط بخش خصوصی در حال سرمایه گذاری است. ظرفیت این بندر که تاکنون مورد استفاده قرار گرفته حدود 200 هزارتن است. وی با بیان اینکه پسکرانه بندر آستارا عمدتا استان های آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل هستند، گفت: بندر آستارا نقش موثری در کاهش حمل و نقل جاده ای این استان ها داشته است.

وی در خصوص عملکرد بنادر شمالی کشور گفت: ظرفیت موجود در بنادر شمالی حدود هشت میلیون تن است اما با طرح هایی که در دست اجرا داریم این ظرفیت به حدود 12 میلیون تن افزیش می یابد.

1