19 آوریل 2024 - 05:04

گردشگری مسئولانه در اکسپو بازار جهانی سفر لندن زیر سایه تغییرات آب و هوایی

4 نوامبر 2015 - 08:00 dsfr.ir/ot7sm

گردشگری مسئولانه در اکسپو بازار جهانی سفر لندن زیر سایه تغییرات آب و هوایی
news.wtmlondon.com
تغییرات آب و هوایی و پیامدها

گردشگران و مجریان گردشگری دارای ابهامات زیادی بر روی معنای پایداری هستند. آنها نه تنها نمی دانند نظارت بر رعایت اصول پایداری، دقیقا مسئولیت چه کسانی است بلکه اطلاعات دقیقی نیز در خصوص میزان پایدار بودن فعالیت های خود ندارند.

"بازار جهانی سفر "

به گزارش دنیای سفر بازار جهانی سفر در لندن، تقریبا (46%) نیمی از کسب و کارهای گردشگری، برای میزان دی اکسید کربن منتشر شده ناشی از فعالیت های خود، از هیچ خط مشی مشخصی برخوردار نیستند؛ بیش از 23 درصد آنها اصلا نمی دانند که آیا سازمان آنها چنین خط مشی هایی را دارد یا ندارد. تنها 27 درصد اظهار کردند که خط مشی مربوطه نه تنها در سازمان آنها وجود دارد بلکه اجرا هم می شود. 6 درصد باقیمانده نیز بیان کردند که سیاست مربوط به انتشار دی اکسید کربن در سازمان آنها وجود دارد اما نادیده گرفته می شود.

هم اکنون 5000 کیلومتر از اندونزی در آتش می سوزد که مقدار دی اکسید کربن آزاد شده از آن بیشتر از آمریکا است. گونه های بسیاری مانند اورانگوتان، پلنگ ابری، خرس آفتابی، گیبن ها، کرگدن و ببر سوماترایی در این آتش سوزی در معرض خطر هستند. با از دست رفتن جنگل های بارانی و اورانگوتان ها، دلیل اصلی بسیاری از گردشگران برای بازدید از اندونزی از دست می رود.

به گزارش اخیر شرکت بریتانیایی Verisk Maplecroft در مورد اثرات تغییرات آب و هوا بر اقتصاد جنوب شرق آسیا، به نقطه ای خواهیم رسید که افزایش دمای هوا در پایان قرن حاضر منجر به ایجاد موج های گرما در برخی از کشورهای گرمسیر شود و دما را در این مناطق به میزانی برساند که امکان خروج از محل زندگی غیرممکن باشد.

ماه گذشته، سه نفر از وزرای دفاع و 2 تن از وزرای خارجه اسبق ایالات متحده، خواستار آن شدند تغییرات آب و هوایی به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی ایالات متحده در نظر گرفته شود. امضای یک نامه سرگشاده توسط 47 نفر از سناتورهای جمهوری خواه و دموکرات، فرماندهان نظامی، مشاوران امنیتی و دیپلمات ها، تاییدی است بر این واقعیت که تغییرات اب و هوایی در حال شکل دادن به جهانی است که مستعد بی ثباتی، خشونت و فجایع بیشتر و منابع محدودتر است.

در گزارش دیگری با حمایت سازمان ملل، به مهاجرت و جا به جایی انسان هایی اشاره شده که به واسطه تاثیرات تغییرات آب و هوایی صورت گرفته است.

در این میان، مردمان برخی از جزایر اقیانوسیه، به سبب تغییرات آب و هوا، محل زندگی خود را در طول چند سال آینده از دست خواهند دارد. سطح دریا در این جزایر سالیانه 1.2 سانتی متر بالا می آید که 4 برابر متوسط سرعت جهانی است.

بنا بر اظهارات پیتر کریستن، رئیس جمهور میکرونزی، با اشاره به از بین رفتن سواحل جزایر اقیانوسیه افزود: جامعه بشری می بایست در اقدامات خود برای کاهش تهدیدهای ناشی از بالا آمدن سطح آب دریاها منسجم تر شود و از نسل کشی بالقوه فرهنگ و مردم اقیانوسیه جلوگیری کند.

بدون هیچ ساحلی، جنگل های بارانی و اورانگوتانی بشریت با تعارضات و درگیری های بیشتر، پناهندگان بیشتر و شهرهایی رو به رو است که برای ادامه زندگی بسیار گرم و سوزان هستند. آیا وقت آن نرسیده است که بیشتر از 27 درصد فعالین صنعت گردشگری، علاوه بر داشتن خط مشی های پایداری به اجرای آن نیز بپردازند.

به دلیل اهمیت بسیار این موضوع، امسال بازار جهانی سفر تغییرات آب و هوایی را موضوع اصلی برنامه گردشگری مسئولانه خود قرار داده است.

1