عضو کمیسیون عمران مجلس در خصوص وضعیت بحرانی اتوبوسرانی هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، اسماعیل دوستی در تذکر پیش از دستور صبح خود در جلسه صبح دیروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه وضعیت اتوبوسرانی را در کمیسیون عمران بررسی کرده ایم، گفت: وضعیت اتوبوسرانی بحرانی است و اگر ما و دولت فکری برای آن نکنیم در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.
وی ادامه داد: امروز باید 11 هزار اتوبوس در اختیار داشته باشیم اما متاسفانه تنها حدود 6400 دستگاه اتوبوس در اختیار داریم.
عضو کمیسیون عمران شورای شهر با تاکید بر اینکه سال گذشته 7500 دستگاه اتوبوس در تهران داشتیم که امسال 900 دستگاه آن به علت عمر زیاد در پارکینگ ها متوقف شده است؛ اظهار کرد: در حال حاضر 50 درصد از نیاز خود را در این حوزه در اختیار داریم که 25 درصد آن نیز عمرشان تمام شده و بالای 8 سال است که در تردد هستند و باید فکری به حال این موضوع شود.
وی خاطرنشان کرد: دولت گذشته در سال های اول اتوبوس در اختیارمان گذاشت اما در سال های آخر با ما قهر کرد. دولت کنونی نیز چیزی ندارد، بنابراین ضروری است با دولت و شهرداری در این خصوص جلسه بگذاریم وگرنه با ازدحام جمعیت در تهران روبرو خواهیم شد.
دوستی در ادامه با یادآوری اینکه در سال گذشته موضوع موتورسیکلت های برقی را مطرح کردیم؛ ادامه داد: قرار شد در منطقه 11 و 12 از موتور برقی استفاده شده و از ورود موتورهای بنزینی جلوگیری شود که این اتفاق نیفتاد. لازم است شهرداری از بودجه خود یا از طریق اخذ وام وارد این عرصه شود و از این طریق برای جلوگیری از آلودگی هوا اقدام کند.
دوستی در ادامه با اشاره به سخنان حافظی مبنی بر تصرف بوستان ولایت برای ساخت بیمارستان هسته ای گفت: شهردار تهران می توانست در یک فرصت اندک در شورای شهر حاضر شده و در خصوص بیمارستان هسته ای توضیحاتی ارائه کند تا بحث تصرف ارگانی که آقای حافظی مطرح کرد؛ پیش نیاید.
وی با تصریح بر اینکه وزیر بهداشت؛ رئیس سازمان انرژی اتمی و شهردار تهران با اقدام در جهت احداث این بیمارستان ریسک کرده اند، گفت: امروز که همه پروژه ها خوابیده اند ما قصد داریم بیمارستان هزار تختخوابی احداث کنیم در حالی که هر تخت 20 میلیون تومان است و این یعنی آنکه در کل احداث این بیمارستان 2 تا 3 هزار میلیارد تومان هزینه دارد. اگرچه شهردار باید در خصوص این طرح در شورای شهر توضیح می داد اما نمی توان گفت تصرف ارگانی صورت گرفته است.
در ادامه رحمت الله حافظی در پاسخ به سخنان دوستی با بیان اینکه هر تخت بیمارستان به طور میانگین 550 میلیون تومان هزینه دارد و نه 20 میلیون تومان گفت: هزینه یک تخت عادی 400 میلیون تومان و هزینه تخت ویژه همچون تخت ICU 700 ، 800 میلیون تومان هزینه دارد و این به معنای آن است که ساخت این بیمارستان 60 میلیارد تومان هزینه دارد.
وی ادامه داد: ما نگفتیم بیمارستان را قبول نداریم بلکه معتقدیم در هر استان باید چنین بیمارستانی احداث شود. اما بحث بر سر آن است که این طرح باید در شورای شهر، کمیسیون ماده 5 و شورای عالی معماری و شهرسازی مصوب شود.
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر خاطرنشان کرد: ما اراضی توسعه شهری را داریم که برای تامین سرانه بیمارستانی در اختیار دولت و شهرداری است. بنابراین نباید به بوستان ها و فضای سبزی که دغدغه رهبری است تعرض شود.