25 آوریل 2024 - 16:56

در اهواز، کتاب نذری جای غذا را گرفت

25 اکتبر 2015 - 09:00 dsfr.ir/696mp

در اهواز، کتاب نذری جای غذا را گرفت
باشگاه خبرنگاران
کتاب نذری برای اولین بار در اهواز اجرا شد

در اهواز طی دو شب به جای کباب، کتاب دادند که واکنش حاضرین در صحنه و کاربران وب به این اقدام جالب بود. در این گزارش نظرات تنی چند از هموطنان را نقل کرده ایم.

با همت فعالان اجتماعی و به منظور سوق دادن مردم به کتاب و کتاب خوانی برنامه نذر کتاب، دو بار در شب های محرم در اهواز برگزار شد.

به گفته رییس هیات مدیره کانون آموزش شهروندی برای توسعه (کاشت) دو برنامه نذر کتاب در منطقه کوی نفت و منطقه حصیر آباد اهواز برگزار شد.

فهیمه صیادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان هدف اولیه این کانون فرهنگی را ترویج نذر فرهنگی عنوان کرد و گفت: ترویج نذر فرهنگی برای این است که به جامعه آموزش داده شود که به جای غذای نذری می توانند کتاب یا کالاهای فرهنگی دیگر را جایگزین کنند.

صیادی با بیان این که این کانون پیش از این برنامه اهدای کتاب در روستاهای شادگان و ایذه را اجرا کرده است، گفت: نذر کتاب در محرم و در هیات های عزاداری برای نخستین بار انجام می شود.

او اظهار کرد: از علاقه مندان به مشارکت در این برنامه 24 میلیون ریال جمع آوری شد که بخشی از آن در برنامه های نذر کتاب توزیع شده و مابقی در برنامه های آتی این کانون توزیع خواهد شد.

رییس هیات مدیره کانون کاشت با تاکید بر اهمیت عناوین کتاب ها اضافه کرد: عناوین کتاب های برنامه نذر کتاب با استفاده از نظرات متخصصان این حوزه انتخاب شده است و هدف اصلی قشر نوجوان بوده است؛ البته کودکان و بزرگسالان نیز در این برنامه سهم داشتند.

او ادامه داد: در این برنامه از نوجوانان خواستیم که پس از خواندن کتاب ها آن ها را به دوستان خود امانت دهند.

نظرات برخی از کاربران به نقل از سایت تابناک را در ادامه می خوانید:

  • کاری بسیار بسیار شایسته است. به امید اجراش در سطح کشور.
  • غذای نذری معده را برای چند ساعتی اشباع میکنه. ولی کتاب نذری برای مدت ها مغز افراد رو اشباع میکنه. چنین کارهایی شایسته تقدیر است.
  • خیال کردم نوشتی کباب نذری
  • یک مادر: اگر زنده باشم انشاا... سال دیگر من هم همین کار را می کنم. کتاب و دفتر برای بچه ها.
  • نذر کنندگان باید حجاب شون رو رعایت میکردن
  • به جای غذا نیست. در کنار غذا است. چرا فکر می کنید یکی جای دیگری را گرفته است.
  • تلاش بيهوده. آينده از آن رايانه و اينترنت و مشتقات آن است.

دیدگاه ها

  • روان شناس 25 اکتبر 2015 - 10:25

    با سلام خدمت دوستان گرامی
    دیدگاه همه عزیزان را مطالعه کردم و هر کدام به نوبه خود قابل تامل است.ولی متوجه باشیم که اصل موضوع اقدام زیبایی است که در حال انجام است نه بحث حجاب و غذا و ....
    دوم اینکه اگر قرار هست این کار بصورت یک فرهنگ در بیاد نباید مختص یک فصل یا مناسبت خاص باشه.باید در طول سال و بطور مداوم و پیوسته اتفاق بیفته.فرهنگ سازی اون هم در باب
    مطالعه حتما نیاز به برنامه ریزی مدون داره.یک کانون مردمی تشکیل بشه.ساختار غیر رسمی برای اون تعریف بشه و از طریق رسانه های ارتباط جمعی مثل واتس اپ و تلگرام که فراگیر شده
    اطلاع رسانی بشه که هر کس کتاب داره برای اهدا به کانون بیاره.بعد موضوع بندی بشه و در نهایت کتاب ها رو بدست افراد مشتاق حقیقی برسونیم.نه کسی که فقط کتاب رو بخاطر اسم یا شکلش بگیره و باز هم یک گوشه ای خاک بخوره.
    تجربه یکی از کشور ها به این شکله که کتاب ها در سطح شهر به فور یافت میشه و افراد اونها رو مطالعه می کنن و هر جای دیگه ای که جا بجا شدن اون رو اونجا قرار میدن تا رهگذر بعدی ببره و مطالعه کنه.
    یک اتاقک هایی برای این منظور در نواحی مختلف شهر ایجاد میشه و اونجا محل قرار دادن کتاب ها هست
    در نهایت کاری بسیار زیبا ارزشمند و حساس هست که جای تقدیر داره.
    یا علی

1