7 دسامبر 2024 - 14:17
نماینده فائو در ایران:

بحران کمبود آب در ایران را جدی بگیرید

18 اکتبر 2015 - 11:10 dsfr.ir/vi1k7

بحران کمبود آب در ایران را جدی بگیرید
پاکستان تودی
لوگوی روز جهانی غذا

کنفرانس روز جهانی غذا روز شنبه 25 مهرماه در محل سالن اجلاس سران اسلامی برگزار شد.

به گزارش آنا، در همایش روز جهانی غذا که با همکاری وزارت بهداشت، کانون صنایع غذایی، اتاق بازرگانی و سازمان فائو برگزار شد، نماینده فائو در ایران با بیان اینکه شعار کشاورزی و حمایت اجتماعی کلید اصلی حل مشکلات غذایی در سراسر دنیا است، گفت: محلی سازی و نظارت محلی بر تولیدات می تواند موجب اشتغال زایی و رسیدن غذای ارزان در اختیار جوامع شود.

سرج ناکوزی با تاکید بر لزوم نظارت عمومی و خصوصی تولیدات غذایی برای تضمین سلامت آن ها افزود: مسئولان باید قضیه بحران کمبود آب در ایران را هم جدی بگیرند.

رئیس اتاق ایران با تاکید بر اینکه صنایع غذایی کشور در طی دهه های گذشته توانسته به جایگاه خوبی دست پیدا کند، گفت: در حالی که این صنعت مزیت های بسیاری دارد، اما برای حل مشکلات راه طولانی در پیش است. با توجه به نزدیک شدن دوران پساتحریم نیاز است امروز به جایگاه خود در بازار جهانی دقت کنیم. برای استفاده حداکثری توانایی های کشور و توجه به مشکل کم آبی باید برنامه ریزی هایی انجام شود.

وزیر بهداشت نیز در این مراسم با بیان اینکه شاید در دولت های گذشته مساله غذا در اولویت های هشتم تا دهم بود، گفت: نه مردم، نه مسئولین و دستگاه های نظارتی و نه حتی کسانی که غذا را فراهم می کنند، در سال های گذشته به اندازه کافی به این مسائل اهمیت نداده ایم. البته در دولت یازدهم سعی شده به موضوع محیط زیست و سلامت توجه بیشتری شود.

حسن هاشمی افزود: امیدواریم از این پس شاهد رفتارهای تکراری نباشیم و هماهنگی بیشتری میان سازمان های ذی ربط ایجاد شود. به هیچ عنوان اجازه رانت خواری و کم کاری در این زمینه را به کسی نخواهیم داد بنابراین به نفع سیاست مداران نیز است که به مساله محیط زیست و غذا اهمیت دهند.

رئیس سازمان غذا و دارو نیز با بیان اینکه در این سازمان به اهمیت غذا و نقش کشاورزان تا تولیدکنندگان واقف هستیم، گفت: در بسیاری از موارد به آن ها افتخار می کنیم. دیناروند افزود: انتظار ما به عنوان یک متولی امر این است که در صورت وجود توان تولید با بهترین کیفیت و عدم وقوع این امر، حق اعتراض داشته باشیم. در حوزه شکلات، نان، آرد، گندم، کنسرو، آب معدنی و گوشت پتانسیل تولید بهترین محصولات وجود دارد اما اگر کسی تاکنون نتوانسته خود را به درجه کیفیت مطلوب برساند باید در این مدت به فکر بهبود کیفیت محصولات خود باشد. معضل اصلی وضعیت کنونی در صنعت غذایی کشور، تقلب های غذایی و رفتار و سبک زندگی مردم است.

هم چنین؛ محمد مرتضوی رئیس هیات مدیره کانون صنایع غذایی نیز در این مراسم با بیان اینکه سلامت انسان به دو فاکتور سلامت روحی و سلامت جسمی نیاز دارد، اظهار کرد: ما باید نگران سلامت جسمی نسل های جاری و آتی خود باشیم. صنایع غذایی در این زمینه تکلیف بسیار خطیری دارند و امیدواریم بتوانیم این وعده را بدهیم که کوچکترین کاستی و بی توجهی را بر خود حرام کرده ایم.

1