28 مارس 2024 - 10:28
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی خبر داد:

11 دفتر اطلاع رسانی و مسافرتی در مرز مهران مستقر می شود

17 اکتبر 2015 - 17:00 dsfr.ir/bp3ie

11 دفتر اطلاع رسانی و مسافرتی در مرز مهران مستقر می شود
فرهنگ نیوز
بازگشت زائران کربلا در مرز مهران

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در قالب اجرای طرح ساماندهی مرزهای ورودی گردشگران عراقی، 11 دفتر اطلاع رسانی و خدمات مسافرتی در مرز بین المللی مهران مستقر می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام، مرتضی رحمانی موحد در نشست ساماندهی گردشگران ورودی مرز مهران افزود: اجرای طرح ساماندهی گردشگران عراقی از حدود دو سال پیش آغاز شده و پس از توافق های انجام شده در سطح ملی و همچنین جمع بندی چارچوب همکاری با طرف عراقی از حدود سه ماه پیش، مرحله نهایی کار در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در این مرحله در حال رایزنی و بررسی در زمینه استقرار دفاتر اطلاع رسانی و خدمات مسافرتی در سه مرز مهران، شلمچه و چذابه هستیم، ادامه داد: با توجه به رویکرد استان ایلام و بحث زوار اربعین، مرز مهران به عنوان پایلوت و نمونه انتخاب شده و این دفاتر از حدود دو ماه دیگر و بعد از ایام اربعین مستقر خواهند شد.

مرتضی رحمانی موحد با بیان اینکه سالانه یک میلیون و 600 هزار گردشگر عراقی از مبادی زمینی و فرودگاه ها وارد کشور می شوند، افزود: بیش از 500 هزار نفر از این گردشگران متعلق به مرز مهران است که نشان از اهمیت این مرز در تبادلات سفر و گردشگر بین دو کشور ایران و عراق دارد. به همین میزان نیز گردشگران ایرانی از طریق این مرز وارد کشور عراق می شوند اما این سفر به منظور تحقق اهداف مورد نظر در زمینه ورود گردشگران عراقی انجام شده است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: بر اساس یک مطالعه دقیق از وضعیت گردشگران عراقی مشخص شد که سفر بخش عمده ای از این افراد با موفقیت و رضایت در مناطق مختلف کشور همراه نیست. بیشترین آسیب و آفت در این زمینه سفر مستقل و انفرادی گردشگران است و این ضرورت ساماندهی مرزهای ورود گردشگران عراقی در مناطق مختلف کشور را ایجاب می کند. دلیل اصلی استقرار سیستم یکپارچه ساماندهی گردشگران در مرز مهران این است که این افراد بتوانند در قالب گروه های گردشگری به ایران سفر کرده و از خدمات مختلف راهنما، اقامت، کمک های پزشکی به موقع و دیگر خدمات بهره مند شوند.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: لازمه این کار این است که گردشگران در مبدا و در کشور عراق ساماندهی شوند به همین منظور باید دفاتر اطلاع رسانی و خدمات مسافرتی دو کشور با یکدیگر همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند تا هدف اصلی طرح که سوق دادن عراقی ها به سفر دسته جمعی است، محقق شود. ارایه خدمات مناسب و پذیرایی شایسته از گردشگران عراقی باعث تحریک و تشویق سرمایه گذاری در بخش های مختلف زیرساختی شده و زنجیره خدمات گردشگری در استان تکمیل خواهد شد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی به منظور ساماندهی زیرساخت های ورودی گردشگر در مرز بین المللی مهران و بازدید از ظرفیت های گردشگری به استان ایلام سفر کرده است. بازدید از پایانه مرزی مهران و دیدار با استاندار ایلام از دیگر برنامه های سفر دو روزه رحمانی موحد است.

1