نخستین مرکز حفاظت مشارکتی پلنگ ایرانی جنوب کشور روز سه شنبه در آیینی با حضور مدیرعامل موسسه تخصصی مطالعات پلنگ آسیایی، جمعی از مسئولان و انجمن های دوستدار محیط زیست در بخش ارم استان بوشهر افتتاح شد.
بخشدار ارم در این آیین با تشکر از اداره کل محیط زیست استان بوشهر گفت: اجرای این طرح باعث نجات محیط زیست این منطقه و حفاظت از گونه نادر پلنگ ایرانی خواهد شد.
مسعود صیادی افزود: عزم جدی مردم و مسئولان بخش ارم برای همکاری با محیط زیست در زمینه احیای گونه های حیات وحش به ویژه پلنگ ایرانی و زیستگاه های این بخش جزم است. با توجه به عنایت ویژه دولت تدبیر و امید به مقوله محیط زیست و حفاظت از آن، به جد پیگیر استقرار این دفتر در بخش ارم بوده ایم و همه مردم طبیعت دوست این بخش سوگند خورده ایم که محیط زیست مان را احیا و صحیح و سالم تحویل آیندگان دهیم.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان گفت: با توجه به گزارش های متعدد مردمی، بازدیدهای مکرر توسط محیط بانان اداره کل حفاظت محیط زیست و ثبت وقایع دوربین های تله ای محیط زیست استان در زمینه حضور پلنگ در مناطق بخش ارم به ویژه کوه گیسکان مسجل شد که گونه پلنگ ایرانی در این منطقه زیست می کند است و نیاز به حمایت دارد.
صادق پورسالم افزود: با تاکیدی که رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و اداره کل محیط زیست استان بوشهر دارد این موضوع به جد پیگیری شد و اکنون در مرحله ای هستیم که شامل افتتاح نخستین دفتر حفاظت از پلنگ ایرانی و اجرای این طرح برای اولین بار در جنوب کشور در بخش ارم هستیم.
وی هدف از این کار را حفاظت از زیستگاه پلنگ ایرانی و امنیتی کردن آن با همکاری نیروهای مردمی برای این حیوان عنوان کرد.
گفتنی است؛ بخش ارم از توابع شهرستان دشتستان از مناطق کوهستانی استان بوشهر که در فاصله 150 کیلومتری شرق بوشهر واقع است.
« دنیای سفر » این نوشته را از « ایرنا » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.