هتل اسکان الوند در قالب گروه هتل های اسکان، با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه هتل ها و هتل آپارتمان های استان تهران، دکتر مسعود سلطانی فر، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی در مراسم افتتاح هتل اسکان الوند که با حضور خسرو آبادی مدیرکل گردشگری استان تهران، هاشمی استاندار تهران، حمزه زاده رئیس جامعه هتل داران، فرخ مهر رئیس اتحادیه هتل ها و هتل آپارتمان های استان تهران و جمعی از هتل داران برگزار شد، ضمن قدردانی از گروه هتل های اسکان و تبریک افتتاح سومین هتل اسکان اظهار کرد: با شرایط جدید و روند رو به رشد گردشگران خارجی در کشور پس از آغاز به کار دولت تدبیر و امید گفت: این روند، پس از تصویب برجام که امیدوارم فرجام خوبی نیز داشته باشد، شاهد بروز وظهور شرایط جدید سیاسی و اقتصادی هستیم و امیدواریم در بحثهای مختلف با سایر کشورها، بر اساس توسعه دیپلماسی پیش برویم و از برکات پیروزی تاریخی که ماحصل تدابیردولت تدبیر و امید است بهره مند شویم .
سلطانی فر در ادامه با اشاره به روند روبهرشد توریسم در سطح دنیا از سال 1950 گفت: بر اساس برنامه، در 10سال آینده بایستی میزبان 20 میلیون گردشگر باشیم، اما هم اکنون از اهداف چشم انداز ملی عقب هستیم و رفع این عقب ماندگی ها در حوزه توسعه هتل ها و سایر حوزه های مربوط به این صنعت، نیازمند همکاری همه است . به گفته وی، باید 270 هتل 4 و 5 ستاره برای جذب 5 میلیون گردشگر احداث شود و در این حوزه در یک سال و نیم گذشته تلاش کردیم این روند به خوبی پیگیری شود. هم اکنون چند پروژه در شهرهای اصفهان، مشهد، تهران، قم و کیش در حال احداث است و هتل بزرگ بین المللی اسپیناس نیز در مهرماه به بهرهبرداری خواهد رسید.
نیاز به افزایش تعداد هتل ها برای جذب توریست
همچنین در این مراسم، خسرو آبادی، مدیرکل گردشگری سازمان میراث فرهنگی نیز با بیان اینکه افزایش عرضه و تقاضا برای جذب سرمایه گذاران و همچنین جذب گردشگران در روند رو به رشد توریسم در کشور بسیار حائز اهمیت است، افزود: بسیاری از سیاست های این دولت در این راستا بوده است، به طوری که در سال 93، تنها 13 هزار تخت در تهران وجود داشت، اما با اضافه شدن تخت هتل هایی مانند فرودگاه مهرآباد، 1550 تخت اضافه شد.
وی افزود: در حدود هشت پروژه که 70 درصد آن در تهران است، 2100 تخت به این تعداد اضافه میشود که از این تعداد فقط هزار تخت متعلق به هتل اسپیناس است.
خسرو آبادی در ادامه اظهار کرد: در قالب برنامه ششم امیدواریم که شاهد کاهش هزینه ساخت هتلها باشیم چرا که تهران شهر گرانی است و باید قیمت تمامشده زمین برای احداث هتل ها کاهش یابد.
به گفته خسرو آبادی، چهار پروژه از ابتدای سال آغاز شده که هتلهایی کیفی هستند و میتوانند نمونه خوبی باشند.
همکاری شهرداری و شورای شهر تهران در روند تسهیل احداث هتل ها
همچنین در این مراسم محمد علی فرخ مهر، رئیس اتحادیه هتل ها و هتل آپارتمان های استان تهران گفت: پیش از سال 79 همه فعالیت های شرکت خاطر خوش در قالب بخش حقیقی بود، اما در سال 79 با برندسازی صورت گرفته و ثبت شرکت، یک هتل آپارتمان در مازندران و دو هتل اسکان در خیابان فرصت تهران احداث شد.
وی افزود: پس از پیگیری های مختلف، شهرداری و شورای شهر تهران و سازمان میراث فرهنگی با موافقت در ارائه تراکم 200 درصدی، 60 درصد تخفیف عوارض برای 10 طبقه و همچنین 5 سال تنفس برای پرداخت آن، امکان احداث هتل ها آسان تر شد و این اقدامات کمک زیادی به توسعه این صنعت کرد.
به گفته وی، احداث هتل اسکان الوند با همکاری همه نهادهای مربوطه از جمله سازمان میراث فرهنگی، شهرداری، شورای شهر تهران و بانک در مدت 5 سال به اتمام رسید و قابل بهرهبرداری شد.