دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس و مدیر جنگل تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس از برگزاری دوره آموزشی آشنایی با طبیعت گردی از سال آینده خبر داد و گفت: در این دوره شرکت کنندگان با نحوه گذاشتن دوربین های تله ای، نمونه برداری از پرندگان، حیات وحش و بندپایان آشنا می شوند.
به گزارش «دنیای سفر» دکتر حامد یوسف زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری دوره آموزشی "راهنمایان طبیعت گردی" از سلسله دوره های مدرسه کارآفرینی جنگل افزود: این دوره آموزشی، دوره ای است که طی آن به شرکت کنندگان مجوز بین المللی از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صادر می شود.
وی اظهار کرد: شرکت کنندگان در پایان این دوره آموزشی در آزمونی که از سوی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می شود، حاضر می شوند و در صورت کسب نمره قبولی در این آزمون و همچنین آزمون زبان های خارجی می توانند مجوز بین المللی این دوره را که اعتبار بین المللی دارد، کسب کند.
یوسف زاده سطح این آزمون را همانند آزمون جامع دکتری ذکر کرد و یادآور شد: برگزاری این دوره با همکاری دانشگاه تربیت مدرس، پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و یکی از مؤسسات بخش خصوصی فعال در حوزه ارائه آموزش های طبیعت گردی است و محل برگزاری این دوره یا در دانشگاه مرکزی دانشگاه تربیت مدرس و یا در دانشگاه منابع طبیعی تربیت مدرس واقع در شهرستان نور خواهد بود.
دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس برگزاری دو "بوت کمپ" را از دیگر برنامه های این دوره آموزشی ذکر کرد و یادآور شد: این دانشگاه دارای ۲ هزار هکتار پارک آموزشی و پژوهشی است و این کمپ آموزشی در این منطقه برگزار می شود.
به گفته وی در طی این دوره شرکت کنندگان با مباحثی چون "آشنایی با گیاهان ایران"، "آشنایی با جوامع و اصول تسهیل گری، مبانی اکوتوریسم و زبان تخصصی" آشنا خواهند شد.
یوسف زاده ادامه داد: همچنین شرکت کنندگان دروس عملی مانند آشنایی با درختان و پرنده نگری، نحوه گذاشتن دوربین های تله ای، نمونه برداری از پرندگان، حیات وحش و بندپایان و همچنین آشنایی با گیاهان دارویی موجود در جنگل را سپری خواهند کرد.
وی زمان ثبت نام در این دوره آموزشی را تا ۳۰ فروردین ماه سال ۱۴۰۲ عنوان کرد و گفت: تاکنون ۱۵ نفر در این دوره ثبت نام کرده اند.
به گفته این محقق حوزه منابع طبیعی، آغاز این دوره ۵ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ خواهد بود.