25 آوریل 2024 - 18:21

چرا هنوز پروازهای داخلی تاخیر دارند؟

25 اوت 2015 - 12:30 dsfr.ir/va2ne

رئیس سازمان هواپیمایی گفته است که برخی از شرکت ها 80 درصد تاخیر پرواز داشته اند و سازمان ضعیفی در این باره ساخته شده است.

به گزارش دنیای سفر، انگار داستان تاخیرهای پروازی تمامی ندارد و هر روز از هر گوشه از فرودگاه صدای اعتراض مسافران از تاخیرهای چند ساعته به گوش می رسد. گفته می شود در این میان مدت زمان تاخیر پروازهای داخلی بیش از پروازهای خارجی است.

گرچه عباس آخوندی بارها نسبت به کاهش ساعات تاخیرهای پروازی اشاره کرده و مسئولان سازمان هواپیمایی نیز همواره از تلاش برای کاهش مدت زمان تاخیر پروازها خبر داده اند، اما به نظر می رسد همچنان تاخیرهای پروازی به قوت خود باقی است.

البته حدود 1 ماه گذشته رئیس سابق سازمان هوایی کشور از کاهش مدت زمان تاخیرها خبر و حتی نوید این را داده بود که ایران نیز در هم ردیف با سایر کشورهای پیشرفته در کاهش تاخیرها قرار می گیرد.

حال با روی کار آمدن رئیس جدید سازمان هواپیمایی، نه تنها گلایه های وی از وضعیت اعتبارات این بخش زیاد است، بلکه او از وضعیت تاخیرهای پروازی نیز گله دارد.

به گفته عابدزاده، دیگر نمی توان مسافر را در ترمینال های هوایی معطل کرد و نمی توان یک باره به مسافر اعلام کرد که هواپیما تاخیر دارد و برخی از شرکت ها 80 درصد تاخیر پرواز داشته اند و باید نگاه جدیدی بر صنعت هوایی حاکم شود.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان هوایی کشور گفت: نارضایتی مسافران به کار پلیس و سپاه هم کشیده می شود و باید درباره آن تصمیم گیری شود، این مساله امنیت خطوط هوایی را به خطر می اندازد و نارضایتی مردم یعنی ناامنی را ایجاد می کند.

او به توسعه صنعت هوایی در دنیا اشاره کرد و گفت: آخرین پیشرفت های مهندسی در این صنعت اول در بخش فضایی و بعد در بخش هوانوردی استفاده می شود و همه مردم دنیا با این تکنولوژی ها آشنا هستند و از این رو مردم ما نیز انتظار دارند که از این تکنولوژی استفاده کنند.

عابدزاده که حدود 10 روز است بر روی صندلی ریاست سازمان هواپیمایی کشور نشسته، بر این باور است که وقتی پروازی ساعت ها تاخیر دارد موجب نارضایتی مردم می شود.

به گزارش تسنیم، رئیس سابق سازمان هواپیمایی در تیر ماه امسال از کاهش ساعت تاخیرها خبر داد و اعلام کرد در حال حاضر ایران در رده نسبتا مناسبی قرار دارد.

« دنیای سفر » این نوشته را از « اقتصاد نیوز » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1