17 آوریل 2024 - 19:26

هشدار رکود در سفرهای نوروزی

5 ژانویه 2020 - 11:00 dsfr.ir/u49j6

هشدار رکود در سفرهای نوروزی
behdasht.news
هشدار رکود در سفرهای نوروزی

رئیس اتحادیه هتل ها و هتل آپارتمان های استان تهران با اظهار تاسف از افت چشمگیر سفرهای داخلی گفت: چنانچه تمهیدات لازم برای تسهیل سفر داخلی از طریق حمایت از زیرساخت های گردشگری اعم از هتل و حمل و نقل اندیشیده نشود در آمار سفرهای زمستانی و حتی ایام نوروز نیز کاهش را تجربه خواهیم کرد که نتیجه آن آسیب جبران ناپذیر بر صنعت هتلداری کشور خواهد بود.پیش بینی ها حاکی از دشواری سودآوری هتل ها در آینده است و آنچه صنعت هتلداری در شرایط فعلی به آن نیاز دارد، تاب آوری در شرایط سخت است که جز با حمایت، تسهیل فضای کسب و کار و تقویت توان این صنعت میسر نیست.

محمدعلی فرخ مهر رئیس اتحادیه هتل ها و هتل آپارتمان های استان تهران در گفت وگو با خبرنگار «دنیای اقتصاد»، مهم ترین چالش های پیش روی صنعت هتلداری را نوسانات ارزی و ریالی، بلایای طبیعی و قطع شدن اینترنت دانست و گفت: امید بسیار زیادی پس از امضای برجام به حوزه گردشگری تزریق شد و انتظار می رفت فرصت فراهم شده، نقطه عطفی در عرصه هتلداری کشور باشد که البته این شرایط با خروج یکجانبه آمریکا از برجام و آغاز تحریم ها روندی معکوس پیدا کرد.وی اذعان کرد: درحالی که با شعار اقتصاد مقاومتی به دنبال جایگزینی منابع درآمدی به جز نفت در اقتصاد هستیم، صنعت گردشگری در انتظار تحقق سیاست گذاری های حمایتی کارآمد است و فرصت ها مرتب از دست می رود.

رئیس اتحادیه هتل ها و هتل آپارتمان های استان تهران گفت: ۷ وزیر و سه رئیس از نهادهای تاثیرگذار متولیان سیاست گذاری در شورای عالی میراث فرهنگی هستند که بازوی عملکردی قدرتمندی برای سیاست گذاری در حوزه گردشگری به شمار می رود. توقع جامعه گردشگری از این نهاد سیاست گذار در وهله اول صیانت از تشکل های گردشگری اعم از هتل ها، آژانس ها و تورگردان ها، برای پایداری و اتخاذ سیاست های حمایتی به منظور ارتقای توان هتلداران برای عبور از دوره رکود فعلی در گردشگری است. این شورا موظف است با نگاهی فرابخشی و فراجناحی، مسائل و چالش های حوزه گردشگری را مدیریت کند.

به عقیده فرخ مهر باید در زمینه مقررات شهرداری، بیمه، مالیات و ارزش افزوده، تخصیص فرصت یک ساله برای بازپرداخت از سوی نظام بانکی و به تاخیر انداختن بدهی و تقسیط تسهیلات دریافتی هتل ها، بدون دریافت دیرکرد، راهکارهایی طراحی شود. وی اضافه کرد: تحرکات سازنده و خوبی در سطح مدیریت ارشد وزارت میراث فرهنگی و گردشگری طی یک سال اخیر در حوزه معاونت گردشگری دیده شده که البته کافی نیست؛ چراکه به رغم سیاست گذاری ها و کمیسیون های مختلفی که در وزارت میراث شکل گرفت، دوام و قوام بخشیدن به راهکارهای ارائه شده تنها با حضور پررنگ بخش خصوصی و در قالب آیین نامه و مصوبات قابل اجرا میسر است.

« دنیای سفر » این نوشته را از « دنیای اقتصاد » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1