24 آوریل 2024 - 23:33
در جلسه گردشگری رامسر بیان شد؛

رامسر متناسب با ظرفیت های گردشگری اش رشد نکرده است

8 اوت 2015 - 11:00 dsfr.ir/zc0yt

رامسر با آنکه عروس شهرهای ایران زمین لقب گرفته اما متناسب با ظرفیت های رشد نکرده است.

وجود تنها 6 کیلومتر نوار ساحلی، آب های گرم و معدنی، جنگل زیبا و طبیعت بکر، شهرستان رامسر را به عروس شهرهای ایران تبدیل کرده است اما زیرساخت های نامناسب سبب شده تا میزان اقامت مسافر در آن کم باشد.

در جلسه کارگروه گردشگری شهرستان رامسر که با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور برگزار شد، عوامل و موانع توسعه گردشگری شهرستان رامسر بررسی شد.

مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه کارگروه گردشگری شهرستان رامسر از این منطقه به عنوان یک سرمایه ملی یاد کرد و گفت: رامسر متناسب با ظرفیت هایش رشد نکرد و می توانست جایگاه بالاتری داشته باشد. متاسفانه بهره عمومی این شهر از ساحل مانند دیگر شهرهای شمال قابل توجه نیست در حالی که نگاه مقتدری برای ساحل باید باشد تا از این ظرفیت عظیم بتوان بهره برداری کرد.

معاون سازمان میراث فرهنگی کشور ادامه داد: 3 محور ساحل و جنگل و کوه در این شهر متناسب با مواهب خدادادی بهره برداری نشده است. در حوزه برنامه ریزی میراث فرهنگی، توجه به روح گردشگری به صورت جدی و همراه با مشورت با صاحب نظران کار می کنیم. کلاف سردرگم برخی قوانین دست و پاگیر مانع پیشرفت در این زمینه است.

رحمانی موحد در خصوص گردشگری سلامت در رامسر گفت: با وجود دارا بودن فرودگاه و شاخصه های گردشگری سلامت و همچنین ظرفیت بالای میزبانی، شهر رامسر می تواند بستر مناسبی برای گردشگری سلامت باشد. ما آمادگی را این داریم تا در حفظ بافت روستاها و گردشگری روستایی حمایت کنیم و در بخش سلامت مطالعات بسیاری در رامسر انجام دادیم و طرح های خوبی در این زمینه وجود دارد و در زمینه مجتمع های سلامت، به صورت جدی نیازمند کمک شهرداری و شورای شهر هستیم.

معاون سازمان میراث کشور ادامه داد: دارایی رامسر 6 کیلومتر ساحل بوده و با آنکه شهری پرتردد است اما ماندگاری در آن کم اتفاق می افتد، بنابراین بیشترین دارایی آن روستا، جنگل و فرهنگ مردم است که بایستی حفاظت شود. وی با اعلام آمادگی در بخش گردشگری دریایی عنوان کرد: خوشبختانه در این راستا همکاری خوبی را با سازمان بنادر داریم.

حسین شعبان سروری، فرماندار رامسر نیز در این جلسه گفت: خوشبختانه از زمان شروع به کار دولت تدبیر و امید شاهد تحول در زیرساخت های گردشگری هستیم. ظرفیت های رامسر در بخش گردشگری بر کسی پوشیده نیست، شهری با اقلیم چند گانه، نام و آوازه جهانی که کمتر شهرستانی در دنیا از این ظرفیت برخوردار است و باید از این جاذبه ها در حوزه های روستایی و شهری، سلامت و گردشگری دریایی بهره برداری کنیم.

وی اضافه کرد: به ویژه در گردشگری دریایی جای کار بسیاری وجود دارد و یکی از بزرگ ترین ظرفیت های رامسر، گردشگری سلامت است که وجود آبگرم های معدنی این شاخه از گردشگری را در شهرستان رامسر امکانپذیر کرده است. شهرک دانش و سلامت یکی دیگر از پروژه های گردشگری سلامت است که بایستی مورد بهره برداری قرار بگیرد، همچنین احداث سلامتکده با وجود پارک های جنگلی زیاد در رامسر باید مورد توجه قرار گیرد و می توان طبیعت گردی را در این شهرستان اجرایی کرد.

فرماندار رامسر با اشاره به تصویب رسیدن رامسر به عنوان شهر الکترونیک خواستار اجرایی شدن آن شد و گفت: روستای جنت رودبار به عنوان اولین روستای بوم گردی مصوب شد و باید اجرایی شدن از سوی سازمان میراث تصریح شود.

فرماندار رامسر خواستار تخصیص اعتبار برای احیای پارک جنگلی دالخانی شد و با اشاره به بخشی از اراضی که در اختیار بنیاد مستضعفان در سطح شهرستان قرار دارد، افزود: تفاهم نامه ای با بنیاد امضا شد تا زمین های دیگری با این اراضی تعویض شود و بهترین اراضی شهرستان را آزادسازی کرده و بهره برداری کنیم.

فرماندار رامسر با اشاره به سیاست های دولت در راستای دولت الکترونیک گفت: در شهر الکترونیک تمامی مبادلات به صورت هوشمند اجرا می شود و امیدواریم تا این مصوبه با همکاری وزارت فناوری و اطلاعات اجرایی شود.

وی از طرح گردشگری سلامت سد میجران نیز سخن گفت و ادامه داد: مواهب طبیعی سد میجران و موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد این منطقه، امید می رود تا توجه ویژهای به آن شود.

« دنیای سفر » این نوشته را از « خبرگزاری مهر » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1