سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز از تعریف 610 کارکرد برای این مجموعه جهت تسهیل سفرهای تابستانی به تبریز خبر داد.
رضا خلیلی ظهر شنبه در جلسه خدمات سفر تبریز ضمن اشاره به فعالیت ها و کارکردهای تعریف شده برای شهرداری در خصوص فصل سفر تابستانی گفت: شهرداری تبریز قبل از شروع فصل سفر تابستانی 610 عنوان فعالیت و کارکرد تعریف کرده و با اهتمام بر بحث آموزش راهنمایان گردشگری فعال در حوزه شهرداری به دنبال توسعه تبریزگردی و استقبال از مهمانان داخلی و خارجی است. بر همین اساس شهرداری شعار «تبریز 1394 میزبان همه مهمانان است» را برگزیده و ستادهای اسکان خانه کارگر، دبیرخانه ستاد سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، آموزش و پرورش را برای تحقق اهداف این شعار در نظر گرفته است.
سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز بازدید رایگان از موزه های شهرداری، تهیه نرم افزار اپلیکیشن توریستی تبریز و جشنواره فرهنگی و هنری فیروزه تبریز را از جمله برنامه های پیش بینی شده برای تابستان امسال عنوان کرد و از برگزاری 2 جشنواره ویژه عکس سلفی گردشگران و سفرنامه نویسی نیز خبر داد.
وی در ادامه افزود: با هدف جذب گردشگران و نمایش پتانسیل های گردشگری استان، نسخه 2 زبانه انگلیسی و ترکی استانبولی اپلیکیشن توریستی تبریز هفته آینده رونمایی خواهد شد که در حکم دایره المعارف گردشگری است و هم از طریق اندروید، هم از طریق اینترنت و بلوتوث قابل دسترس است که این اقدام برای اولین بار در ایران انجام شده است.
خلیلی با بیان اینکه آذربایجان شرقی رتبه دوم ستاد هماهنگی خدمات سفر در کشور را کسب کرده، تصریح کرد: بحث عرضه سوغات و صنایع دستی و غذاهای سنتی در کنار موزه ها، مراکز گردشگری، اتوبوس های رایگان گردشگری و موزه های نیم بهای میراث فرهنگی و تشریح ساعات حرکات و محل ایستگاه ها ارائه نرم افزار جامع گردشگری مسافر تبریز از جمله مواردی هستند که مورد توجه شهرداری قرار دارند.
وی همچنین از برگزاری دومین نمایشگاه و رژه خودروهای کلاسیک در شهریور سالجاری نیز خبر داد و گفت: قصد داریم با برگزاری و حضور در نمایشگاه های بین المللی داخلی و خارجی، تبریز و مهم ترین قابلیت های فرهنگی، تاریخی، گردشگری، امدادی، رفاهی سطح شهر را معرفی کنیم.
دبیر ستاد سفر سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز در این جلسه گفت: برای توسعه گردشگری در تبریز باید موضوعاتی چون وضعیت نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی، تورهای گردشگری، ورودی های شهر، راه آهن و فرودگاه مورد توجه قرار گیرند.
روحانی بر تأمین شرایط و امکانات رفاهی مهمانان و گردشگران داخلی و خارجی تأکید کرد و از تشکیل کمیته رسیدگی به شکایات در استان خبر داد و افزود: در راستای رفاه حال مسافران سعی کرده ایم تا با هم افزایی بین شهرداری، میراث فرهنگی و آموزش و پرورش خدماتی در شأن نام و جایگاه تبریز ارائه دهیم و تبریز را به مقصد گردشگری تبدیل کنیم.
وی در ادامه تابلوهای پیش آگاهی، کمبود برنامه های موسیقی اصیل آذربایجانی و زنده در حد موسیقی های پخش شده در صدا و سیما در پارک ها و فضاهای تفریحی، جانمایی اولین قطار در راه آهن و رسیدگی به وضعیت مساجد و نظارت بر تاکسیرانی ها را از مهم ترین موضوعات نیازمند رسیدگی در این حوزه برشمرد.
دبیر ستاد سفر سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی همچنین از بهره برداری 2 هتل لاله پارک و استقبال تبریز در آینده نزدیک خبر داد و افزود: هرچند مراحل اجرایی این هتل ها در حال پایان و آماده بهره برداری است اما ممکن است هتل لاله پارک تبریز در 2 ماه آینده به پایان برسد.
روحانی در پایان با اشاره به تیپ بندی، درجه بندی هتل ها، بر استاندارد سازی کیفی و کمی آن ها تأکید و تصریح کرد: در خصوص استانداردسازی و یکنواخت نمودن هتل های درجه بندی و تیپ بندی شده از سال گذشته اکیپی تشکیل شده و در صورت عدم رعایت شاخص های بهداشتی و استانداردها، تذکر کتبی به آن ها ارسال و در صورت نیاز، با حضور نیروی انتظامی با متخلفان برخورد جدی می شود.
« دنیای سفر » این نوشته را از « خبرگزاری مهر » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.