25 آوریل 2024 - 06:14

توسعه گردشگری دریایی در 15 نقطه ساحل خزر

13 مارس 2018 - 08:30 dsfr.ir/ea8uq

توسعه گردشگری دریایی در 15 نقطه ساحل خزر
picofile.com
گردشگری دریایی

ایجاد مرکز تفریحی دریایی در ۱۵ نقطه از ساحل دریای مازندران به منظور توسعه توریسم دریایی در این استان تعیین شده که این مراکز در تابستان ۹۷ برای ارائه خدمات به گردشگران آماده خواهند بود.

مدیر کل سابق اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: هم اکنون اقدامات بسیار مهم و کارآمدی از سوی دستگاه های مختلف در راستای توسعه توریسم دریایی در شمال کشور در حال انجام است. دلاور بزرگ نیا ادامه داد: در راستای اهداف تعیین شده در اقتصاد مقاومتی، به منظور توسعه بخش های مختلف مرتبط با دریا از جمله توریسم وظایفی برای سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان آب منطقه ای تعریف شده که هم اکنون شاهد شکل گیری این همکاری ها هستیم.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این وظایف، سازمان های مربوطه نسبت به همکاری با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به منظور توسعه توریسم دریایی موظف شده اند.

به گفته این مقام مسوول که به تازگی به سمت مدیرکلی اداره میراث فرهنگی تهران رسیده است، ایجاد مارینا و بنادر تفریحی از جمله اقداماتی است که احداث آنها نیازمند همکاری سازمان های مذکور است. او افزود: به منظور توسعه توریسم دریایی در سواحل استان مازندران و با هدف جذب هر چه بیشتر گردشگر به این منطقه توریستی کشور، با مطالعات انجام شده توسط بخش خصوصی، ایجاد مرکز تفریحی دریایی در ۱۵ نقطه از ساحل دریای مازندران تعیین شده است.

مدیر کل سابق اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران عنوان کرد: براساس مطالعات انجام شده توسط مشاور مربوطه، هر یک از مراکز تفریحی دریایی در فضایی به مساحت ۶ هزار متر مربع در ساحل دریا ایجاد خواهند شد. به گفته وی، در این مراکز توریسم دریایی، مجموعه کاملی از انواع تفریحات دریایی و ساحلی در حد استاندارد به گردشگران ارائه خواهد شد.

بزرگ نیا همچنین با بیان اینکه پیش بینی می شود در هر یک از این مراکز تفریحی، حدود ۲۰۰ نفر به طور مستقیم مشغول به کار شوند، تاکید کرد: بنابراین با راه اندازی ۱۵ مرکز توریسم دریایی، شاهد اشتغال حداقل سه هزار نفر در بخش گردشگری دریایی مازندران خواهیم بود.

بزرگ نیا با اشاره به اینکه اعتبارات لازم برای ایجاد این مراکز از محل اعتبارات ملی تامین شده، یادآور شد: مطالعات انجام شده برای ایجاد ۱۵ مرکز تفریحی دریایی هم اکنون مصوب شده و شهرداری ها موظف هستند به زودی عملیات ایجاد این مراکز تفریحی را آغاز کنند.

وی همچنین در ادامه گفته های خود تصریح کرد: براساس برآورد های انجام شده، ساخت هریک از مراکز توریسم دریایی مذکور، به یک میلیارد تومان اعتبار نیاز خواهد داشت.

« دنیای سفر » این نوشته را از « دنیای اقتصاد » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1