19 مارس 2024 - 06:25
در حاشیه افتتاح نمایشگاه صنایع دستی «عیدانه» مطرح شد

برنامه های "احمدی پور" برای صنایع دستی در سال 96

16 فوریه 2017 - 17:30 dsfr.ir/fc5f7

برنامه های "احمدی پور" برای صنایع دستی در سال 96
فرج صمدی
زهرا احمدی پور در نمایشگاه صنایع دستی

زیرساخت و اعتبارات لازم برای شکل گیری بازارچه های دائمی صنایع دستی کشور را پیش بینی کردیم.

"رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری"

به گزارش خبرگزاری ایسنا، زهرا احمدی پور در حاشیه افتتاحیه سومین نمایشگاه ملی «عیدانه» بیان کرد: ایران سرزمین تنوع است و این تنوع فرهنگی کمک کرده است تا ما محصولات متنوع صنایع دستی را داشته باشیم که با توجه به تفاوت هایی که در مناطق مختلف کشور داریم محصولات متنوعی را خلق و به یک جاذبه جدی در ایران تبدیل شوند. ما در بخش گردشگری روی این تنوع، سرمایه گذاری می کنیم و از مردم دعوت می کنیم با سفر کردن این تنوع ها را ببینند و نسبت به آن شناخت پیدا کنند.

او افزود: بخش اعظم استقبال از نمایشگاه های صنایع دستی به این بر می گردد که چه محصولاتی با چه عناصری در بخش های مختلف کشور تولید می شوند و زمانی که این ها را کنار هم می گذاریم، معرف فرهنگ اصیل ایرانی است.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: نمایشگاه ها، درگاه معرفی تنوع صنایع دستی و فرصت بسیار مغتنمی هستند، بنابراین سعی می کنیم از تمام استان ها در این نمایشگاه ها شرکت کنند و این تنوع را ارائه دهند، اما محدودیتی درباره اینکه این نمایشگاه به صورت مداوم و پایدار شکل بگیرد، داریم. برای همین نمایشگاه های ما فصلی و رویدادی برگزار می شوند، اما در حال پیش بینی رویدادهای بیشتر برای نمایشگاه ها هستیم و چون رویدادها در کشور ما کم نیستند، می توان این نمایشگاه ها را از فصلی به ماهانه تبدیل کرد.

او بیان کرد: در کنار این نمایشگاه ها، شکل گیری بازارچه های دائمی صنایع دستی کشور را پیش بینی کردیم که زیرساخت های آن فراهم شده و برای اعتبارات آن نیز پیش بینی های خوبی صورت گرفته است. اقتصاد مقاومتی یک تمرکز جدی روی شکل گیری این بازارچه ها گذاشته و فکر می کنم در ماه های آینده شاهد شکل گیری فروشگاه های زنجیره ای صنایع دستی که به نمایشگاه های دائمی تبدیل می شوند باشیم. در حال رایزنی با سازمان های دیگر هستیم تا با هماهنگی های بین دستگاهی به ازای هر رویدادی نمایشگاه صنایع دستی نیز برگزار شود.

احمدی پور درباره برنامه سازمان درباره حوزه صنایع دستی در سال ۹۶ گفت: سعی می کنیم در تهران و مراکز استان ها نمایشگاه و فروشگاه های دائمی صنایع دستی کشور را داشته باشیم، همچنین نمایشگاه هایی به صورت شبکه ای خواهیم داشت. بحث فروش مجازی از دیگر اقدامات ما در زمینه فروش و معرفی صنایع دستی است. در بحث اقتصاد مقاومتی پیش بینی می کنیم اگر بخواهیم به اقتصاد معیشتی ورود و به جوامع محلی کمک کنیم، صنایع دستی می تواند یکی از ارکان توسعه جوامع محلی باشد. به همین دلیل سازمان تاکید جدی برای تقویت این بخش دارد.

نمایشگاه عیدانه صنایع دستی از 28 تا اول اسفندماه در سالن های 10 و 11 محل دائمی نمایشگاه های بین المللی دایر است.

1