29 مارس 2024 - 03:19

انتقاد رییس سازمان میراث فرهنگی به بی برنامگی استان ها

10 فوریه 2017 - 10:00 dsfr.ir/wv56x

انتقاد رییس سازمان میراث فرهنگی به بی برنامگی استان ها
کانال تلگرام زهرا احمدی پور
زهرا احمدی پور در جمع نخبگان خراسان شمالی

نقشه راه برای #گردشگری در استان ها فراهم نشده است و برخی از استان ها تهیه آن را به آماده سازی طرح آمایش منوط دانسته اند که نیازی به آن نیز نبوده است.

"معاون رییس جمهور"

به گزارش ایسنا منطقه خراسان شمالی، زهرا احمدی پور در جمع نخبگان خراسان شمالی، اظهار کرد: از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران آموزه هایی است که به واسطه آن، خمینی بزرگ (ره) در کنار مبارزات ایران در قالب قانون اساسی تدوین کردند و نقشه راهی را برای ملت ایران ارائه دادند.

وی با اشاره به این که از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاکنون فراز و فرودهای زیادی در این کشور اتفاق افتاده است، افزود: با این حال فراز و فرودها موجب نشد ملت ایران دچار تزلزل شوند و از آرمان های بزرگ خود جدا شود.

رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان این که این انقلاب حق تعیین سرنوشت را به مردم داد، یادآور شد: 38 سال از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد و استقلال سیاسی و صیانت از نظام جمهوری اسلامی اصلی ترین دستاورد آن بوده و تاکنون به عنوان دو اصل جدی مورد توجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر آن در چند سال اخیر خردورزی نظام جمهوری اسلامی ایران و رییس جمهور در کنار عقلانیت و دیپلماسی موفق که برای پیگیری اهداف پیش گرفت، کمک کرد تا از سخت ترین شرایط عبور کند و گذر از این شرایط سخت امکان پذیر نبود، مگر اینکه با زبان دنیا آشنا باشیم و بتوانیم با احترام متقابل اهداف خود را به پیش ببریم، برای همین ایران اکنون در معادلات جهان تاثیرگذار است.

احمدی پور با بیان این که افزایش قدرت ملی یکی از موفقیت های بزرگ پس از برجام است، تغییر نگاه نسبت به ایران را از دیگر دستاوردهای بعد از برجام دانست و افزود: در حال حاضر ایران در دنیا با عنوان کشوری امن و قابل رفت و آمد مطرح است.

معاون رییس جمهور گفت: در هفته گذشته راهنمایان گردشگری از حدود 40 کشور وارد ایران شدند، در حالی که از ایران به عنوان سرزمینی پرجاذبه با مردمانی پر از امید یاد می کردند. این فرصت کمک می کند تا زمینه برای ورود بیشتر گردشگران فراهم شود.

وی افزود: دیپلماسی مذاکره کمک کرد تا دنیا از پنجره گردشگری، ایران را متفاوت ببیند که البته این دیپلماسی موجب خواهد شد روابط ایران با ملت ها مستحکم شود.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: البته تمام عزم دولت بر این نیست که گردشگر خارجی جذب کند، چرا که گردشگران خارجی پنج درصد سهم گردشگری ایران را تشکیل می دهد و 95 درصد گردشگران ما، داخلی هستند.

احمدی پور گفت: در این راستا تنوع و توزیع مقاصد گردشگری و بسته های سفر باید در اختیار هموطنان قرار گیرد که این اقدام به مقصدهای گردشگری گردشگران داخلی کمک می کند.

وی افزود: در بخش گردشگری سلامت نیز اقدامات خوبی در حال انجام است و توافق هایی با این سازمان و وزارت بهداشت در حال انجام است، البته گردشگری سلامت بیشتر در استان های مرزی متولد شده است.

معاون رییس جمهور در ادامه اظهار کرد: یک مشکل بزرگی که در حال حاضر مشاهده می شود این است که نقشه راه برای گردشگری در استان ها فراهم نشده است، اما استان ها این اختیار را داشته اند که طرح جامع گردشگری را برای خود تهیه کنند، ولی برخی از استان ها تهیه آن را به آماده سازی طرح آمایش منوط دانسته اند که نیازی به آن نیز نبوده است.

محمدرضا صالحی استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه گفت: خراسان شمالی ایران کوچکی است که ترکیبی از اقوام کرمانج، ترک، ترکمن، فارس و تات در آن به صورت مسالمت آمیز زندگی می کنند.

وی افزود: این استان دارای جاذبه های گردشگری مختلفی همچون اماکن تاریخی، کویر، چشمه های آب گرم، روستاها و طبیعت بکر و عشایر است. صالحی اظهار کرد: بعد از برجام تعداد گردشگران خارجی به این استان 100 درصد افزایش یافته است.

استاندار خراسان شمالی با بیان این که این استان فرصت مناسبی برای توسعه گردشگری سلامت دارد، افزود: وجود 300 کیلومتر مرز مشترک و دو بیمارستان در حال ساخت از عوامل زمینه ساز توسعه این بخش است.

1