19 مارس 2024 - 10:42
نمایش ایران در نمایشگاه فیتور اسپانیا

سفیر ایران در مادرید: در انتظار پرواز مستقیم هستیم

21 ژانویه 2017 - 20:30 dsfr.ir/v75wa

سفیر ایران در مادرید: در انتظار پرواز مستقیم هستیم
خوزه هیلا
نمایشگاه گردشگری فیتور 2017 مادرید

فیتور سی و هفتم در حالی از چهارشنبه در #اسپانیا آغاز به کار کرد که 19 تورگردان و 3 هنرمند صنایع دستی را نیز پذیرا شده است.

براساس گزارش «ایرنا» از این نمایشگاه، افزون بر این تعداد از تورگردانان، نمایندگان راهنمایان تور ایران نیز در این نمایشگاه حضور دارند. در این دور از فیتور همچنین 165 کشور جهان و در قالب 9 هزار و 672 شرکت تخصصی گردشگری در این نمایشگاه 5 روزه حضور یافته اند و همچون ایران جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری خود را به متخصصان و شرکت های فعال در این بخش عرضه می کنند. ارائه پوستر، کتابچه و نرم افزارهای چندرسانه ای حاوی اطلاعات گردشگری و جاذبه های تاریخی، طبیعی و دیدنی ایران و معرفی صنایع دستی، از جمله برنامه های غرفه ایران در نمایشگاه فیتور است.

طبق گزارش ها، تعداد شرکت های حاضر در این دور از نمایشگاه فیتور، رشدی 6 درصدی نسبت به سال گذشته داشته و فضای اختصاص یافته به آنها در این نمایشگاه نیز 10 درصد افزایش یافته است. محور اصلی این نمایشگاه در سال جاری، پایداری در رشد صنعت توریسم عنوان شد و به همین دلیل بر رویکردهای که می توانند رشد این صنعت را تضمین کنند، تاکید می شود.

بر اساس تحقیقات انجام شده، در سال های اخیر احترام به محیط زیست یکی از مهم ترین فاکتورهای رشد تعداد توریست ها در کشورهای گوناگون بوده است. در همین حال سفیر ایران در اسپانیا در حاشیه مراسم افتتاحیه فیتور سی و هفتم، اسپانیا را شریک بالقوه خوبی برای ایران در گردشگری عنوان کرد و گفت: «این نمایشگاه مکان و فرصتی منحصربه فرد برای تبادل اطلاعات و تجربیات در زمینه صنعت گردشگری بین شرکت های فعال در این حوزه است.»

محمدحسن فدایی فرد با اشاره به ابراز علاقه مندی شرکت های اسپانیایی برای مشارکت و سرمایه گذاری در بخش گردشگری ایران، خاطرنشان کرد: «اسپانیا در حوزه هتلسازی و مبادله گردشگران در شمار پیشگامان اروپا بوده است.» وی افزود: «در انتظار برقراری پرواز مستقیم بین ایران و اسپانیا هستیم که تحقق آن، در حوزه گردشگری دو کشور تحول مهمی ایجاد خواهد کرد.»

این دیپلمات ایرانی، صنعت گردشگری را از بخش های اولویت دار اهداف توسعه ای در مقطع پسابرجام دانست و تصریح کرد: «برای حصول به این هدف، اقدامات عملی در زمینه تسهیلات صدور ویزا، ساماندهی شبکه حمل و نقل هوایی، ریلی و جاده ای، سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت های مناسب شامل هتلسازی و مجتمع های اقامتی و آموزش نیروی انسانی مرتبط با گردشگری صورت گرفته است.»

1