17 آوریل 2024 - 00:27

سختی های هیچ هایک

12 نوامبر 2016 - 11:30 dsfr.ir/tb3bh

سختی های هیچ هایک
گردالی
کوله گردهای خارجی در سفر به شمال ایران

هیچ هایک سفر امنی است به شرطی که مدیریت هیچ هایک بلد باشید.

هیچ هایک سخت است ولی پر از ماجراست. هیچ هایک می تواند ناامن باشد ولی پر از آدرنالین است، پر از لحظه است، پر از آدم های جدید و قصه هاشون است، ولی چکار کنیم که به سمت آدم های درستی برویم و از ناامنی و خفت شدن دوری کنیم؟!

مهم ترین ابزار یک هیچ هایکر و کوله گرد در تشخیص اینکه چه ماشینی سوار شود و به چه کسایی در جاده اعتماد کند، حس ششم است که خارجی ها به آن «گات فیلینگز» می گویند یعنی معلوم نیست این حس از کجا می آید ولی هست؛ به مرور زمان و با سفرهای بیشتر این حس شما خیلی زبده خواهد شد.

ولی اگر در یک شرایط پیش بینی نشده قرار گرفتید، یعنی اگر عجله کردید و حس تان اشتباه کرد و سوار ماشین نادرستی شدید و وسط های راه حس های بدی از سرنشین های ماشین گرفتید، خیلی زود قبل از اینکه داستانی پیش بیاید یک بهانه جور کنید و از ماشین پیاده شوید. مثلن به یک محلی اشاره کنید و بگوئید: «عه! اینجا رو من می خوام ببینم، مرسی ما همین جا پیاده می شیم».

خیلی مهم است قبل از اینکه افکار پلید بر ذهن سرنشین های ماشین حکمفرما شود، یا قبل از اینکه نقشه خاصی را طرح ریزی کنید، از ماشین پیاده شوید و خودتان را از آن شرایط خارج کنید. جاده مال شماست و کلی ماشین در جاده در حال عبور هستند و باید صبور بود.

یک نکته امنیتی دیگر اینکه چیزهای گرانقیمت همراه تان را جلوی چشم مردم نیاورید؛ اگر گوشی گران قیمتی دارید هر جایی آن را در نیاورید، وقتی سوار ماشین می شوید دوربین تان را توی کوله تان قرار دهید. سعی کنید هیچ کسی را برای انجام کارهای خبیث قلقلک ندهید، نه با ظاهرتان، نه با حرف هایتان، نه با کارهایتان و نه با وسیله هایتان. اگر از شما شوال شد که درون کوله تان چه دارید، بگویید چیز خاصی نیست، چند دست لباس و یه کیسه خواب و یه چادر؛ همیشه وقتی از من سوال می کنند: نمی ترسی این جوری سفر می کنی؟ به شوخی می گویم: «کشتن من برای آدم بدها خیلی دردسر داره؛ فوقش می خوان کوله م رو بدزدن و خفتم کنن، که اون هم مهم نیست، چیز خاصی توش ندارم. ارزش مالی زیادی نداره».

شما هم همین را بگوئید و واقعا هر چه کوله تان ارزش مالی کمتری داشته باشد، خودتان از لحاظ فکری آرامش بیشتری دارید. یک نکته دیگر اینکه از ایجاد کردن فضای شک و تردید پرهیز کنید، یعنی وقتی سوار ماشین کسی می شوید، خیلی را بازی کنید.

وقتی از شما سؤال می پرسند اهل کجا هستید و کجا می روید؟ با هم چه نسبتی دارید؟ چرا این گونه سفر می کنید؟ خیلی با روی گشاده، صدای رسا و با اطمینان و بدون مکث جواب بدهید. اعتماد به نفس شما تأثیر بسیار زیادی در امنیت شما دارد، پس آن را حفظ کنید.

نکته امنیتی دیگر اینکه بهتر است وقتی سوار ماشین شدید به راننده بگویید که «واقعا ممنون که ما را سوار کردید، ما خیلی خوشحالیم که به ما اعتماد کردید و ما هم به شما اعتماد کردیم». با این جمله یک حالت مرامی و حفاظتی خاصی بین شما شکل می گیرد و احتمال اینکه افکار پلیدی در ذهن میزبان های شما شکل بگیرد خیلی کم می شود.

هیچ هایک سفر امنی است به شرطی که مدیریت هیچ هایک بلد باشید. هر روز چالش های جدیدی سر راه تان قرار می گیرد که باید با آنها مواجه شوید و این کنش ها و واکنش های جاده ای مدرسه ای است که درس های بزرگی را به من یاد خواهد داد.

1