19 آوریل 2024 - 17:28

تدوین استانداردهای فنی و ایمنی ویژه ناوگان گردشگری

15 اکتبر 2016 - 15:30 dsfr.ir/n72ru

تدوین استانداردهای فنی و ایمنی ویژه ناوگان گردشگری
عصر ایران
گردشگری دریایی، پر مزیت اما مغفول

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، از افزایش ورود شناورهای تفریحی شخصی در جزیره كیش خبر داد.

به گفته مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، در حال حاضر یک هزار و 761 فروند قایق برای مقاصد تفریحی در شمال و جنوب کشور فعالیت می کنند.

اله مراد عفیفی پور با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه گردشگری دریایی در کشور، اظهار کرد: کارگروه توسعه گردشگری دریایی در سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مشارکت همه سازمان ها و ارگان های مرتبط و فعالان گردشگری دریایی تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه موضوع توسعه گردشگری دریایی در کارگروه سامان دهی سواحل و بنادر بررسی شد و موافقت نامه همکاری و تفکیک وظایف ارگان های مرتبط به تصویب رسید، گفت: جلسات هم اندیشی با سازندگان کشتی های مسافری و تفریحی و همچنین فعالان گردشگری دریایی، برگزار می شود.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از تدوین استانداردهای فنی و ایمنی خاص ناوگان گردشگری دریایی خبر داد و گفت: تا پایان امسال نمونه های شناورهای گردشگری دریایی مناسب با مناطق گردشگری دریایی و مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی معرفی می شوند.

او از فعالیت یک هزار و 761 فروند قایق برای مقاصد تفریحی در شمال و جنوب کشور، خبر داد و گفت: علاوه بر شناورهای به ثبت رسیده، قایق ها و شناورهای سبک تفریحی ثبت نشده نیز در سواحل جنوب و شمال کشور فعالیت دارند.

عفیفی پور با بیان اینکه ورود شناورهای تفریحی شخصی به ویژه در جزیره کیش در حال افزایش است، افزود: یکی از فعالیت هایی که در بخش گردشگری دریایی انجام می شود، استفاده از شناورهای مسافری برای انجام تورهای گردشگری اطراف جزایر است. همچنین از برخی شناورها و به ویژه بارج ها به عنوان رستوران های دریایی استفاده می شود.

وی با تاکید بر لزوم همکاری ارگان های دریایی کشور به منظور تعیین مناطق گردشگری دریایی و ایجاد تسهیلات مورد نیاز از جمله شناورها، گفت: لازم است سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان بنادر و دریانوردی به منظور بازگشت مجدد تورهای کروز بین المللی به بنادر و جزایر ایران همکاری تنگاتنگی داشته باشند.

به گفته عفیفی پور توسعه همکاری های شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی کشور و سازمان های مناطق آزاد با سازمان بنادر سازمان میراث فرهنگی، به منظور هماهنگ سازی فعالیت های گردشگری در سطح کشور و حفظ ایمنی گردشگران دریایی، می تواند گامی مهم در زمینه توسعه گردشگری دریایی باشد.

« دنیای سفر » این نوشته را از « مارین تایمز » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1