24 آوریل 2024 - 23:30

گردشگری الکترونیک نیاز امروز گردشگری ایران

17 آوریل 2016 - 11:30 dsfr.ir/lb92n

گردشگری الکترونیک نیاز امروز گردشگری ایران
طوبی کردآبادی
کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک با رویکرد گردشگری الکترونیک

توسعه گردشگری الکترونیک نیازمند بسترسازی های مشخص و همکاری های سازمان های مرتبط با گردشگری است.

دنیای سفر در گفت و گوی اختصاصی با علی صنایعی، دبیرکل کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک در بیان هدف از برگزاری این کنفرانس گفت: گردشگری الکترونیکی و اینترنت اشیاء، در دنیا بحث جدیدی است که متاسفانه هنوز در ایران وارد نشده است. بحث اینترنت اشیاء از هنگامی که گردشگر وارد کشور شود، بخواهد از جاذبه ها دیدن کند، از آب و هوا لذت ببرد و مهمتر از آن بخواهد از امنیت خود و سفرش مطمئن شود، مطرح می شود.

وی در ادامه اضافه کرد: گردشگران با استفاده از ابزارهای هوشمند مانند گوشی های موبایل و با اتصال به اینترنت می توانند دسترسی آسان تری به جاذبه ها، امکانات و خدمات گردشگری پیدا کنند و برای تامین امنیت، موقعیت خود را مشخص سازند.

دبیرکل کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک تصریح کرد: ما با دعوت از مسئولان مربوطه در امر گردشگری از شهرداری گرفته تا نیروی انتظامی، مخابرات، بانک ها و غیره از آنها خواستیم تا با ایجاد زیرساخت های لازم، امکان ارائه خدمات و تسهیلات الکترونیک را به گردشگران فراهم سازند.

علی صنایعی خاطر نشان کرد: به احتمال زیاد این کنفرانس در همین زمینه در سال آینده برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: با هم اندیشی با همکارانی چون پروفسور جعفر معراد، پروفسور جعفر جعفری، پروفسور سان موروگسان از استرالیا به این جمع بندی رسیدیم که نیاز امروز گردشگری کشور ایران، گردشگری الکترونیک است. ایران برای ارتقاء و رسیدن به جایگاه در خور گردشگری خود باید از گردشگری الکترونیک بهره مند شود.

دبیرکل کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک ادامه داد: مجموعه ما از حدود 20 تیم و از پنج کشور دنیا تشکیل شده است. تفاهم نامه هایی نیز با دانشگاه های خارجی داریم و با شهرداری های تهران، شیراز، بارسلون و بولونیا ایتالیا ارتباط برقرار کرده ایم تا بتوانیم با همکاری یکدیگر گردشگری الکترونیک را به خوبی در ایران و دیگر کشورهای در حال توسعه  گسترش دهیم. ما به عنوان بنیان گذاران این حرکت، از شهر خودمان اصفهان شروع کرده ایم.

علی صنایعی با مثبت ارزیابی کردن دهمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک با رویکرد گردشگری الکترونیک به بندهای قطعنامه آن اشاره کرد و گفت: بسترسازی فرهنگ تجارت الکترونیک و گردشگری الکترونیک با توجه به ظرفیت های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران، ایجاد و تقویت زیرساخت های بانکداری الکترونیک بین المللی در راستای ارائه خدمات بانکداری بین المللی، تقویت زیرساخت های امنیت الکترونیک در حوزه گردشگری الکترونیک، تشویق و ترویج استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در بین فعالان صنعت گردشگری، ایجاد و تقویت زیرساخت های مورد نیاز گردشگری الکترونیک و گردشگری هوشمند، توسعه اقتصادی پایدار بر مبنای هوشمندی شهرها مانند حمل و نقل شهری هوشمند، ارتباطات هوشمند، امنیت هوشمند، اهمیت نسل جوان و دانشگاهی کشور برای فعالیت در حوزه گردشگری الکترونیک و حمایت از نوآوران داخلی، حمایت و سرمایه گذاری در بسترهای نرم افزاری، برنامه نویسی و اپلیکیشن سازی، حمایت بخش دولتی و خصوصی از پروژه های پژوهشی دانشگاهی و کاربردی در صنعت گردشگری، حمایت از حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی داخلی و بین المللی از جمله بندهای قطعنامه این کنفرانس بوده اند.

1