29 مارس 2024 - 10:05

بزرگان فناوری حمایت خود از سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا را اعلام کردند

3 آوریل 2016 - 10:40 dsfr.ir/xs49l

انتشار آلودگی های کربنی توسط کارخانجات بزرگ

طرح انرژی ها پاک اوباما درصدد است تا آلودگی های کربنی را تا سال 2030 میلادی 32 درصد کاهش دهد.

غول های فناوری آمریکا یا بهتر بگوییم دنیا برای آنکه به درخواست اوباما پاسخ مثبت دهند و این کشور را به سمت انرژی های پاک سوق دهند یکبار دیگر گرد هم می آیند. اپل، گوگل، مایکروسافت و آمازون روز جمعه گذشته گزارشی را منتشر کرده و در آن به توصیف دلایل خود برای حمایت از طرح انرژی های پاک سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا پرداختند.

آن ها در این گزارش آورده اند: به تاخیر انداختن اقدامات مقتضی در مورد تغییرات اقلیمی می تواند به لحاظ انسانی و اقتصادی هزینه بر باشد و در عین حال، حرکت به سمت یک اقتصاد عاری از کربن می تواند مزایای متعددی را به لحاظ رشد اقتصادی پایدار، سلامت عمومی، انعطاف پذیری جامعه در مقابل بلایای طبیعی و سلامت محیط زیست به دنبال داشته باشد.

طرح انرژی ها پاک اوباما درصدد است تا آلودگی های کربنی را تا سال 2030 میلادی 32 درصد کاهش دهد. رسیدن به این هدف، به چیزی بیشتر از منابع انرژی تجدید پذیر نیاز دارد؛ برای نمونه لازم است که دولت ها بهره وری نیروگاه های زغال سنگ خود را بالا برده یا استفاده از این سوخت را پایین بیاورند. در حال حاضر این قانون در 27 ایالت آمریکا در دست بررسی قرار دارد و قرار است که تایید یا رد آن متعاقبا اعلام گردد.

چهار شرکتی که در ابتدای متن به آن ها اشاره شد اعلام داشته اند که حرف های جالبی برای شنیده شدن دارند: «آن ها بزرگ ترین خریداران الکتریسیته» هستند که امید دارند عاقبت از منابع تجدیدپذیر انرژی برای انجام فعالیت های خود بهره بگیرند و تمرکز ویژه ای را هم روی این مساله قرار داده اند. آن ها در گزارش خود آورده اند که «به همین خاطر از جایگاه خوبی برای ارائه پیشنهاد در این زمینه برخوردارند».

چهار غول فناوری دنیا آورده اند که قوانین سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا منابع مربوط به انرژی های تجدید پذیر را «پایدارتر و مقرون به صرفه تر» می کند و امیدوارند که این طرج قیمت انرژی را کمتر کند.

اما استدلال ایالت های مختلف این است که قوانین تعیین شده از سوی دولت اوباما بیشتر از حد توان سازمان حفاظت از محیط زیست است و اپل و دیگران نیز تلاش دارند که بگویند این چالش آنقدرها هم که تصور می شود بزرگ نیست و امکان کنار زدنش وجود دارد.

قرار است که رسیدگی به این پرونده در دادگاه عالی واشنگتن دی سی صورت بگیرد و موافقان و مخالفان آن به ارائه استدلال های خود در رابطه با آن بپردازند.

« دنیای سفر » این نوشته را از « دیجیاتو » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.
1