18 آوریل 2024 - 18:10

اقتصاد گردشگری خوزستان نادیده گرفته شده است

4 مارس 2016 - 10:00 dsfr.ir/o61ti

اقتصاد گردشگری خوزستان نادیده گرفته شده است
ahwaz.irib.ir

اقتصاد گردشگری در اجرای طرح های گردشگری خوزستان نادیده گرفته شده است.

"استاندار خوزستان"

عبدالحسن مقتدایی روز گذشته (سه شنبه 11 اسفند 94) در بازدید از پروژه گردشگری آبی بهمن شیر در ساحل کارون اهواز با بیان این که پروژه های گردشگری در استان با هدف الگوسازی در استاندارد و کیفیت از 2 سال پیش آغاز شده اظهار کرد: اجرای کامل پروژه های گردشگری منطقه را متحول می کند.

او افزود: اقتصاد گردشگری در اجرای طرح های گردشگری نادیده گرفته شده است و در مسیر گردشگر حتی یک سرویس بهداشتی وجود ندارد. در حالی که ما انتظار داریم گردشگر در منطقه حضور یابد و از آن درآمدزایی کنیم.

مقتدایی گفت: 13 هزار میلیارد ریال به رونق گردشگری استان تحت عنوان بسته گردشگری اختصاص یافته است که این مبلغ برای تامین زیرساخت های مورد نیاز هزینه می شود. در این پروژه ها از همه نظر چه از لحاظ نوع مصالح و چه مهندسی آن از بهترین مجموعه و نیروی انسانی استفاده شده است.

وی با بیان این که 10 پروژه گردشگری در استان در حال اجرا است بیان کرد: در بخش کوهستانی در منطقه رباط و مال آقا یک پروژه گردشگری تحت عنوان مجتمع گردشگری بلوط ایجاد می شود. همچنین پروژه های صحراگردی در منطقه عمومی شوش، اهواز و دشت آزادگان خواهیم داشت و هشت پروژه آبی داریم که پنج پروژه در مقطع شهرستان اهواز و کارون است و 2 پروژه دیگر در تالاب شادگان و جزیره شادمانی آبادان قرار دارد.

استاندار خوزستان با اشاره به اجرای 10 پروژه گردشگری آبی در این استان اضافه کرد: به مرور طی پنج یا شش سال آینده به سراغ همه شهرستان هایی که قابلیت گردشگری دارند یا باید ساماندهی شوند یا امکاناتی در آن ایجاد شود می رویم و این روند ادامه پیدا می کند.

مقتدایی ادامه داد: در هر یک از این مجموعه ها امکان پهلوگیری 30 قایق گردشگری وجود دارد که تنها پنج قایق مربوط به سازمان بهره بردار و 25 قایق آن شخصی خواهد بود. همچنین باید امنیت و نظم کافی ایجاد شود و در این فرآیند که زنجیره ای از مسؤولیت ها را به دنبال دارد باید فرهنگ استفاده و نگه داری با احساس تعلق خاطر وجود داشته باشد.

او گفت: اگر الان قایقی پهلو نگرفته به این دلیل است که تا امکانات و مجوزات لازم فراهم نشود اقدامی نمی شود.

 مقتدایی خاطرنشان کرد: قرار بود این پروژه را قریب به 9 ماه یا یک سال پیش تحویل دهیم اما با توجه به میزان اعتباراتی که کاهش پیدا کرد و کاهش برخی تخصیص ها پروژه به تعویق افتاد. البته نگاه ما این بود که کار با کیفیت بالا و استانداردهای بین المللی چه در بخش آبی و چه در بخش رستوران ها، کافی شاپ ها و کل خدمات جانبی باشد. برای همین این تأخیر را پذیرفتیم تا کیفیت را فدای کمی پول نکنیم و امیدواریم ظرف حداکثر سه ماه آینده به بهره برداری برسند.

 وی با اشاره به پروژه در حال بازدید گفت: از این پروژه 15 درصد باقی مانده که از هفته آینده کار آن آغاز می شود و بعد از آن باید به مزایده گذاشته و به بخش خصوصی اجاره داده شود. البته بهره بردار نمی شود اما تکمیل ساختمان تا اوایل اردیبهشت پایان می یابد.

استاندار خوزستان با اشاره به وضعیت دیگر پروژه ها توضیح داد: تمام شدن کار بقیه پروژه ها بستگی به زمان دارد. پروژه مال آقا، شوشتر و بخش صحراگردی تازه آغاز شده اند.

مقتدایی بیان کرد: از این به بعد اگر کسی اراده کرد در حاشیه هر رودخانه ای در استان مجتمعی بسازد جدا از کوچک یا بزرگ بودن آن استاندارد ما همین است که اجرا کرده ایم. برای پروژه گردشگری کوت عبدالله نیز اسکله ها خریداری شده و مبلغ آن نیز آماده است. فقط باید زمین آن قطعی شود.

استاندار افزود: همچنین قرار است هر شهرستانی که شرایط آبی، صحرایی یا کوهستان دارد یک مجتمع گردشگری به آن هدیه بدهیم.

1